El Govern haurà de retirar l’ordre de tancament del CAP Fenals de Lloret de Mar

Imatge dels mòduls on hi havia el CAP de Fenals

Imatge dels mòduls on hi havia el CAP de Fenals

El Parlament de Catalunya va aprovar ahir una proposta del PPC, amb el suport de CiU, ERC i C’s, en què s’insta la Generalitat a «garantir a Lloret de Mar els mateixos serveis que fins fa uns mesos es realitzaven al CAP Fenals i així mateix, garantir els nous serveis de rehabilitació ubicats a Fenals, retirant l’ordre de tancament d’aquestes instal•lacions».

En la proposta de resolució –que inclou esmenes transaccionals- també s’insta el Govern a «garantir l’atenció sanitària continuada al municipi de Lloret de Mar, sobretot pel que fa a les urgències nocturnes, amb els recursos més adequats i la capacitat de resolució adient, amb els esforços estacionals necessaris durant la temporada turística».

Durant la seva intervenció a la comissió de Salut, la diputada Eva García (PPC) ha explicat que «en els més de set anys de funcionament, el CAP Fenals ha aconseguit donar cobertura sanitària a milers de ciutadans i s’ha aconseguit descongestionar el CAP del centre de la localitat».

Per últim, la diputada del PPC ha lamentat que s’hagi trigat gairebé nou mesos en debatre aquesta proposta de resolució a la comissió de Salut del Parlament.

Cal recordar que en l’actualitat els mòduls prefabricats on hi havia el CAP Fenals acullen el servei de rehabilitació de l’Hospital Comarcal de Blanes, perquè el CAP de Fenals es va traslladar al CAP del Rieral.