Presentat a Palamós un projecte de construcció d’embarcacions elèctriques catalanes

El conseller d’Empresa i Treball i president de la Fundació Barcelona Capital Nàutica (FBCN), Roger Torrent i Ramió, ha presentat aquest dijous a Palamós el projecte ‘Descarbonització d’Embarcacions d’Esbarjo’ per impulsar l’electrificació i descarbonització del sector nàutic català aprofitant la celebració a Catalunya de la Copa Amèrica.

Continua llegint

Protesta de empleados del Centro Logístico Bershka de Palafolls en Barcelona delante de una tienda

Empleados den Centro Logístico Bershka de Palafolls, hoy durante la protesta en Barcelona / Blanesaldia.com

Un numeroso grupo de trabajadoras y trabajadores del Centro Logístico Bershka de Palafolls se han manifestado hoy entre las 10 y 12 horas delante de la tienda Bershka en el Portal de l’Àngel. El conflicto laboral de este centro afecta a 550 empleados.

Continua llegint

La nova planta d’AqFresh, ubicada a l’empresa que Menadiona té a Palafolls, avança al ritme previst

D’esquerra a dreta: Russ Cummings (Chairman d’Aqdot), Carlos Cosin (conseller delegat de Menadiona), Francesc Alemany (Alcalde Palafolls), Tim Wright (CEO d’Aqdot) i Cristina Cosin (Business Development Manager de Menadiona)

La construcció de la nova planta del producte AqFresh, en les instal·lacions que l’empresa química Menadiona té a Palafolls (Maresme), avança segons la planificació prevista.

Continua llegint

Generalitat, Diputació y Cámara de Comercio destinan 1,6 M€ a la promoción del Aeropuerto de Girona

La Diputació de Girona, la Generalitat de Cataluña y la Cámara de Comercio de Girona firmaron el pasado martes el convenio de colaboración para impulsar la promoción del Aeropuerto de Girona-Costa Brava, en el marco de la asamblea general de la Asociación para la Promoción y el Desarrollo de las Comarcas Gerundenses (AGi).

Continua llegint

L’informe de l’economia blava a Catalunya de 2022 revela un volum de negoci superior als 25.000 M€

Embarcaciones de pesca en el Puerto de Blanes / Blanesaldia.com

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) publica avui l’informe anual que dimensiona l’economia blava de Catalunya. L’objectiu d’aquest Informe és fer una aproximació del pes econòmic dels sectors vinculats a l’economia blava a Catalunya l’any 2019 i mostrar la seva evolució respecte als dos anys anteriors.

Continua llegint