El aumento de parados en agosto y el contexto político nacional e internacional prefiguran una nueva crisis

Josep Ginesta / Generalitat de Catalunya

El secretario general de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias, Josep Ginesta, señala la ralentización económica alemana, el Brexit y al Gobierno en funciones de Pedro Sánchez como factores que «impactan en las decisiones de las empresas en la creación del empleo y la reducción del paro».

Continua llegint

El Lloret Estiu Market arriba aquest diumenge amb les darreres rebaixes de l’estiu

El proper 1 de setembre arriba una nova edició del Lloret Estiu Market. Una fira comercial ideada amb un concepte urbà i bohemi que s’instal·larà a la part més cèntrica del municipi, concretament Plaça de la Vila, Plaça Església i Carrer Cervantes, per portar les darreres rebaixes d’estiu i les noves tendències de temporada.

Continua llegint

Un total de 191 nous emprenedors atesos pel servei de creació d’empreses comarcal durant aquest any

Primer Networking Rural a Susqueda / Consell Comarcal de la Selva

El servei de creació d’empreses del Consell Comarcal de la Selva ha atès un total de 191 nous emprenedors durant els set primers mesos de l’any 2019. Tots aquests nous emprenedors han passat pel servei per demanar informació i orientació a l’hora de posar en marxa un nou negoci.

Continua llegint

Lloret de Mar obre expedient sancionador a cinc botigues de lloguer de vehicles elèctrics personals

La Policia Local de Lloret de Mar ha aixecat acta a cinc establiments de lloguer de vehicles elèctricsde mobilitat personal, i ha immobilitzat un total de 19 aparells, per comercialitzar vehicles amb un capacitat superior als 1000 watts, sense complir les obligacions administratives i de seguretat per la seva comercialització i ús a les vies públiques.

Continua llegint

El paro registrado en el Alt Maresme descendió en mayo en 104 personas

Ayuntamiento de PIneda de Mar

El pasado mes de mayo el paro registrado en las seis poblaciones del Alt Maresme descendió en 104 personas, dejando el total de la demarcación en 5.739, según la estadística del Departament de Treball, Afers Social i Famílies. El mayor descenso se produjo en Pineda, donde 73 personas encontraron un trabajo. En Calella, otros 32 individuos salieron de las listas del paro.

Continua llegint