Pineda es gasta 300.000 € a posar fanals nous per substituïr els fets malbé pels orins de les mascotes

Ajuntament de Pineda de Mar

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha arrencat una campanya de sensibilització ciutadana enfocada als propietaris de mascotes, en la qual es demana que els animals no orinin a la base dels fanals, ni en el mobiliari urbà.

Continua llegint

Montserrat Candini deixa l’alcaldia de Calella i la política per motius de salut

Montserrat Candini, al centre de la imatge, amb l’equip de govern de Calella / Ajuntament de Calella

Després d’11 anys al capdavant de l’Ajuntament, l’alcaldessa creu que ha arribat el moment de posar punt i final a aquesta etapa per poder tenir més temps per a la seva família i per a recuperar-se del càncer de què està essent tractada des del passat mes de novembre.

Continua llegint

Pineda de Mar acollirà la gala Miss Món España i Mister Internacional España 2022

Ràdio Pineda de Mar

Per primer cop se celebraran de forma conjunta entre els dies 11 i 19 de juny. Per tant, els representants de totes les províncies d’Espanya arribaran a Pineda per participar al festival. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «pensen que pot tenir ressò mediàtic després de rebre la proposta d’un hoteler pinedenc».

Continua llegint

Juzgarán por injurias a la concejala de Junts de Pineda que denunció por acoso sexual al exdiputado Eduard Pujol

Eduard Pujol / Twitter

Cuando Noemí Ll. y Eva R. acudieron de la mano a la sede de Junts per Catalunya para denunciar por acoso sexual a quien entonces era portavoz parlamentario del partido, Eduard Pujol, poco podían imaginar que la historia se giraría en su contra y que acabarían en el banquillo de los acusados. / Esta noticia se puede leer en www.elpais.com

Palafolls regula l’ús de patinets elèctrics i vehicles de mobilitat personal

Arxiu Blanesaldia.com

Aquest primer de febrer entra en vigor la nova ordenança municipal de l’ús de patinets elèctrics i d’altres vehicles de mobilitat personal que vol regular la utilització de tots aquests elements que s’han fet habituals a la via pública. Es tracta de cicles (sense motor), patinets elèctrics, segways, monocicles a motor o bicicletes elèctriques entre d’altres.

Continua llegint