Vota ERC: Som la força del canvi

La CUP de Blanes va presentar les principals propostes del seu programa municipal

Neus Romano, Joan Rota i Isaac Martín

El passat dissabte la CUP de Blanes va presentar les propostes del seu programa per a es eleccions municipals del propers 26 de maig. L’acte es va celebrar al Casal la Cooperativa tot seguint un format de programa de ràdio i fou presentat per Neus Romano, candidata número 5 de la llista de la CUP a Blanes.

Continua llegint

Àngel Canosa diu que la candidatura d’ERC de Blanes està preparada per portar el canvi a l’Ajuntament

Àngel Canosa, acompanyat de membres de la candidatura d’ERC Blanes

ERC de Blanes va fer ahir a la Casa del Poble l’acte central de la campanya per a les eleccions municipals. L’acte, que va presentar Rosa Maria Brunet i que va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, va servir per posar l’accent en les 10 principals propostes del projecte republicà per a Blanes. 

Continua llegint

La Fundació Aspronis de Blanes rep la Creu Sant Jordi en reconeixement a la seva tasca social de més de 50 anys

Twitter de Junts per Blanes

La tarda-vespre d’aquest passat dijous va ser un dia que molts blanencs i blanenques, així com d’altres poblacions de la rodalia, recordaran durant molt de temps. La Fundació Aspronis, nascuda a Blanes durant la dècada dels anys 60, va rebre ahir un dels màxims reconeixements que atorga la Generalitat de Catalunya: la Creu de Sant Jordi.

Continua llegint

La pensión media contributiva en Blanes es de 911 euros, 79 más que la de Lloret

Un grupo de personas realiza gimnasia en la playa de Blanes / Ayuntamiento de Blanes

El importe medio de las pensiones contributivas en Blanes se situó a finales de 2018 en 911,23 euros, con lo cual es 79 euros superior a la media de Lloret, que es de 832 euros y que está considerada una de las más bajas de Cataluña entre las poblaciones de más de 20.000 habitante, según informa el Instituto de Estadística (Idescat) a partir de datos elaborados por el Instituto Nacional de la Seguridad Social (INSS).

Continua llegint

Atalaya (Cs): ‘El voto a Ciudadanos evitará que se reedite en Blanes el pacto entre socialistas e independentistas’

Sergio Atalaya, en el centro de la foto, acompañado por miembros de la candidatura

El portavoz de Ciudadanos (Cs) y alcaldable de Blanes, Sergio Atalaya, ha asegurado que «solo el voto a Ciudadanos puede evitar que Blanes reedite el pacto entre socialistas e independentistas» y por esa razón ha pedido una «movilización masiva porque somos la única alternativa constitucionalista».

Continua llegint

Jugadors, aficionats i equip tècnic celebren l’ascens del CD Blanes a Segona Catalana

Emulant aquella frase que fa dècades que es venia repetint entre l’afició d’un conegudíssim equip de futbol, ‘Aquest any, sí !!’. En aquest cas els qui han exclamat aquesta dita han estat jugadors, equip tècnics i aficionats del Club Deportiu Blanes, ja que el seu primer equip en competició s’ha proclamat campió del grup 16 de Tercera Catalana matemàticament quan faltaven tres jornades per finalitzar la lliga 2018-2019.

Continua llegint

Nou intent de l’Ajuntament de Blanes per acabar amb els actes vandàlics a la zona d’oci

La setmana vinent es farà arribar als responsables de les discoteques, sales de ball i sales de festes de la zona turística i d’oci nocturn del barri d’Els Pins un decret de reducció horària de tancament. Afecta els locals delimitats pels carrers Astúries, Lluís Companys, Passeig de S’Abanell, Enric Morera, Cristòfol Colom i Formentera. Inclou almenys vuit locals que reuneixen aquestes característiques.

Continua llegint