Tossa de Mar converteix Can Ganga en el Museu de la Dona

L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Tossa, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Tossencs i TV Tossa, portarà a terme aquest divendres la inauguració del Museu de la Dona a Can Ganga amb una jornada de portes obertes de 17 a 20 hores.

La regidora d’Igualtat, Eva Barnés, explica que «hem apostat per recuperar el projecte de fer un museu de la dona a Can Ganga, una casa fortificada del segle XVI que va ser una de les primeres edificacions construïdes fora de les muralles».

Continua llegint

La Diputació de Girona ha entregado material sanitario por valor de más de 400.000 euros

Diputació de Girona

Durante la sesión plenaria ordinaria de este mes de junio, celebrada el pasado martes, La Diputació de Girona ha convalidado un decreto de aprobación de un expediente de crédito extraordinario del presupuesto de gastos del Organismo Autónomo de Salud Pública de la Diputación de Girona, Dipsalut, para el ejercicio 2020. Continua llegint

L’Ajuntament de Tossa invertirà 150.000 € en la pavimentació de dos aparcaments municipals

Ajuntament de Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa invertirà uns 150.000 euros en la pavimentació de diferents aparcaments de propietat municipal per millorar la qualitat dels serveis d’acollida de visitants. Concretament, es pavimentarà en els propers dies l’aparcament existent a l’Avinguda Catalunya, davant del parc de bombers, i l’aparcament entre l’institut i la pista poliesportiva descoberta.

Continua llegint

Pedro Sánchez convoca elecciones generales el 28 de abril, un mes antes de las municipales

Pedro Sánchez, hoy durante el anuncio de convocatoria de elecciones generales / La Moncloa

El presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, ha convocado hoy la celebración de elecciones generales para el próximo 28 de abril, después de ver como el pasado martes se desvanecía en el Congreso de los Diputados la posibilidad de aprobar los Presupuestos Generales del Estado.

Continua llegint

El primer i el segon premi de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma s’en van cap a Osona

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

La ratafia elaborada per Esther Vendrell, de Centelles (Osona), ha obtingut el primer premi de la 37a edició del Concurs de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, que es va celebrar la nit del passat divendres i que forma part dels actes de la Festa de la Ratafia, organitzada per l’Ajuntament i la Confraria de la Ratafia, amb el suport de la Diputació de Girona.

Continua llegint

L’«Emplatja’t» de Blanes, la primera festa amb música, ball i un sopar per acomiadar l’estiu, ven 15.000 tiquets

La primera edició de l’Emplatja’t, una festa per acomiadar l’estiu celebrada la tarda-vespre d’aquest passat dissabte a la platja de Blanes, ha estat valorada pels organitzadors com d’un ‘èxit rotund’. Ho recolza el fet que es van vendre més de 15.000 tiquets pels diferents tipus de consumicions que s’hi podien fer al llarg de la tarda-vespre-nit. 

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 17, 18 i 19 d’agost

Divendres 17 d’agost 

§ A les 12 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament: acte de record de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del 17 d’agot de 2017, consistent en un minut de silenci i lectura de manifest unitari de la FMC i l’ACM. 

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Club de Jocs de Taula per a nens a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. 

Continua llegint