anuncio_erc

Àngel Canosa, alcaldable d’ERC: «Si els mateixos de sempre continuen fent el que han fet sempre, Blanes perdrà»

Àngel Canosa

PREGUNTA.- Expliqui’ns els motius que porten a Àngel Canosa a presentar-se com alcaldable d’ERC Blanes per a les municipals 2019.

RESPOSTA .- Doncs la voluntat de formar part d’un grup que vol treballar pel futur del nostre poble. Fer un Blanes millor depèn de la suma de moltes voluntats. Som dels que pensem que les solucions i les millors decisions tenen el seu origen en el diàleg sincer i obert, en la trobada del consens.

Continua llegint

Els pares i mares de l’Escola d’Educació Especial Ventijol de Blanes es manifesten per reclamar un nou centre

Una cinquantena de pares i mares, acompanyats d’amics i familiars, s’han concentrat avui al matí davant l’Escola d’Educació Especial Ventijol de Blanes. La seva demanda es podia llegir en les pancartes que han desplegat: «Necessitem una nova escola d’educació especial a la comarca», ja que és l’únic centre que hi ha a la comarca de la Selva. 

Continua llegint

Apoteòsic final del 55è aniversari de l’Esbart Joaquim Ruyra amb la reedició de l’espectacle ‘Tornem a Casa’

Antònia Borràs

L’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes ha posat aquest cap de setmana punt i final a un intens cicle d’actes que han tingut lloc els darrers mesos per commemorar el seu 55è aniversari. Dissabte a la nit la Parròquia Santa Maria va vibrar una vegada més amb l’espectacle ‘Tornem a Casa’ i l’endemà diumenge tota l’entitat en ple, juntament amb col·laboradors, amics i amigues, es van aplegar en un dinar de germanor.

Continua llegint

‘Construïm el futur’ és el lema de campanya per a les municipals de 2019 de Blanes en Comú – Podem

D’esquerra a dreta, Àngel Jordà, Araceli Campó, Ramón Caurel i Joan Salmerón

Ja fa un temps que Batega per Blanes i la coalició Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) van decidir presentar-se a les eleccions municipals de maig del 2019, sota el paraigua del nou partit polític Catalunya en Comú, amb l’objectiu d’obtenir l’alcaldia de Blanes. Ara, a aquesta candidatura s’ha afegit Podem I també ha rebut el suport de Procés Constituent. A la mateixa s’integren persones independents i altres inscrites a Catalunya en Comú.

Continua llegint

Sessió a Blanes de diverses modalitats de fitness arran de mar

Aquest matí de dissabte el Passeig de Mar de Blanes ha allotjat una sessió de Jo em Cuido!, les activitats dirigides per a adults i gent gran 2018-2019 que habitualment s’allotgen a la Ciutat Esportiva Blanes. Per promocionar-les, s’ha realitzat una animada Masterclass, una mostra del què es pot practicar habitualment al recinte esportiu blanenc. 

Continua llegint

El Programa Garantia Juvenil dona feina en pràctiques a Blanes a set joves amb titulació

Ajuntament de Blanes

Aquest mes de novembre s’han incorporat a diferents serveis i dependències municipals un total de set joves contractats per l’Ajuntament de Blanes. S’ha fet en el marc d’una convocatòria del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, que té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris d’aquesta política activa d’ocupació. 

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 9, 10 i 11 de novembre

Divendres 9 de novembre

§ De 16 a 17 hores, al Casal Cívic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3), i organitzat pel propi Casal Cívic Blanes – Can Borell: Taller de defensa personal per a dones. 

§ A les 19,30 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), dins dels actes de celebració de la Setmana de la Ciència. Xerrada: El paper de la Ciència en l’Era de la Postveritat i el Big Data, a càrrec de Frederic Bartomeus, investigador del CEAB. 

Continua llegint

La Casa de Ardales recapta 3.500 € per celebrar els 700 anys de la Parròquia Santa Maria de Blanes

Aitor Roger

Al llarg de l’any són diverses entitats culturals de Blanes organitzen espectacles a benefici d’algun esdeveniment o associació que,  per la seva naturalesa de caràcter social, necessiten suport econòmic. Són iniciatives que majoritàriament compten amb un públic fidel que, d’aquesta manera, contribueix també a causes socials solidàries, o bé lligades a petits i grans esdeveniments del municipi.

Continua llegint

La UGT diu que perilla la continuïtat de la producció a Nylstar de Blanes

Els treballadors de la tèxtil de Blanes Nylstar van ser comminats a marxar a casa el passat dilluns 5 de novembre després que Endesa tallés el subministrament elèctric per impagament de la cuota d’accés a la xarxa durant més d’un any. El dimarts dia 6 el subministrament es va restablir. Nylstar té una plantilla de 124 treballadors.

Continua llegint

Homenatge a Ramon Carceller Moliner, un avi centenari de Blanes

Ramon Carceller Moliner

Avui ha tingut lloc a Blanes l’homenatge a Ramon Carceller Moliner, un longeu veí del municipi, amb motiu de complir el centenari de vida. L’alcalde de Blanes i regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, Mario Ros Vidal, ha encapçalat l’acte que ha tingut lloc al domicili del protagonista de la vetllada, situat al barri de Montferrant. 

Continua llegint

Tallen la llum a l’empresa Nylstar de Blanes per no pagar durant més d’un any

Blanesaldia.com

Endesa va tallar, ahir al matí, el subministrament elèctric a l’empresa tèxtil Nylstar SA de Blanes -l’antiga SAFA- per impagament acumulat per un període superior a un any. Així ho va confirmar ahir la companyia elèctrica a Diari de Girona, especificant que l’impagament és sobre el concepte d’accés a la xarxa. / Aquesta notícia es pot llegir a www.diaridegirona.cat