Manifestació d’independentistes a Blanes per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem

Un nombrós grup d’independentistes es van manifestar ahir a Blanes en contra de la sentència condemnatòria als líders que van promoure el procés independentista ara fa dos anys. Sota la pluja s’ha llegit davant de l’Ajuntament un manifest reivindicatiu on es remarca que, condemnant als líders independentistes, també s’està condemnant a les persones que van votar l’1 d’octubre.

Continua llegint

L’escriptora Rosa Maria Aladern presenta ‘L’hoste inesperat’, el seu darrer llibre

Ajuntament de Blanes

La sala d’actes de la Biblioteca Comarcal de Blanes va acollir ahir la presentació de L‘hoste inesperat, el darrer llibre de l’escriptora blanenca Maria Aladern Sagrera. L’acte va comptar amb una presentació a càrrec de la també escriptora blanenca, Montserrat Medalla, i la directora de l’Oficina de Català del CNL a Blanes, Elisa Sola.

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 4, 5 i 6 d’octubre

Divendres 4 d’octubre

§ De 10 a 13 hores, al Servei de Rehabilitació Comunitària (Av. d’Europa, 12), i amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental: Jornada de Portes Obertes.

§ A les 18 hores, a la Biblioteca ComarcaL (Pg. de Catalunya, 2) Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

Continua llegint

Primer Consell d’Administració de l’empresa de neteja Nora des que és pública al 100%

Ajuntament de Blanes

Avui ha tingut lloc a la seu de l’empresa de neteja i recollida de residus Nora a Blanes els primers Consell d’Administració i Junta General d’Accionistes d’ençà que l’empresa és 100% de capital públic. Ara, els únics accionistes de Nora són el Consell Comarcal de la Selva i la institució blanenca.

Continua llegint

Manifestación independentista en Blanes para recordar el segundo aniversario del 1-O

Ayuntamiento de Blanes

Ayer tarde varios cientos de personas se manifestaron en Blanes para recordar el segundo aniversario del referéndum ilegal de independencia del 1 de octubre de 2017 y, también, para relanzar las reivindicaciones del independentismo catalán, cuando faltan pocos días para que se conozca la sentencia a los políticos presos que dirigieron el proceso independentista.

Continua llegint

Construirán un supermercado en un solar de Blanes en el que la crisis dejó bloques de apartamentos sin acabar

Desde hace unos días se realizan trabajos de derribos de los bloques de pisos a medio construir ubicados en el solar comprendido entre las calles Mallorca, Menorca, Ibiza y Lluís Companys, de Blanes, a caballo entre los barrios de Els Pins y la Plantera, cerca de la estación de autobuses.

Continua llegint

Alumnes del Col·legi Santa Maria de Blanes prenen consciència del canvi climàtic

Coincidint amb la vaga mundial que Fridays for Future  ha convocat pel divendres 27 de setembre a causa de la crisi climàtica, els alumnes de Secundària del Col·legi Santa Maria –Manyanet- de Blanes s’han mobilitzat per conèixer, denunciar i reivindicar què cal fer en aquesta lluita mundial contra l’escalfament del planeta i el canvi climàtic.

Continua llegint