Vota ERC: Som la força del canvi

Malgrat de Mar inverteix 11.000 euros en una nova campanya de neteja de pintades

Es farà en façanes d’edificis públics i mobiliari

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de mar inicia una nova campanya de neteja de grafits i pintades en façanes, equipaments i mobiliari de titularitat municipal. Aquesta campanya per combatre les pintades preveu a més de la neteja, la conscienciació ciutadana i el reforç de la vigilància policial. Els treballs de neteja suposaran una despesa d’11.046,99 euros.

Continua llegint

El festival Arts d’Estiu es farà a la platja, entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna

D’esquerra a dreta, Sílvia Vives, Regidora de Promoció Econòmica i Turisme de Santa Susanna, Joan Campolier, Alcalde de Santa Susanna, Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar, Santiago Macip, Regidor de Cultura de Pineda de Mar i Xavier Gomez, Director del Festival Arts d’Estiu

Arts d’Estiu està d’enhorabona. En la seva novena edició ha aconseguit que els ajuntaments de Pineda de Mar i Santa Susanna es posin d’acord perquè el festival se celebri en una ubicació immillorable, al costat de la platja, el nou Espai Marítim.

Continua llegint

Tordera guanyarà un nou espai sociocultural amb la remodelació de l’antic Hospital de Pobres

Ajuntament de Tordera

Des de finals de març s’han iniciat les obres de remodelació i adequació de l’antic “Hospital de Pobres de Tordera”, ubicat al carrer Sant Antoni 7. L’actuació proposada té com a finalitat la recuperació d’un edifici històric i ampliar-ne les seves prestacions per donar sortida a les propostes i necessitats de l’ampli teixit sociocultural del municipi.

Les obres consisteixen en l’adequació interior de l’edifici i l’ampliació de la seva superfície per tal de millorar-ne l’accés i facilitar la supressió de barreres arquitectòniques.

Continua llegint

El Carnestoltes de Malgrat incorpora un Ranxo i un nou format per al Dimecres de Cendra

La Regidoria de Cultura enllesteix el programa d’actes de Carnestoltes 2019, que s’enceta el pròxim divendres amb la rua de carrosses i comparses. Entre les novetats d’enguany hi ha el Ranxo de Carnestoltes aquest dissabte a càrrec de l’Associació d’Acció Solidària Colors i a benefici d’un projecte solidari a Gàmbia.

Continua llegint