anuncio_erc

El Carnestoltes de Malgrat incorpora un Ranxo i un nou format per al Dimecres de Cendra

La Regidoria de Cultura enllesteix el programa d’actes de Carnestoltes 2019, que s’enceta el pròxim divendres amb la rua de carrosses i comparses. Entre les novetats d’enguany hi ha el Ranxo de Carnestoltes aquest dissabte a càrrec de l’Associació d’Acció Solidària Colors i a benefici d’un projecte solidari a Gàmbia.

Continua llegint

Malgrat encén els llums de Nadal aquest dissabte 1 de desembre

Arxiu

La regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció de Malgrat de Mar organitza aquest dissabte un espectacle de màgia al parc de Can Campassol per encendre els llums de Nadal. 24 espais del poble restaran il·luminats fins el 6 de gener. Entre les novetats de la il·luminació nadalenca d’enguany hi ha un arbre de grans dimensions que es col·locarà enmig de la nova rotonda de l’avinguda Mediterrània.

Continua llegint

Una part dels treballadors de l’Ajuntament de Malgrat de Mar faran la jornada setmanal de 35 hores

Ajuntament de Malgrat de Mar

Una part dels treballadors de l’Ajuntament de Malgrat de Mar faran la jornada setmanal de 35 hores i cobraran el 100% del sou en cas d’incapacitat temporal. L’Ajuntament i els sindicats UGT i CCOO han arribat a un acord sobre aquestes dues grans demandes laborals. Aquest acord s’haurà d’aprovar en el ple d’aquesta setmana.

Continua llegint

Avui comencen a Malgrat de Mar les obres de prolongació de l’Avinguda Mediterrània

L’Avinguda Mediterrània i a l’esquerra el cementiri de Malgrat de Mar

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar anuncia que les obres per allargar l’avinguda Mediterrània fins al carrer de Sant Elm comencen avui dilluns, la qual cosa suposarà el tancament de l’aparcament que hi ha davant el cementiri i de l’espai per a gossos. S’habilitarà un pas per accedir al cementiri. Està previst que les obres durin tres mesos.

Continua llegint