La urbanización del Plan Parcial Costa Brava de Blanes entra en la recta final

Los trabajos de urbanización del Plan Parcial Costa Brava de Blanes enfilan este otoño la recta final, configurando de facto un nuevo barrio en la que ciudad que, por ahora, carece de nombre. La urbanización del espacio va más allá de la zona prevista para las edificaciones, comercios y edificios públicos y alcanza las inmediaciones del cementerio y la avenida Anselm Clavé.

Continua llegint

Mossos y la policía de Lloret detienen a cinco personas que explotaban en Blanes un cultivo de marihuana

Mossos d’Esquadra

Agentes de la Policía de la Generalitat – Mossos de la comisaría de Blanes y agentes de la Policía Local de Lloret de Mar detuvieron, el pasado 11 de septiembre, tres hombres de 50, 27 y 40 años, de nacionalidad croata y rumana y dos mujeres de 43 y 53 años y nacionalidad española, como presuntos autores de un delito contra la salud pública, tráfico de drogas.

Continua llegint

Nova neteja del fons marí de Sa Palomera a càrrec d’un grup bussejadors

El fons marí de l’entorn natural de la Roca de Sa Palomera ha estat l’escenari que aquest matí de divendres ha allotjat una neteja per recollir-hi les deixalles que s’hi acumulen. Ha estat la primera que s’ha pogut fer després que l’anterior es remunta al 8 de setembre de l’any passat, formant part de les que s’acostumen a realitzar durant l’estiu.

Continua llegint

Comença a Blanes el curs escolar 2020 – 2021 mig any després de l’inici de la pandemia

Aquest dilluns ha marcat l’inici del nou Curs Escolar 2020-2021 a Catalunya, i a Blanes significa el retorn a les aules d’un total de 5.244 alumnes de 3 a 16 anys d’edat. Hi ha 144 nois i noies més en relació a l’anterior curs escolar 2019-2020, i és el resultat de la suma de 3.377 alumnes en l’educació primària i 1.867 en l’educació secundària.

Continua llegint

Exposició a Blanes d’Antoni Viñas dedicada a les arts de pesca

El regidor Albert Sanz i Antoni Viñas

La tradició marinera de la vila de Blanes es remunta a temps immemorables, i encara avui dia en què l’activitat pesquera continua ben viva malgrat els entrebancs, es respira pels quatre costats. Ara bé, amb el pas del temps hi ha aspectes d’aquest ric llegat que s’han anat perdent o que estan en perill de fer-ho.

Continua llegint

Vídeo y fotos del estado de construcción del puente ferroviario y viario sobre el río Tordera

Reportaje gráfico del estado de las obras de construcción del puente ferroviario y el viario sobre el río Tordera, en sustitución de los antiguos puentes destruidos por el gran caudal del río a finales del pasado mes de enero, durante la Tormenta Gloria.

Continua llegint

Blanes enllesteix la millora i substitució de jocs als Parcs Infantils de Ca la Guidó, Mas Borell i La Pedrera

Nou parc infantil de Cala Guidó

Aquest dijous han entrat en funcionament els nous jocs infantils que s’han estat instal·lant durant les darreres setmanes als Parcs Infantils de diversos barris de Blanes. La tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marina Vall·llosada -la regidoria que té cura del manteniment dels Parcs Públics i Zones Verdes del municipi-, ha realitzat avui la recepció de les obres. 

Continua llegint

Las subastas de la Cofradía de Pescadores de Blanes totalizaron en agosto casi 1.080.000 euros

La Cofradía de Pescadores de Blanes subastó durante el pasado mes de agosto 189.991 kilos de pescado y marisco que alcanzaron un valor total de 1.079.689 euros. Las especies más cotizadas fueron la gamba, el boquerón y la sardina, que alcanzaron un valor total de 667.620 euros, el 61,8% del total de las subastas.

Continua llegint

Renovació de l’entapissat dels 411 seients del Teatre de Blanes

Ajuntament de Blanes

Durant les darreres setmanes s’han desmuntat els 411 seients del Teatre de Blanes perquè se li ha canviat l’entapissat per un de nou. D’igual manera, s’ha aprofitat per fer una posada a punt i renovació d’altres elements logístics, decoratius i d’il·luminació, com per exemple els llums de guiatge que hi ha als esglaons, que ajuden als espectadors a no perdre peu quan els han de pujar o baixar en l’obscuritat.

Continua llegint