Es construirà una rotonda a la carretera N-II per millorar l’accés al barri Les Creus de Pineda

Intersecció entre l’avinguda dels Tarongers i la carretera N-II

El ple de l’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar el passat mes de desembre la creació d’una nova rotonda situada a la carretera N-II al kilòmetre 670, al barri de Les Creus. Es construirà en la cruïlla entre la carretera N-II i l’avinguda dels Tarongers, situada a prop de la seu del grup empresarial Serhs.

Continua llegint

Tordera donarà la benvinguda al nou any amb una festa al Pavelló dels Països Catalans

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de tordera ha programat la festa de Cap d’Any que acollirà el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans i que una vegada més serà gratuïta i oberta a tothom.

L’ambientació musical d’aquest any serà a càrrec del torderenc Ivan Canalejo (UDJAT), que ha preparat una selecció musical variada per a l’ocasió. El servei de guarda-roba el gestionarà la Colla de Diables de Tordera i el servei de bar anirà a càrrec del Club Patí Tordera i el Crit.
La festa començarà a la una de la matinada i està prevista que s’allargui fins a les 5.30h.

La bandera española vuelve al balcón del ayuntamiento de Malgrat de Mar

El gobierno cuatripartido de Malgrat de Mar, de marcada tendencia independentista, ha vuelto a colocar en el balcón del ayuntamiento la bandera española, que había ordenado retirar para hacer visible su rechazo a las violentas cargas policiales que se produjeron en diversos colegios electorales de Catalunya el pasado 1 de octubre, con motivo del referéndum ilegal de independencia.

Continua llegint

Malgrat de Mar aprova avui el pressupost de 2018, que ascendeix a 20,20 milions d’euros

Ajuntament de Malgrat de Mar

El pressupost de l’Ajuntament de 2018 es debatrà i previsiblement s’aprovarà en el ple que se celebra avui divendres. Ascendeix a 20.208.025 euros, un 1,5% menys que el de l’any anterior. L’alcaldessa Carme Ponsa va explicar al passat dilluns que aquest descens és degut a que el pressupost del 2017 va incloure les contribucions especials de les obres dels carrers Llibertat i Sant Elm. «Si treiem aquesta partida, seria la mateixa quantitat el 2017 que al 2018», ha puntualitzat l’alcaldessa.

Continua llegint

El pressupost de 2018 de Palafolls puja prop d’un 6% i en destaca l’augment de les inversions respecte el 2017

Ajuntament de Palafolls

El pressupost de l’Ajuntament de palafolls de l’any 2018 ascendeix a 10.349.147,85 euros, la qual cosa suposa un augment de 581.852,15 euros, aproximadament un 5,62 %. Es tracta d’uns pressuposto basat en el control de la despesa pública, l’eficiència i l’eficàcia de la gestió municipal.

Continua llegint

Demà se celebra a Tordera la 3a Fira de Nadal

Demà disabte 16 de desembre de 10 a 20:30 hores la plaça de l’Església de Tordera i els seus voltants acolliran la tercera edició de la Fira de Nadal. L’objectiu d’aquesta activitat és atreure nous visitants al municipi, poder seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc al seu poble.

Continua llegint

Calella aprova el pressupost municipal per a l’any 2018, que és de 21,12 milions d’euros

Ple de l’Ajuntament de Calella

El passat dilluns 11 de desembre, el ple de l’Ajuntament de Calella va aprovar els pressupostos per a l’any 2018. La proposta econòmica de l’equip de govern va tenir l’aprovació dels grups municipals del PDECAT i PSC, el vot en contra d’ERC i l’abstenció de CUP, ICV i el PP. Aquest 2018, l’ajuntament disposarà d’un pressupost municipal de 21.120.000 euros, el que suposa un 6% més respecte al 2017.

Continua llegint

El govern de Malgrat anuncia un nou model de gestió de les colònies de gats

Membres de l’equip de govern i l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, avui durant la roda de premsa / Ona Malgrat

El regidor de Salut Pública, Jofre Serret (PDeCAT), ha explicat aquest migdia en roda de premsa que el govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, “no tanca cap gatera”. El regidor ha defensat que el que es fa “és ordenar un servei que no existia, per tal de fer les coses ben fetes amb la finalitat de protegir els animals, en primer lloc, i per protegir, també, els voluntaris de l’Associació Amics dels Animals de Malgrat de Mar que estaven en fals, fent la feina que feien”.

Continua llegint

El proper dilluns començarà el reasfaltat de diversos carrers de Malgrat de Mar

Carrer Zenòbia Camprubí

L’Ajuntament de Malgrat de Mar informa que els treballs de la campanya de reasfaltat de carrers del municipi començarà el proper dilluns 11de desembre. Les obres s’iniciaran a l’avinguda de Tarragona i s’allargaran fins el 22 de desembre, si no es produeix cap variació per causes meteorològiques.

Continua llegint

L’Ajuntament de Pineda aprova el pressupost de l’any 2018, que es de 31,1 milions d’euros

Ràdio Pineda de Mar

El Ple de l’Ajuntament de Pineda ha aprovat el Pressupost Municipal per a l’exercici 2018 de 31 M€ (31.110.989,46 €). Els comptes municipals per l’any que ve es van aprovar en el ple d’ahir al vespre amb 11 vots a favor (10 del PSC i 1 del PP); 5 abstencions, del PdeCAT (2), PsP (1), ICV-EuiA (1) i C’s(1), i 5 vots en contra dels regidors i regidores d’ERC-JxP.

Continua llegint