La Policía Local de Blanes continuará reforzando la seguridad en la estación de tren

La reunión que ha tenido lugar esta tarde en el Ayuntamiento de Blanes ha cumplido con las expectativas y objetivos que se habían marcado: analizar la seguridad en los trenes y en las estaciones de tren de cercanías. El compromiso alcanzado es seguir sumando esfuerzos para asegurar la tranquilidad de los usuarios del servicio ferroviario tanto las noches del sábado como los domingos por la mañana.

Continua llegint

L’assemblea d’ERC Banes renova l’executiva local

Albert Sanz

L’assemblea de militants de la secció local d’ERC Blanes ha celebrat avui una reunió ordinària que ha renovat l’executiva local per al període 2019-2023.

Aquesta renovació està prevista en els estatuts del partit, que estableix que després d’un procés electoral en l’àmbit municipal correspon la renovació de l’executiva local.

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 22, 23 i 24 de novembre

Divendres 22 de novembre

§ A les 17,30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzat per la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Blanes: presentació del Projecte Rossinyol, on alumnes i mentors es coneixeran.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya), Xerrada 50 anys de revolució silenciosa a l’Índia rural, amb Lancy Dodem, de la Fundació Vicenç Ferrer. L’acte serà presentat per Tomàs Romero, representant de l’entitat.

Continua llegint

Recullen 1.540 euros a l’espectacle solidari ‘16a Dansa per la Marató’

La primera activitat que s’ha fet enguany a Blanes per recaptar fons a benefici de ‘La Marató’ de TV3 i Catalunya Ràdio ha demostrat una vegada més l’èxit que té aquesta experiència a Blanes, veterana de fa una pila d’anys. En aquesta ocasió ha estat ja la ‘16a Dansa per la Marató’, que ha recollit un total de 1.540 € a través de l’espectacle que va tenir lloc dissabte passat al Teatre de Blanes.

Continua llegint