anuncio_erc

Un estudi científic analitzarà la situació de la sardina i seitó en el litoral català, valencià, murcià i al golf de Lleó

El departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació  donarà suport durant el 2018 a un estudi internacional sobre l’avaluació de l’estat de la població i alternatives de gestió específiques per a les poblacions de peixos pelàgics (sardina i seitó) del nord-oest de la Mediterrània, a partir de la generació d’informació biològica i ecològica clau per disenyar unes opcions de gestió sòlides.

Continua llegint

En enero se contabilizaron en Blanes 3.130 parados y en Lloret 2.655

Blanesaldia.com

El pasado mes de enero el numero de parados inscritos en las oficinas de empleo de la comarca experimentó un moderado aumento de casi 200 personas, de las cuales la mayoría se concentran en Blanes y Lloret. En Blanes han sido 92 las personas que han engrosado las listas del paro, mientras que en Lloret son 52 los nuevos desempleados.

Continua llegint

Durant el 2017 el Consell Comarcal va dónar suport a la creació de 66 empreses

Consell Comarcal de la Selva / Arxiu

El servei de creació d’empresa del Consell Comarcal de la Selva ha atès un total de 282 emprenedors durant l’any 2017. Es tracta d’unes sessions individualitzades d’informació i orientació en què aquells emprenedors de la comarca que volen impulsar el seu propi negoci reben una primera sessió, en què es fa de forma individualitzada una anàlisi del projecte de negoci i se l’orienta del procés d’assessorament per tirar-lo endavant. Paral•lelament se l’informa dels tràmits a seguir i de les possibles ajudes i subvencions a què pot accedir.

Continua llegint

El Servei d’Ocupació Municipal de Lloret va gestionar el 2017 la inserció laboral de 300 persones

Oficina del Servei d’Ocupació Municipal / Ajuntament de Lloret

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de Lloret de Mar el 2017 va gestionar un total de 709 ofertes de treball. Aquestes ofertes es vinculen majoritariament al sector serveis com cambrer/a, recepcionista, cuina, comerç i administració, entre d’altres.

Continua llegint

UGT califica de ‘subida de mierda’ el aumento del 0,25% de las pensiones

Festa de la Gent Gran a Blanes / Herminio Martino

La Unión General de Trabajadores (UGT) reclama al Gobierno una revalorización mayor que el ridículo 0,25% que ha decretado, que supondrá, por segundo año consecutivo, una pérdida de poder adquisitivo del 1,25%, (cuando ya el ańo pasado perdieron un 1,75%), para los pensionistas de nuestro país, a pesar del crecimiento económico a tenor de la previsión de inflación del 1,5%.

Continua llegint

El Consell Comarcal de la Selva incorpora 22 treballadors en el marc del programa Treball i Formació

Una part dels nous treballadors van rebre la formació de prevenció de riscos laborals aquest dijous 28 de desembre 

El Consell Comarcal de la Selva incorporarà un total de 22 treballadors en el marc del programa de Treball i Formació, el pròxim dia 2 de gener de 2018. Aquest programa està destinat a persones majors de 45 anys aturades i no perceptores de cap prestació social.

Continua llegint