anuncio_erc

46 treballs s’han presentat als Premis Bolleré de relats breus escrits per joves

Reunió del jurat dels Premis Bolleré / Ajuntament de Blanes

El 10è Concurs Literari Bolleré, organitzat per l’Ajuntament de Blanes, ha registrat un espectacular augment de participació en relació a l’anterior convocatòria. Així, si en l’anterior edició van presentar-se 8 treballs, en aquesta darrera n’hi ha hagut 46, cinc vegades més.

Continua llegint

ICV-EUiA i Batega qualifiquen de desídia la gestió del govern de Blanes en el tema dels càmpings il·legals

En roda de premsa, els portaveus de Batega per Blanes, Jordi Urgell i Joan Salmerón per ICV-EUiA, han fet sèries crítiques a la gestió de l’equip de govern de Blanes, desprès de conèixer que el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona ha admès a tràmit el recurs presentat per el càmping Blanc d’Eivissa contra la multa imposada per la ocupació il·legal de terrenys no urbanitzables i sense els permisos adients.

Continua llegint

Cs Blanes exigeix al govern que recorri la sanció d’1,3 M€ imposada a un càmping i que ha deixat caducar

El regidor Sergio Atalaya

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Blanes, Sergio Atalaya, ha exigit al govern socialista de Blanes que «presenti un recurs d’apel·lació» per cobrar la multa d’1,3 milions d’euros imposada al càmping Blanc d’Eivissa i que ha deixat caducar per «deixadesa. És inaudit i altament sospitós que el govern del PSC hagi deixat caducar una sanció d’1,3 milions d’euros que, a més, va comptar amb el suport del ple», ha criticat Atalaya, qui demana «depurar responsabilitats».

Continua llegint

L’Ajuntament de Blanes edita per primera vegada un calendari interreligiós

Ajuntament de Blanes

Des d’aquest 2019 Blanes compta per primera vegada amb un ‘Calendari Interreligiós’, que recull les festivitats assenyalades que hi ha al llarg de l’any, celebrades per les diferents comunitats religioses de la vila, així com dates assenyalades de festes civils, com per exemple Sant Jordi o el Dia Internacional de la Dona.

Continua llegint

Concentració a Blanes per donar suport de les dones andaluses

Regidores i regidors de l’Ajuntament de Blanes durant la concentració

Aproximadament unes 150 persones s’han concentrat avui a les 19 hores al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes, per donar suport a les mobilitzacions promogudes en diverses ciutats d’Andalusia i la resta de l’Estat sota el lema ‘Els nostres drets no es negocien. Ni un pas enrere’. 

Continua llegint

Batalla campal entre 250 joves a Blanes que acaben enfrontant-se a la policia

Estació de Blanes

Van començar barallant-se entre ells a dins del primer tren que sortia de Blanes direcció a Barcelona diumenge al matí i posteriorment es van encarar als guàrdies de seguretat · Insults, cosses, escopinyades i amenaces són algunes de les accions contra Mossos, policies locals i vigilants. / Aquesta informació es pot llegir a www.diaridegirona.cat.

Opinió d’ERC Blanes: ‘Convertir Nylstar en un espai singular de producció industrial’

Blanesaldia.com

Ara fa uns mesos que vam engegar un seguit de contactes i de converses que aquests dies hem anat tancant. Així, doncs, aquesta primera fase, la de les converses inicials que tenien com a objecte obrir un camí que ens portés a reflexionar i buscar sortides per al futur econòmic de Blanes s’ha fet possible amb el concurs i la participació de força gent i la voluntat decidida de la gent d’ERC a Blanes.

Continua llegint

Vox monta una mesa informativa en Blanes, que los Mossos tienen que proteger de los antisistema

El partido de extrema derecha Vox ha hecho hoy una primera aparición en Blanes rodeado por fuertes medidas de seguridad ante los mensajes aparecidos los últimos días en las redes sociales de que miembros de colectivos antisistema tratarían de boicotear la mesa informativa que han montado a la altura del número 65 del Paseo Pau Casals, junto a la zona de juegos infantiles del paseo marítimo.

Continua llegint

Activitats a Blanes el dies 11, 12 i 13 de gener

Divendres 11 de gener 

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya), 2. Club de Jocs de Taula, per a nens i nenes a partir dels 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. 

§ De 18 a 19,30 hores, al Centre Cultural Els Padrets (Sant Bonós, 5), i dins de les xerrades Barris sostenibles i saludables: “La vida dels residus que generem”, a càrrec de Raquel Teixidó, graduada en Biologia Ambiental i educadora ambiental de l’Ajuntament de Blanes. 

Continua llegint

Campanya a Blanes d’identificació i cens de gats i gossos

El Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Blanes estan fent durant aquest mes de gener una Campanya d’Identificació i Cens adreçada als propietaris i propietàries de gats i gossos. Des d’avui dilluns, 7 de gener, i fins el proper dijous dia 31 d’aquest mateix mes, tant la implantació del xip com l’alta censal seran totalment gratuïtes. 

Continua llegint

El Reis d’Orient porten la il·lusió als infants de Blanes

Joaquim Llorens i Garangou

La Cavalcada de Reis de Blanes 2019 ha atret un nombrós públic al llarg de tot el seu recorregut, que abasta un quilòmetre i mig. La majestuositat d’aquest esdeveniment, que compta amb un seguici de prop de 350 persones, fa que any rere any blanencs i visitants omplin els carrers per no perdre’s ni un detall de la gegantina cercavila.

Continua llegint