L’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes estrena dissabte el seu nou espectacle “Tornar a Casa” a la Parròquia Santa Maria

La programació cultural d’aquest cap de setmana a Blanes inclou una destacada cita que convé que no es perdin els enamorats de la dansa en general i els amants de la cultura catalana en particular. L’Esbart Joaquim Ruyra presenta el dissabte 13 de gener a les 21’30 h a la Parròquia Santa Maria de Blanes el seu nou espectacle: Tornar a Casa.

Continua llegint

El barri de Mas Enlaire de Blanes acull el 1er Mercat Nadalenc l’1 i 2 de desembre

Els propers dies 1 i 2 de desembre el barri de Mas Enlaire començarà a viure amb més intensitat les properes festes amb el 1er Mercat Nadalenc que estarà en marxa divendres durant tot el dia i dissabte a l’horari del matí. Després de l’èxit que va suposar l’organització del Petit Mercat de les Delícies que es va instal·lar a finals de setembre al carrer lateral del Mercat Blanes -al barri de Mas Enlaire-, ara es reprèn de nou l’experiència incorporant-hi productes nadalencs i altres al·licients.

Continua llegint

Destacada aportación de la sección canina de la policía de Lloret a la lucha contra el tráfico de drogas

Policía Local de Lloret de Mar

Cuando falta poco más de un mes para acabar el 2017, la sección canina de la Policía Local ha divulgado las cifras más destacadas de los 10 primeros meses del año, sobresaliendo el decomiso de diversas cantidades de sustancias estupefacientes. En concreto, entre enero y final de octubre se han incautado 530 gramos de marihuana, 200 gramos de hachís, 80 dosis de cocaína y 33 pastillas de éxtasis.

Continua llegint

Acusen la directora d’una escola bressol de Blanes de «mala praxi» continuada

Escola bressol La Plantera

L’Ajuntament de Blanes, a qui pertany aquest centre eductiu, es reuneix diverses vegades amb l’afectada i l’AMPA i reconeix que aquesta persona té «un problema de comunicació» tant amb les famílies com amb els treballadors de la guarderia. Farts d’una situació que fa anys que dura, els pares de l’escola bressol La Plantera de Blanes han decidit denunciar a l’Ajuntament la «mala praxi» continuada de la qual acusen la directora del centre municipal. / Aquesta notícia es pot llegir a www.diaridegirona.cat.

Blanes acollirà de nou la manifestació unitària de l’1 de Maig

Per tercer any consecutiu, Blanes acollirà la manifestació convocada per la Comissió Maig Obrer i Anticapitalista de l’1 de Maig, Dia Internacional de la classe Treballadora.

Sota el lema Pa, sostre, treball i dignitat, escollit en honor del 100è aniversari de la Revolució Russa, la manifestació sortirà a les 18:30h de l’Ajuntament de Blanes i recorrerà diversos carrers del centre de la vila.

Continua llegint