anuncio_erc

La Festa Major Petita de Blanes se celebrarà del 17 al 21 d’agost

Aquesta setmana Blanes començarà a viure els actes de la Festa Major Petita, la dels Copatrons Sant Bonós i Sant Maximià, que se celebrarà des del divendres 17 al dimarts 21 d’agost. Per setena edició consecutiva, les activitats les organitzen de manera conjunta el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament i l’entitat blanenca Acció Cultural Es Viver. 

Continua llegint

El 24è Concurs Focs i Festes de Fotografia de Blanes premia Domingo Fernández, David Bou i Xavier Xaubet

Ajuntament de Blanes

L’edifici Casa Saladrigas ha acollit aquest cap de setmana la proclamació del veredicte i lliurament de premis del 24è Concurs Fotogràfic Focs i Festes 2018. Es tracta d’un certamen organitzat per l’Ajuntament de Blanes comptant amb l’inestimable suport de l’AFIC, l’Agruapció Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes.

Continua llegint

Activitats a Blanes els dis 10, 11 i 12 d’agost

Divendres 10 d’agost

§ De 9 a 13 hores, als antics camps de futbol, ubicats al C. d’A. Gaudí, s/núm. i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa: Festa de Colors, amb la participació de 200 infants/joves. 

§ De 18 a 20 hores, al Pg. de Pau Casals, emissió en directe de programa de televisió per la XAL des de plató instal·lat al Banc dels Músics, amb entrevistes i continguts de Blanes. 

Continua llegint

L’Ajuntament de Blanes tanca provisionalment l’accés a Sa Palomera arran de la mort d’un turista

Demana a Costes més mesures de seguretat
L’Ajuntament de Blanes ha barrat provisionalment l’accés al capdamunt de la Roca de Sa Palomera aquest dimecres al migdia, arran de la primera mort accidental d’un turista de divendres passat. Així serà mentre no s’implementen diverses actuacions per millorar les mesures de seguretat que ja hi ha de manera preventiva.

Continua llegint

La Pirotècnia Hermanos Fernández guanya el Concurs Internacional de Focs de Blanes per tercer any

Membres de la Comissió Tècnica / Ajuntament de Blanes

L’espectacle que va disparar la nit d’aquest passat dimarts 24 de juliol la Pirotècnia Hermanos Ferrández de Múrcia ha estat proclamat guanyador del 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava celebrat a Blanes del 21 al 26 de juliol de 2018. La veterana empresa ha assolit el primer premi per tercer any consecutiu. 

Continua llegint