L’Ajuntament de Blanes demana a la Generalitat que abandoni el projecte de prolongació de la C-32

L’Ajuntament de Blanes ha fet pública avui divendres una Declaració Institucional en relació a la prolongació de l’autopista C-32 entre Blanes i Lloret, expressant el seu posicionament en contra del projecte, dos dies després de l’aturada cautelar de les obres ordenada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)

Continua llegint

El festival Ensorra’t de Blanes es farà les mateixes nits del Concurs de Focs: del 23 al 27 de juliol

El Festival de Música Ensorra’t. coincidirà aquest amb les mateixes nits en què tindrà lloc el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. L’Ensorra’t es farà des del 23 fins al 27 de juliol, de dimarts a dissabte, cada dia a partir d’1/4 de 12 de la nit, quan hagi finalitzat l’espectacle pirotècnic de la jornada.

Continua llegint

L’Associació de Sords de Blanes i la Selva i el CE de Sords celebren el 35è aniversari de la seva fundació

Ajuntament de Blanes

Avui al migdia ha tingut lloc un acte senzill però carregat de significat per una doble entitat que fa més de tres dècades que treballa en aquest municipi. Es tracta de l’Associació de Sords de Blanes i La Selva i del Club Esportiu de Sords de Blanes, que enguany compleixen el 35è aniversari d’ençà que es van posar en marxa.

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 5, 6 i 7 de juliol

Divendres 5 de juliol

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ Festes del barri de Quatre Vents, al C. de Sant Pere Màrtir, a la confluència amb el C. del Canigó.
– A les 19,30 hores, obertura de festes amb cercavila.
– A les 22,30 hores, festa pop-rock 80’s – 90’s by Dj Manel Peña.

Continua llegint

La oposición de Blanes impide que se aprueben los sueldos del alcalde y de dos concejales

Ayuntamiento de Blanes

Los 11 concejales de la oposición del Ayuntamiento de Blanes rechazaron ayer aprobar la propuesta del equipo de gobierno relativa a los sueldos por dedicación exclusiva del alcalde Àngel Canosa y del concejal Albert Sanz, ambos de ERC. De igual modo, tampoco prosperó que el regidor de Blanes en Comú Podem (BeCP) Pere Lopera tenga dedicación del 57,22% de la jornada laboral.

Continua llegint

Rescaten un gos i un gat confinats a ple sol en un cèntric balcó de Blanes

Una dotació de Bombers de la Generalitat i agents de la Policia Local de Blanes han participat avui en el rescat de dos animals de companyia que estaven confinats a ple sol en un balcó. Es tracta d’un gos Akita Inu i d’una gata Carey, els quals fa dies que els propietaris deixen en un balcó situat en un segon pis de la cèntrica Plaça Catalunya a ple sol, sense aixopluc ni aigua o menjar suficient per subsistir.

Continua llegint

La consellera Teresa Jordà assisteix a la Festa dels Pescadors a Blanes

La 67a Festa d’Homenatge a la Vellesa dels Pescadors que des de fa més de mig segle celebra la Confraria de Pescadors de Blanes ha estat enguany més lluïda que mai. Enguany ha comptat amb una convidada d’excepció, en la que ha estat la seva primera visita oficial a Blanes, la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Teresa Jordà, qui ha encapçalat la celebració d’avui.

Continua llegint

El equipo de gobierno de Blanes propone que el alcalde y un concejal de ERC tengan plena dedicación

Otro regidor, de Blanes en Comú Podem, tendría dedicación de media jornada

Foto de la primera junta de gobierno del mandato, celebrada el pasado jueves / Ayuntamiento de Blanes

El gobierno de Blanes ha convocado para el lunes 1 de julio el primer pleno ordinario del nuevo mandato, en el que destaca la propuesta de que el alcalde Àngel Canosa y el cuarto teniente de alcalde, Albert Sanz, ambos de ERC, tengan dedicación plena. Otro concejal, Pere Lopera, de Blanes en Comú Podem (BeCP), tendrá dedicación de media jornada si prospera la propuesta. 

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 28,29 i 30 de juny

Divendres 28 de juny

§ De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, a la planta baixa de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang de Girona: Jornada de Donació de Sang.

§ A la Pl. de Josep Vieta i Burcet, Festes del Veïnat del Racó d’en Portes.
A les 18 hores, jocs tradicionals per als més menuts, amb xocolata i llaminadures.
A les 19,30 hores, sessió de Zumba a càrrec d’en Rafa.

Continua llegint