anuncio_erc

El primer i el segon premi de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma s’en van cap a Osona

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

La ratafia elaborada per Esther Vendrell, de Centelles (Osona), ha obtingut el primer premi de la 37a edició del Concurs de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, que es va celebrar la nit del passat divendres i que forma part dels actes de la Festa de la Ratafia, organitzada per l’Ajuntament i la Confraria de la Ratafia, amb el suport de la Diputació de Girona.

Continua llegint

L’«Emplatja’t» de Blanes, la primera festa amb música, ball i un sopar per acomiadar l’estiu, ven 15.000 tiquets

La primera edició de l’Emplatja’t, una festa per acomiadar l’estiu celebrada la tarda-vespre d’aquest passat dissabte a la platja de Blanes, ha estat valorada pels organitzadors com d’un ‘èxit rotund’. Ho recolza el fet que es van vendre més de 15.000 tiquets pels diferents tipus de consumicions que s’hi podien fer al llarg de la tarda-vespre-nit. 

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 17, 18 i 19 d’agost

Divendres 17 d’agost 

§ A les 12 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament: acte de record de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del 17 d’agot de 2017, consistent en un minut de silenci i lectura de manifest unitari de la FMC i l’ACM. 

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Club de Jocs de Taula per a nens a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. 

Continua llegint

L’Associació Country Blanes celebra el 8è aniversari amb una Sopar i una ballada

La Plaça dels Països Catalans va allotjar la nit d’aquest passat dissabte una Ballada Arran de Mar amb motiu del 8è aniversari de l’entitat organitzadora, l’Associació Country Blanes. La celebració va tenir dues parts prou diferenciades: primer es va fer un sopar de germanor i després va venir la més activa que, el moment àlgid de la commemoració d’aniversari. 

Continua llegint

Demà comença a Blanes el 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava 2018

Presentació del Concurs de Focs als membres del jurat i de la comissió tècnica / Ajuntament de Blanes

Blanes ja ha començat el compte enrere perquè comenci el 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que se celebrarà des de demà dissabte dia 21 i fins el dijous 26 de juliol, cada dia a partir de 2/4 d’11 de la nit.

Continua llegint

La Confraria de Blanes va subhastar el mes de juny peix i marisc per valor de 835.000 euros

Arxiu Blanesaldia.com

El passat mes de juny la Confraria de Pescadors de Blanes va subhastar 202.510 quilos de peix i marisc, que en conjunt van aconseguir un valor total de 835.769 euros. Les captures més valuoses van ser la gamba, la sardina i els l’escamerlà, que van totalitzar 464.814 euros, el 55,6% del total subhastat.

Continua llegint

El Ayuntamiento de Blanes pide a la ACA que se implique en un asunto urbanístico

Ayuntamiento de Blanes

El pleno del Ayuntamiento de Blanes aprobó ayer pedir un informe a la Agencia Catalana del Agua acerca de la conveniencia o no de legalizar una superficie de más de cinco hectáreas de terreno, que desde hace muchos años los dueños de los cámpings Bella Terra y Blanc d’Eivissa ocupan vulnerando la legalidad urbanística. El motivo para pedir el informe a la ACA es que los terrenos se encuentran cerca del cauce río Tordera.

Continua llegint

El turisme i la immigració creen una Girona de dues velocitats

El progrés social de les comarques gironines té dues velocitats. És una obvietat: les comarques de la costa, que tenen una estructura productiva fonamentada en els serveis i la construcció, estan perdent el tren de l’avanç social. / Aquesta notícia es pot llegir a www.diaridegirona.cat.

Descarregar informe: «Una anàlisi del progrés social a la demarcació de Girona»

Èxit de públic en la Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Blanes

Joaquim Llorens Garangou

Una multitudinària Rua de Carrosses i Comparses celebrada la tarda d’aquest passat diumenge ha tancat els actes organitzats amb motiu del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes. La desfilada, que enguany ha comptat amb 22 carrosses i 15 colles, va omplir de llum, música i color el centre de la vila, copsant l’interès de blanencs i visitants que es van arrenglerar al llarg de l’itinerari traçat pels principals carrers de la població gironina.

Continua llegint