anuncio_erc

L’Associació Country Blanes celebra el 8è aniversari amb una Sopar i una ballada

La Plaça dels Països Catalans va allotjar la nit d’aquest passat dissabte una Ballada Arran de Mar amb motiu del 8è aniversari de l’entitat organitzadora, l’Associació Country Blanes. La celebració va tenir dues parts prou diferenciades: primer es va fer un sopar de germanor i després va venir la més activa que, el moment àlgid de la commemoració d’aniversari. 

Continua llegint

Demà comença a Blanes el 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava 2018

Presentació del Concurs de Focs als membres del jurat i de la comissió tècnica / Ajuntament de Blanes

Blanes ja ha començat el compte enrere perquè comenci el 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que se celebrarà des de demà dissabte dia 21 i fins el dijous 26 de juliol, cada dia a partir de 2/4 d’11 de la nit.

Continua llegint

La Confraria de Blanes va subhastar el mes de juny peix i marisc per valor de 835.000 euros

Arxiu Blanesaldia.com

El passat mes de juny la Confraria de Pescadors de Blanes va subhastar 202.510 quilos de peix i marisc, que en conjunt van aconseguir un valor total de 835.769 euros. Les captures més valuoses van ser la gamba, la sardina i els l’escamerlà, que van totalitzar 464.814 euros, el 55,6% del total subhastat.

Continua llegint

El Ayuntamiento de Blanes pide a la ACA que se implique en un asunto urbanístico

Ayuntamiento de Blanes

El pleno del Ayuntamiento de Blanes aprobó ayer pedir un informe a la Agencia Catalana del Agua acerca de la conveniencia o no de legalizar una superficie de más de cinco hectáreas de terreno, que desde hace muchos años los dueños de los cámpings Bella Terra y Blanc d’Eivissa ocupan vulnerando la legalidad urbanística. El motivo para pedir el informe a la ACA es que los terrenos se encuentran cerca del cauce río Tordera.

Continua llegint

El turisme i la immigració creen una Girona de dues velocitats

El progrés social de les comarques gironines té dues velocitats. És una obvietat: les comarques de la costa, que tenen una estructura productiva fonamentada en els serveis i la construcció, estan perdent el tren de l’avanç social. / Aquesta notícia es pot llegir a www.diaridegirona.cat.

Descarregar informe: «Una anàlisi del progrés social a la demarcació de Girona»

Èxit de públic en la Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Blanes

Joaquim Llorens Garangou

Una multitudinària Rua de Carrosses i Comparses celebrada la tarda d’aquest passat diumenge ha tancat els actes organitzats amb motiu del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes. La desfilada, que enguany ha comptat amb 22 carrosses i 15 colles, va omplir de llum, música i color el centre de la vila, copsant l’interès de blanencs i visitants que es van arrenglerar al llarg de l’itinerari traçat pels principals carrers de la població gironina.

Continua llegint

L’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes estrena dissabte el seu nou espectacle “Tornar a Casa” a la Parròquia Santa Maria

La programació cultural d’aquest cap de setmana a Blanes inclou una destacada cita que convé que no es perdin els enamorats de la dansa en general i els amants de la cultura catalana en particular. L’Esbart Joaquim Ruyra presenta el dissabte 13 de gener a les 21’30 h a la Parròquia Santa Maria de Blanes el seu nou espectacle: Tornar a Casa.

Continua llegint

El barri de Mas Enlaire de Blanes acull el 1er Mercat Nadalenc l’1 i 2 de desembre

Els propers dies 1 i 2 de desembre el barri de Mas Enlaire començarà a viure amb més intensitat les properes festes amb el 1er Mercat Nadalenc que estarà en marxa divendres durant tot el dia i dissabte a l’horari del matí. Després de l’èxit que va suposar l’organització del Petit Mercat de les Delícies que es va instal·lar a finals de setembre al carrer lateral del Mercat Blanes -al barri de Mas Enlaire-, ara es reprèn de nou l’experiència incorporant-hi productes nadalencs i altres al·licients.

Continua llegint

Destacada aportación de la sección canina de la policía de Lloret a la lucha contra el tráfico de drogas

Policía Local de Lloret de Mar

Cuando falta poco más de un mes para acabar el 2017, la sección canina de la Policía Local ha divulgado las cifras más destacadas de los 10 primeros meses del año, sobresaliendo el decomiso de diversas cantidades de sustancias estupefacientes. En concreto, entre enero y final de octubre se han incautado 530 gramos de marihuana, 200 gramos de hachís, 80 dosis de cocaína y 33 pastillas de éxtasis.

Continua llegint