La patronal Foment del Treball reclama a la Generalitat que desbloquee la autopista AP-7

Twitter de Tsunami Democràtic

Las movilizaciones de protesta que se han sucedido desde la comunicación de la sentencia -el 14 de octubre- condenatoria a los políticos catalanes por los hechos de septiembre de 2017, provocan graves afectaciones económicas para el conjunto de las empresas catalanas, y del resto de España y Europa.

Continua llegint

El número de parados aumentó en la Selva en cerca de mil personas en octubre

Oficina de empleo de Blanes

El pasado mes de octubre el número de parados registrados en las oficinas de empleo de la comarca de la Selva registró un importante aumento, al concluir la temporada de verano del sector turístico. El paro se incrementó en 962 personas, dejando el total de desempleados de la demarcación en casi 9.000 demandantes de empleo.

Continua llegint

El CCS organitza un nou cicle de trobades d’empreses per zones dins del projecte Microxarxes de comerç local

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva organitza un nou cicle de trobades d’empreses dins del projecte Microxarxes de Comerç local, que es va posar en marxa el passat mes de maig. Està previst que en aquesta ocasió es realitzin un total de cinc trobades supramunicipals per tota la comarca amb l’objectiu de crear un espai a on es coneguin els negocis de la zona garantint així poder fer nous contactes i possibles col·laboracions i sinergies.

Continua llegint

El aumento de parados en agosto y el contexto político nacional e internacional prefiguran una nueva crisis

Josep Ginesta / Generalitat de Catalunya

El secretario general de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias, Josep Ginesta, señala la ralentización económica alemana, el Brexit y al Gobierno en funciones de Pedro Sánchez como factores que «impactan en las decisiones de las empresas en la creación del empleo y la reducción del paro».

Continua llegint

El Lloret Estiu Market arriba aquest diumenge amb les darreres rebaixes de l’estiu

El proper 1 de setembre arriba una nova edició del Lloret Estiu Market. Una fira comercial ideada amb un concepte urbà i bohemi que s’instal·larà a la part més cèntrica del municipi, concretament Plaça de la Vila, Plaça Església i Carrer Cervantes, per portar les darreres rebaixes d’estiu i les noves tendències de temporada.

Continua llegint

Un total de 191 nous emprenedors atesos pel servei de creació d’empreses comarcal durant aquest any

Primer Networking Rural a Susqueda / Consell Comarcal de la Selva

El servei de creació d’empreses del Consell Comarcal de la Selva ha atès un total de 191 nous emprenedors durant els set primers mesos de l’any 2019. Tots aquests nous emprenedors han passat pel servei per demanar informació i orientació a l’hora de posar en marxa un nou negoci.

Continua llegint

Lloret de Mar obre expedient sancionador a cinc botigues de lloguer de vehicles elèctrics personals

La Policia Local de Lloret de Mar ha aixecat acta a cinc establiments de lloguer de vehicles elèctricsde mobilitat personal, i ha immobilitzat un total de 19 aparells, per comercialitzar vehicles amb un capacitat superior als 1000 watts, sense complir les obligacions administratives i de seguretat per la seva comercialització i ús a les vies públiques.

Continua llegint