La periodista Xantal Llavina donarà una conferència sobre empoderament de les dones i tecnologia

El Consell Comarcal de la Selva celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb una jornada a El Centre de Negoci de Santa Coloma de Farners el proper 5 de marc.

Enguany, la 3a jornada Emprèn en Femení – La Selva compta amb la periodista i presentadora del programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, Xantal Llavina, que oferirà una masterclass sobre revolució digital i empoderament femení.

Continua llegint

El desbordament del Tordera ha efectat 326 ha dels municipis de Malgrat, Palafolls, Tordera i Blanes

Agents Rurals

Les darreres dades obtingudes pel departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació en relació a l’afectació del temporal Glòria assenyalen que les dues zones de Catalunya més afectades a nivell agrícola i ramader són d’una banda els municipis del voltant de la llera del riu Tordera i les Terres de l’Ebre.

Continua llegint

Agricultura destinarà 6M€ del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) a fomentar una pesca i una aqüicultura sostenibles

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha organitzat una jornada informativa sobre els ajuts del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) adreçada als potencials beneficiaris dels sectors de la pesca, l’aqüicultura i la comercialització i transformació de productes pesquers.

Continua llegint

Blanes cerró el año 2019 con 2.820 parados inscritos en la oficinas de empleo

Blanesaldia.com

Al finalizar el año 2019 Blanes contaba con 2.820 parados inscritos en la oficina de empleo local, mientras que en Lloret de Mar se contabilizaron 2.197. En el conjunto de la comarca de la Selva el total de desempleados ascendió a 9.533, registrándose en diciembre un ligero descenso de solo 50 parados en la demarcación.

Continua llegint

Trabajo avisa a Ryanair que las nuevas condiciones de la plantilla de Girona incumplen la normativa laboral

Xavier Pou

El Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Cataluña ha hecho una advertencia a Ryanair, a través de la Inspección de Trabajo, ya que varias cláusulas de los nuevos contratos fijos-discontinuos que pretende hacer firmar a una parte de la plantilla incumplen la normativa laboral española.

Continua llegint

La patronal Foment del Treball reclama a la Generalitat que desbloquee la autopista AP-7

Twitter de Tsunami Democràtic

Las movilizaciones de protesta que se han sucedido desde la comunicación de la sentencia -el 14 de octubre- condenatoria a los políticos catalanes por los hechos de septiembre de 2017, provocan graves afectaciones económicas para el conjunto de las empresas catalanas, y del resto de España y Europa.

Continua llegint

El número de parados aumentó en la Selva en cerca de mil personas en octubre

Oficina de empleo de Blanes

El pasado mes de octubre el número de parados registrados en las oficinas de empleo de la comarca de la Selva registró un importante aumento, al concluir la temporada de verano del sector turístico. El paro se incrementó en 962 personas, dejando el total de desempleados de la demarcación en casi 9.000 demandantes de empleo.

Continua llegint