La Cofradía de Pescadores de Blanes cierra a partir del próximo lunes

Blanesaldia.com

La Cofradía de Pescadores de Blanes cerrará a partir de la próxima semana, con lo cual mañana será el último día de actividad y subasta de pescado -que lleva días bajo mínimos-, antes del cese temporal de la actividad. La entidad, que cuenta con una plantilla de 15 empleados, presentará un ERTE para los trabajadores de la entidad, así como las empresas pesqueras.

Continua llegint

Emotiu homenatge als sanitaris de l’Hospital Comarcal dels policies de Blanes, Lloret i Tossa

Durant aquests dies, en què l’atenció informativa està lògicament centrada en l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, també hi ha notícies relacionades que donen motius per a l’esperança. Si més no, accions que serveixen per revifar ni que sigui un xic l’optimisme que no té gaire raons per existir a la vista de l’actual situació.

Continua llegint

L’Ajuntament de Blanes modifica els horaris del transport urbà

Ajuntament de Blanes

En el marc de l’evolució de la situació d’emergència ocasionada pel coronavirus, l’Ajuntament de Blanes es va adaptant als canvis en les mesures adoptades per frenar la seva propagació entre la ciutadania. L’objectiu genèric d’aquestes mesures són reduir l’activitat i evitar les concentracions de persones per prevenir els possibles contagis.

Continua llegint

Blanes libera la zona azul del pago para evitar desplazamientos en la vía pública

Ayuntamiento de Blanes

El Ayuntamiento de Blanes ha implementado hoy nuevas medidas que contribuyen a facilitar a la ciudadanía el cumplimiento del cofinamiento en los hogares en cumplimiento del Estado de alarma. Para facilitar que la gente realice en la vía pública el  mínimo de desplazamientos, se suprime el cobro en los aparcamientos de la zona azul.

Continua llegint

Tanquen tots els comerços excepte els establiments d’alimentació per aturar el Covid-19

Una de les qüestions que s’ha tractat en la reunió d’aquest matí de la Comissió Tècnica Assessora de l’Ajuntament de Blanes, encapçalada per l’alcalde Àngel Canosa, és el compliment del decret del departament d’Interior de la Generalitat per combatre l’expansió del coronavirus a Catalunya. Afecta a tots els negocis oberts al públic, que han de baixar la persiana, excepte els establiments d’alimentació.

Continua llegint