anuncio_erc

Marc Martín guanya la 13a Beca d’Investigació Vila de Malgrat amb un projecte de La Pilona

Marc Martín

El jove malgratenc Marc Martín Solà és el guanyador de la 13a Beca d’Investigació Vila de Malgrat de Mar. El jurat va atorgar la beca ahir vespre al projecte de Marc Martín que porta per títol La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d’un sistema natural aïllat.

Continua llegint

Quatre regidors de Pineda i el cap de la policia local, investigats per coaccions per fer fora els policies nacionals allotjats per l’1-O

El jutjat número 2 d’Arenys de Mar ha admès a tràmit una querella de la Fiscalia de Delictes d’Odi contra quatre regidors de Pineda (tres del PSC,al govern municipal, i una regidora d’ERC a l’oposició) acusats de coaccions als propietaris de dos hotels per fer fora dels seus establiments policies nacionals que van participar en l’operatiu amb motiu de l’1-O.

Continua llegint

Carta oberta de l’alcalde de Palafolls sobre la processó d’avui

Valentí Agustí, alcalde de Palafolls

Finalment, en el dia d’avui, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha comunicat  a l’Ajuntament la seva resposta negativa a la petició, en base a la llei orgànica 9/1983 de 15 de juliol, per derivar cap aquesta Autoritat Autonómica, l’autorització que ens demana la Confraria de San Luis i Sta. Maria.

Continua llegint

Entren en funcionament a Malgrat vuit càmeres de control de trànsit

Ajuntament de Malgrat de Mar

La Policia Local de Malgrat de mar ja disposa del nou sistema de càmeres de videovigilància als accessos del municipi. Càmeres controlen vuit punts d’accessos i sortides del poble. L’objectiu és controlar la mobilitat, millorar la seguretat del trànsit, així com prevenir delictes. Les càmeres no serviran per posar multes als conductors.

Continua llegint

Antes del verano Pineda de Mar sustituirá los contenedores de recogida selectiva por otros nuevos

Ayuntamiento de Pineda de Mar

El Ayuntamiento de Pineda de Mar procederña antes del verano a sustituir los actuales contendores de recogida selectiva de residuos por otros nuevos. El cambio, presupuestado en poco más de 295.000 euros, se hará mediante un nuevo convenio centre Consell Comarcal del Maresme y la empresa mixta de Residuos del Maresme Sociedad Limitada (RESMAR).

Continua llegint

Malgrat de Mar incorpora la recollida d’oli de cuina usat

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar incorpora la recollida de l’oli de cuinat usat. La regidoria de Medi Ambient instal·larà a partir del proper dijous 1 de febrer 9 contenidors a diferents punts del poble per fer la recollida de l’oli de cuina usat.

Els malgratencs podran dipositar als contenidors l’oli usat dins d’una ampolla de plàstic, el qual es convertirà en combustible biodièsel. La gestió de l’oli recollit la farà la Fundació Aspronis.

Continua llegint