Blanes ajorna pel 2022 la celebració del 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici per la Covid-19

Joaquim Llorens i Garangou

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Blanes ha fet pública una notícia que esperaven saber de manera especial la ciutadania de la vila, així com els prop d’un milió de visitants que participen en aquest esdeveniment cada any. Aquest dimarts ha donat a conèixer que el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava – Trofeu Vila de Blanes, ha hagut d’ajornar-se de nou per a l’any següent, en aquest cas pel 2022, quan se celebrarà el 50è aniversari.

Continua llegint

Blanes ja té a punt tots els serveis pel primer cap de setmana de les vacances de Setmana Santa

Aquest passat divendres van culminar els darrers treballs per tenir-ho tot a punt de cara a aquest cap de setmana, el primer que tradicionalment dóna el tret de sortida a les vacances de Setmana Santa. Des d’aquest dissabte i fins el Dilluns de Pasqua, el 5 d’abril, s’espera que hi hagi una major afluència de visitants, un augment que ja es va notar el passat cap de setmana en relació a l’anterior. La Policia Local va comptabilitzar un 50% més de vehicles que van entrar a la població pels tres principals accessos.

Continua llegint

La llegada de la primavera y la Semana Santa abren en Blanes un nuevo ciclo aún lejos de la normalidad

Ayuntamiento de Blanes

Con la llegada de la primavera Blanes y las poblaciones costeras que cuentan con viviendas de segunda residencia empiezan a salir del letargo invernal, este año acentuado por la depresión económica y vital que nos ha traído la pandemia de Covid-19. En este sentido, la Semana Santa, que este año llega los primeros días de abril, supone un estímulo para estrenar el cambio de ciclo.

Continua llegint

Ignasi Garcia, Àngela Vinent, Jordi Julià, Ferran Garcia i Àlvar Caixal guanyen els 57ens Premis Recvll de Blanes

Ajuntament de Blanes

Aquest diumenge a les 12 del migdia s’ha fet públic de manera telemàtica el veredicte dels 57ena Premis Recvll de Blanes, coincidint amb el dia i hora en què l’acte s’hagués fet presencialment al Teatre de Blanes. En substitució de l’acte públic, el passat divendres es va enregistrar un vídeo amb la cerimònia celebrada en petit comitè al Santuari del Vilar, on es van donar a conèixer els guanyadors i guanyadores d’aquesta nova edició.

Continua llegint

Concentración en Blanes para solidarizarse con los presos del ‘procés’ y tres eurodiputados

Ayuntamiento de Blanes

Ayer a las 20:30 horas un grupo de unas 70 personas se concentró delante del Ayuntamiento de Blanes, en el Passeig de Dintre, para mostrar su solidaridad con los presos del ‘procés’ y los eurodiputados que huyeron a Bélgica a raíz del referéndum ilegal de autodeterminación que se celebró el 1 de octubre de 2017.

Continua llegint

El moviment feminista posa l’acent en el treball, lideratge i resistència de les dones durant la pandemia

Marian Anguita, regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de Blanes

Avui, Dia Internacional de la Dona, dues entitats feministes i l’Ajuntament de Blanes han fet públic sengles manifestos amb motiu d’aquesta jornada reivindicativa. Ha hagut de ser telemàticament, ja que les mesures Covid no permeten promoure actes que convidin a les aglomeracions.

Continua llegint