anuncio_erc

Palafolls compta des d’avui amb 50 punts de recollida de residus amb cinc contenidors cadascun

Ràdio Palafolls

Recentment l’Ajuntament de Palafolls ha signat un acord amb el Consell Comarcal del Maresme per passar a ser l’ens responsable de la recollida de brossa i reciclatge al municipi. Tot plegat va acompanyat amb la voluntat de modernitzar Palafolls pel que fa a la normativa actual en relació a la recollida de brossa i reciclatge.

Continua llegint

La regidoria de Medi Ambient de Tordera instal·la caixes niu per a la reproducció i control dels ratpenats

Ajuntament de Tordera

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera ha instal·lat recentment caixes nius per al control i reproducció dels ratpenats. És una mesura de control biològic de plagues i insectes, tal com s’ha fet en la lluita contra la processionària del pi.

Aquesta activitat s’ha realitzat amb la col·laboració d’estudiants de l’institut Lluís Companys i el museu de les Ciències Naturals de Granollers doncs els alumnes i els tècnics van instal·lar fa unes setmanes diverses caixes nius a la zona del parc de Fibracolor.

Continua llegint

Autopistas i Protecció Civil de la Generalitat han realitzat un simulacre d’incendi al túnel de Palafolls, a la C-32

Autopistas, companyia del grup Abertis, conjuntament amb Protecció Civil de la Generalitat, han realitzat la passada nit un simulacre d’incendi d’un camió a la sortida del Túnel 4 a la C-32, a l’altura del terme municipal de Palafolls, que ha implicat la participació de diversos cossos d’emergències i seguretat.

Continua llegint

Tres passos soterranis de Pineda, habilitats per poder pintar grafittis

Ajuntament de Pineda de Mar

L’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Joventut, ha habilitat tres passos subterranis com a espais reservats per a poder pintar graffitis de forma autoritzada. Els passos que s’han habilitat són: el de Can Jalpí (a la N-II, davant de l’església de Pineda de Mar), el de Can Xaubet (també a la N-II) i el del cementiri municipal (que travessa la via del ferrocarril, al costat de la Base Nàutica).

Continua llegint

El jutge explica els indicis contra l’alcalde de Tordera, que ha quedat en llibertat sense mesures cautelars

Joan Carles Garcia / Ràdio Tordera

El magistrat titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, considera que la suposada trama de subvencions fraudulentes pel tercer món atorgades per la Diputació de Barcelona es va basar en “l’incompliment groller” dels tràmits administratius que incloïen incompliment de les clàusules, retards injustificats, justificacions sospitoses i fins i tot pressions a funcionaris perquè informessin favorablement d’alguns expedients.

Continua llegint

Marc Martín guanya la 13a Beca d’Investigació Vila de Malgrat amb un projecte de La Pilona

Marc Martín

El jove malgratenc Marc Martín Solà és el guanyador de la 13a Beca d’Investigació Vila de Malgrat de Mar. El jurat va atorgar la beca ahir vespre al projecte de Marc Martín que porta per títol La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d’un sistema natural aïllat.

Continua llegint