Tordera endureix la vigilància als contenidors de residus i posa en marxa la segona fase de la campanya de civisme

Ajuntament de Tordera

Coincidint amb el període d’estiu, l’Ajuntament de Tordera incrementa la campanya de civisme al carrer i endureix la vigilància a contenidors. Recentment, s’han instal·lat elements informatius als fanals amb els missatges de la campanya, que vol incidir especialment, en la cura de l’entorn i de les persones.

Continua llegint

Palafolls, Malgrat, Tordera, Santa Susanna y Blanes impulsan el Espacio Agrario del Bajo Tordera

Los alcaldes del EABT / Ayuntamiento de Blanes

El Molí d’en Puigvert, en Palafolls, acogió ayer tarde la presentación y constitución del ente gestor del Espacio Agrario del Bajo Tordera (EABT), un proyecto promovido por la Diputación de Barcelona y los cinco municipios de la zona que lo integran: Palafolls, Malgrat, Tordera ,Santa Susanna y Blanes.

Continua llegint

Una mujer muere en accidente de tráfico en el tramo en obras de la NII en Tordera

Imagen del tramo de la NII en el que se produjo el accidente / Blanesaldia.com

La madrugada de ayer viernes se produjo un accidente de tráfico mortal en el punto kilométrico 685 de la N-II, entre los accesos a las urbanizaciones Tordera Park y Terra Brava, en el término municipal de Tordera. Los Mossos d’Esquadra recibieron el aviso a las 6:56 horas.

Continua llegint

Calella acollirà la Fira Renaixentista els dies 5 i 6 de juny

S’acotaran els recintes tant de parades com lúdics i hi haurà control d’aforament i d’accessos

Ajuntament de Calella

El cap de setmana del 5 i 6 de juny, la plaça de l’Església i la plaça de l’Ajuntament de Calella es transformaran per reviure el segle XVI i seran l’escenari on es representarà l’estil de vida propi de la Calella renaixentista. Així ho han explicat l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i la tècnica de Fires, Aida Rodés, en roda de premsa.

Continua llegint

En funcionament a Pineda l’ampliació del Consultori Local de Poblenou i el mòdul per a l’activitat de la Covid-19

Les obres al Consultori de Poblenou han permès crear dues noves consultes i s’han executat sense afectar l’activitat del centre

El passat 13 de maig es va posar en funcionament el mòdul prefabricat que acollirà la realització de proves PCR de Covid-19 a de Pineda de Mar, millora que se suma a l’ampliació del Consultori Local de Poblenou, que es va posar en marxa a primers de maig.

Continua llegint

Tordera ja disposa d’un cor solidari per recollir taps per lluitar contra l’atrofia muscular espinal

Ajuntament de Tordera

Tordera compta des de fa uns dies a l’Avinguda Fibracolor d’un punt de recollida de taps solidaris. La proposta va arribar a la regidoria de Sanitat via iniciativa particular i ja és una realitat. Els taps de plàstic que es recullin periòdicament es destinaran a l’entitat Junts contra l’AME.

Continua llegint

El ple de l’Ajuntament de Malgrat aprova els estatus de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Espai Agrari de la Baixa Tordera / Ajuntament de Malgrat de Mar

El ple de l’Ajuntament va aprovar dijous al vespre els estatuts de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, de la qual forma part Malgrat de Mar, juntament amb els consistoris de Blanes, Tordera, Palafolls i Santa Susanna. Tots els grups municipals hi van votar a favor.

Continua llegint

La ACA se compromete a arreglar en Malgrat de Mar el tramo final de la riera de Palafolls

Lluís Ridao y Joan Mercader firman el acuerdo / Generalitat de Cataluña

El director de la Agencia Catalana del Agua (ACA), Lluís Ridao, y el alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, han firmado hoy un acuerdo para impulsar diversas actuaciones de mejora del arroyo de Palafolls, en el tramo final de 600 metros de este curso fluvial hasta su desembocadura.

Continua llegint

Dispositivo especial de la policía en Calella para controlar a ocupantes conflictivos de un antiguo hostal

Ayuntamiento de Calella

La sesión extraordinaria de la Junta Local de Seguridad de Calella, presidida por la alcaldesa Montserrat Candini y el director general de la Policía, Pere Ferrer, decidió crear un grupo operativo de mandos de las diferentes policías para coordinar la operativa que solucione el conflicto del hostal ocupado.

Continua llegint