anuncio_erc

Detinguda a Tordera una dona que s’ha accidentat quan conduïa sota els efectes de l’alcohol i sense permís de conduir

Agents de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord han detingut avui diumenge una dona de 24 anys, veïna de Tordera i de nacionalitat dominicana, com a presumpta autora de delictes contra la seguretat viaria per conducció sota els efectes de l’alcohol, per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i per un delicte de lesions greus per imprudència.

Continua llegint

Un rocòdrom, un concert de Guillem Roma i La Principal de la Bisbal, plats forts de la Festa Major de Palafolls

Aquest proper divendres començarà una nova Festa Major a Palafolls. Ho farà amb el pregó del proper dia 7 de setembre que, de nou, es planteja com una activitat participativa i molt local.

Com ja és tradició el pregó reinventarà una coneguda obra del teatre musical, però adaptada al municipi, la seva realitat i interpretada per veïns i amb música en directe. Enguany el musical que obrirà la Festa Major será Priscilla, reina de les rentadores.

Continua llegint

Malgrat de Mar inverteix 13.200 euros en la neteja de grafitis i pintades

Arxiu / Ajuntament de Malgrat de Mar

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar el passat dimarts la contractació d’un servei de neteja de grafits, pintades i tags en façanes, mobiliari i equipaments municipals. Aquesta campanya preveu, a més de la neteja, la conscienciació ciutadana i el reforç de la vigilància policial. Els treballs els portarà a terme l’empresa ISTEM S.L.U. per un import de 13.206,88 euros. 

Continua llegint

Pineda de Mar estrenarà demà un parc infantil adaptat referent a Catalunya

Demà diumenge 5 d’agost s’inaugurarà a la platja de Poblenou de Pineda de Mar un parc infantil esportiu després d’un parell de mesos d’obres. La instal·lació, situada al tram de passeig Marítim de les antigues pistes de tenis, té més de 600 m² i està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, amb accés directe a la platja. Al recinte hi ha una gran zona verda, un parc infantil i el gimnàs al ras, i està lliure de barreres arquitectòniques.

Continua llegint

Malgrat tindrà un carril per a vianants i bicicletes des de Can Palomeres fins al Camí del Mig

Ajuntament de Malgrat de Mar

La Diputació de Barcelona va iniciar ahir dimecres les obres de construcció de l’itinerari de vianants a la carretera BV-6001 entre l’avinguda dels Països Catalans i el Camí del Mig a Malgrat de Mar. Les obres milloraran les condicions de seguretat viària tant per als vehicles com els vianants i ciclistes, donant continuïtat a l’itinerari per deixar-lo tancat.

Continua llegint

Palafolls compta des d’avui amb 50 punts de recollida de residus amb cinc contenidors cadascun

Ràdio Palafolls

Recentment l’Ajuntament de Palafolls ha signat un acord amb el Consell Comarcal del Maresme per passar a ser l’ens responsable de la recollida de brossa i reciclatge al municipi. Tot plegat va acompanyat amb la voluntat de modernitzar Palafolls pel que fa a la normativa actual en relació a la recollida de brossa i reciclatge.

Continua llegint

La regidoria de Medi Ambient de Tordera instal·la caixes niu per a la reproducció i control dels ratpenats

Ajuntament de Tordera

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera ha instal·lat recentment caixes nius per al control i reproducció dels ratpenats. És una mesura de control biològic de plagues i insectes, tal com s’ha fet en la lluita contra la processionària del pi.

Aquesta activitat s’ha realitzat amb la col·laboració d’estudiants de l’institut Lluís Companys i el museu de les Ciències Naturals de Granollers doncs els alumnes i els tècnics van instal·lar fa unes setmanes diverses caixes nius a la zona del parc de Fibracolor.

Continua llegint