anuncio_erc

El ‘Lease Back’, un innovador sistema de financiación

Cada vez son más las empresas que apuestan por esta operación, una forma de ‘leasing’ con funcionamiento inverso

Convertirse en un empresario o una empresaria de éxito depende de muchas variables, pero hay una, cada vez más relevante, que se erige como un factor determinante: buscar, y acertar, cuál es la mejor manera de financiar un proyecto empresarial.

Continua llegint

En mayo el paro descendió en Lloret en 258 personas y en Blanes en 215

En los últimos 12 meses el paro ha descendido en la Selva en más de 450 personas

Playa de S’Abanell de Blanes

A las puertas de la temporada de verano, mayo se ha cerrado en la comarca de la Selva con un descenso de casa 600 parados menos, gracias a las contrataciones efectuadas en Lloret de Mar, Blanes y Tossa, que han adelgazado las listas del paro en 515 personas. 

Continua llegint

Acord per a cogestionar 500 km2 del litoral gironí amb l’objectiu de preservar l’ús sostenible del recurs pesquer

Mapa de les zones vedades/cogestionades del litoral gironí / Generalitat de Catalunya

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació acompanya els pescadors de les confraries de Blanes, Palamós, Roses, el Port de la Selva i Llançà en una iniciativa única a la regió mediterrània: 500 km2 del litoral gironí seran vedats o gestionats pel mateix sector pesquer i s’hi implementaran mesures per a potenciar la sostenibilitat i la preservació dels recursos marins.

Continua llegint

Un estudi científic analitzarà la situació de la sardina i seitó en el litoral català, valencià, murcià i al golf de Lleó

El departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació  donarà suport durant el 2018 a un estudi internacional sobre l’avaluació de l’estat de la població i alternatives de gestió específiques per a les poblacions de peixos pelàgics (sardina i seitó) del nord-oest de la Mediterrània, a partir de la generació d’informació biològica i ecològica clau per disenyar unes opcions de gestió sòlides.

Continua llegint

En enero se contabilizaron en Blanes 3.130 parados y en Lloret 2.655

Blanesaldia.com

El pasado mes de enero el numero de parados inscritos en las oficinas de empleo de la comarca experimentó un moderado aumento de casi 200 personas, de las cuales la mayoría se concentran en Blanes y Lloret. En Blanes han sido 92 las personas que han engrosado las listas del paro, mientras que en Lloret son 52 los nuevos desempleados.

Continua llegint

Durant el 2017 el Consell Comarcal va dónar suport a la creació de 66 empreses

Consell Comarcal de la Selva / Arxiu

El servei de creació d’empresa del Consell Comarcal de la Selva ha atès un total de 282 emprenedors durant l’any 2017. Es tracta d’unes sessions individualitzades d’informació i orientació en què aquells emprenedors de la comarca que volen impulsar el seu propi negoci reben una primera sessió, en què es fa de forma individualitzada una anàlisi del projecte de negoci i se l’orienta del procés d’assessorament per tirar-lo endavant. Paral•lelament se l’informa dels tràmits a seguir i de les possibles ajudes i subvencions a què pot accedir.

Continua llegint

El Servei d’Ocupació Municipal de Lloret va gestionar el 2017 la inserció laboral de 300 persones

Oficina del Servei d’Ocupació Municipal / Ajuntament de Lloret

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de Lloret de Mar el 2017 va gestionar un total de 709 ofertes de treball. Aquestes ofertes es vinculen majoritariament al sector serveis com cambrer/a, recepcionista, cuina, comerç i administració, entre d’altres.

Continua llegint