Los sueldos del alcalde de Malgrat y 9 concejales del equipo de gobierno totalizan 281.000 € brutos al año

Ayuntamiento de Malgrat de Mar

El pasado jueves 4 de julio el Ayuntamiento de Malgrat de Mar celebró el primer pleno del mandato, en el que se aprobó el cartapacio municipal y la constitución de los grupos municipales, además de los sueldos de los miembros del equipo de gobierno, formado por los ocho concejales del PSC y dos de Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou.

Continua llegint

Junts per Tordera i el Partit Socialista de Catalunya arriben a un acord programàtic i de govern

Ajuntament de Tordera

Després del ple de constitució de la Corporació de Tordera, Junts per Tordera i el Partit dels Socialistes de Catalunya van obrir un període de converses per formar un govern estable. Del resultat d’aquestes converses s’ha arribat a un acord programàtic i de govern, les línies estratègiques del qual es resumeixen en els punts següents:

Continua llegint

La Generalitat desmenteix que un grup de menors estrangers no acompanyats hagi causat alderulls a Calella

Captura de pantalla Twitter

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies desmenteix que dissabte es produís cap batalla campal ni que cap jove estranger no acompanyat (MENA) que viu al centre d’emergència de Calella intervingués en cap baralla amb els veïns de la localitat la tarda nit del dissabte 22 de juny, com s’ha difós per xarxes socials i també han fet alguns mitjans de comunicació.

Continua llegint

El socialista Joan Mercader tornarà a ser alcalde de Malgrat de Mar gràcies a un pacte amb JxCat

Vídeo de la roda de premsa que han ofert avui els portaveus del PSC, Joan Mercader, i Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou, Jofre Serret

Joan Mercader (PSC) tornarà a ser el nou alcalde de Malgrat de Mar, gairebe dos anys i mig després de la moció de censura del quatripart (Junts X Malgrat, CiU, ERC y CUP), que es va presentar l’1 de febrer de 2017 arran de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya i que va enviar Mercader a l’oposició.

Continua llegint

Así están las obras de reforma del Paseo Marítimo de Malgrat de Mar

Las obras de remodelación del Paseo Martítimo de Malgrat de Mar comenzaron a finales de enero y se preve que finalicen a finales de julio. Son la primera fase de reforma del paseo, que comprende el tramo de 400 metros entre la Plaça de l’Àncora y la Avenida Països Catalans. El coste de la obra ronda los 6,8 millones de euros. El vídeo y el reportaje gráfico muestran el estado de las obras esta semana.

Continua llegint

El PSC gana las elecciones en Malgrat de Mar pero el gobierno cuatripartito suma mayoría absoluta

Ministerio del Interior

Las victoria el 26M de los socialistas malgratenses puede ser amarga. El PSC ha ganado las elecciones municipales con 3.125 votos, un 36,07% de los votos, y consigue 8 concejales, dos más que los que tenía. Pero se queda a un concejal de la mayoría absoluta y podría continuar en la oposición si se reedita el cuatripartito surgido de la moción de censura que se votó el 1 de febrero de 2017 y que supuso el fin del gobierno entre PSC y JuntsXMalgrat.

Continua llegint

ERC gana las elecciones municipales en Palafolls con mayoría absoluta

Francesc Alemany será el nuevo alcalde de Palafolls

El PSC perdió en las elecciones municipales del pasado domingo la alcaldía de Palafolls, población que ha gobernado desde 1983, con Valentí Agustí al frente. Los comicios los ha ganado por mayoría ERC, precisamente cuando Agustí se había retirado de la política siendo relevado por Dolors Agüera.

Continua llegint

Malgrat de Mar inverteix 11.000 euros en una nova campanya de neteja de pintades

Es farà en façanes d’edificis públics i mobiliari

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de mar inicia una nova campanya de neteja de grafits i pintades en façanes, equipaments i mobiliari de titularitat municipal. Aquesta campanya per combatre les pintades preveu a més de la neteja, la conscienciació ciutadana i el reforç de la vigilància policial. Els treballs de neteja suposaran una despesa d’11.046,99 euros.

Continua llegint

El festival Arts d’Estiu es farà a la platja, entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna

D’esquerra a dreta, Sílvia Vives, Regidora de Promoció Econòmica i Turisme de Santa Susanna, Joan Campolier, Alcalde de Santa Susanna, Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar, Santiago Macip, Regidor de Cultura de Pineda de Mar i Xavier Gomez, Director del Festival Arts d’Estiu

Arts d’Estiu està d’enhorabona. En la seva novena edició ha aconseguit que els ajuntaments de Pineda de Mar i Santa Susanna es posin d’acord perquè el festival se celebri en una ubicació immillorable, al costat de la platja, el nou Espai Marítim.

Continua llegint