anuncio_erc

Malgrat encén els llums de Nadal aquest dissabte 1 de desembre

Arxiu

La regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció de Malgrat de Mar organitza aquest dissabte un espectacle de màgia al parc de Can Campassol per encendre els llums de Nadal. 24 espais del poble restaran il·luminats fins el 6 de gener. Entre les novetats de la il·luminació nadalenca d’enguany hi ha un arbre de grans dimensions que es col·locarà enmig de la nova rotonda de l’avinguda Mediterrània.

Continua llegint

Una part dels treballadors de l’Ajuntament de Malgrat de Mar faran la jornada setmanal de 35 hores

Ajuntament de Malgrat de Mar

Una part dels treballadors de l’Ajuntament de Malgrat de Mar faran la jornada setmanal de 35 hores i cobraran el 100% del sou en cas d’incapacitat temporal. L’Ajuntament i els sindicats UGT i CCOO han arribat a un acord sobre aquestes dues grans demandes laborals. Aquest acord s’haurà d’aprovar en el ple d’aquesta setmana.

Continua llegint

Avui comencen a Malgrat de Mar les obres de prolongació de l’Avinguda Mediterrània

L’Avinguda Mediterrània i a l’esquerra el cementiri de Malgrat de Mar

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar anuncia que les obres per allargar l’avinguda Mediterrània fins al carrer de Sant Elm comencen avui dilluns, la qual cosa suposarà el tancament de l’aparcament que hi ha davant el cementiri i de l’espai per a gossos. S’habilitarà un pas per accedir al cementiri. Està previst que les obres durin tres mesos.

Continua llegint

L’Ajuntament de Malgrat rep 6.000 euros de ‘La Caixa’ per al nou servei de banc d’aliments

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Obra Social ‘La Caixa’ ha concedit una ajuda econòmica de 6.000 euros a la regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Malgrat de Mar per fer possible el canvi de model de l’actual banc d’aliments, que passarà a tenir format de supermercat i obrirà al carrer Indústria.

Continua llegint

Detinguda a Tordera una dona que s’ha accidentat quan conduïa sota els efectes de l’alcohol i sense permís de conduir

Agents de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord han detingut avui diumenge una dona de 24 anys, veïna de Tordera i de nacionalitat dominicana, com a presumpta autora de delictes contra la seguretat viaria per conducció sota els efectes de l’alcohol, per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i per un delicte de lesions greus per imprudència.

Continua llegint

Un rocòdrom, un concert de Guillem Roma i La Principal de la Bisbal, plats forts de la Festa Major de Palafolls

Aquest proper divendres començarà una nova Festa Major a Palafolls. Ho farà amb el pregó del proper dia 7 de setembre que, de nou, es planteja com una activitat participativa i molt local.

Com ja és tradició el pregó reinventarà una coneguda obra del teatre musical, però adaptada al municipi, la seva realitat i interpretada per veïns i amb música en directe. Enguany el musical que obrirà la Festa Major será Priscilla, reina de les rentadores.

Continua llegint