Detienen a tres hombres acusados de agresión sexual a una mujer en Blanes

Ayuntamiento de Blanes

Un numeroso grupo de ciudadanos y de autoridades locales han participado hoy a las 13 horas en una concentración delante del Ayuntamiento de Blanes para expresar su más categórico rechazo a la violencia machista. El motivo se debe a la presunta agresión sexual que ha sufrido una mujer holandesa, vecina de Blanes de 25 años, la madrugada del pasado domingo.

Continua llegint

La Policia Local de Blanes salva la vida d’una dona que corria el perill de dessagnar-se

Ajuntament de Blanes

La ràpida intervenció de la Policia Local de Blanes aquesta tarda ha fet possible salvar la vida d’una dona que corria el perill de dessagnar-se a casa seva. Ha estat ella mateixa, una dona de 81 anys d’edat, qui ha avisat al telèfon d’emergències 112 explicant que li havien rebentat les varius de la cama dreta, i que estava patint una forta hemorràgia.

Continua llegint

Inaugurada en Blanes una exposición de fotos de Juli Barber que reflejan el ocio de los años del desarrollismo

Una de las fotografías que se pueden ver en la exposición / Juli Barber

Ayer se ha inauguró en la Sala Casa Oms, situada en el céntrico calle Ample de Blanes, una exposición de 40 fotografías que bajo el título Oci & Nit, refleja la eclosión del turismo en la ciudad y la diversión asociada a las vacaciones del periodo comprendido entre los años 1967 y 1977. El autor de las fotografías es Juli Barber, de 69 años. 

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 9, 10 i 11 d’agost

Divendres 9 d’agost

§ A les 20,30 hores, al porxo de l’ermita del Vilar i organitzat per l’Obreria del Vilar.
Cantada d’havaneres a càrrec del grup Cabotatge.

§ A les 22 hores (amb accés al jardí a partir de les 20,30 hores), al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins de “Les Nits del Marimurtra”: Concert de Menaix a Trua, compost per Cris Juanico, Toni Xuclà i Juanjo Muñoz.

Continua llegint

La Confraria de Blanes va subhastar el mes de juliol peix i marisc per valor d’1,2 M€

Confraria de Pescadors de Blanes

El passat mes de juliol la Confraria de Pescadors de Blanes va subhastar 315.653 quilos de peix i marisc, que en conjunt van aconseguir un valor total de 1.204.368 euros. Les captures més valuoses van ser la gamba, el seitó i la sardina, que van totalitzar 705.662 euros, el 56,59% dels ingressos.

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 2, 3 i 4 d’agost

Divendres 2 d’agost

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal, (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ Festes del barri del Vilar Petit – Mas Moixa, a la Pl. de Mas Moixa
– A les 18 hores, gran xocolatada.
– A les 20,30 hores, actuació de Country Blanes.
– A les 22,30 hores, actuació de Julito, el rey de Cuba.

Continua llegint

L’Ajuntament de Blanes rebaixa de 195 a 170 euros el preu mensual de les guarderies municipals

El proper curs escolar les famílies que portin els seus fills a una de les tres guarderies municipals veuran com el preu que es pagarà a partir d’ara s’ha rebaixat en relació a l’anterior anualitat. Més concretament, l’Ajuntament de Blanes ha aprovat que la quota mensual que s’aplicarà passi a ser de 170 euros al mes, 25 euros menys que en els darrers anys.

Continua llegint

L’alcalde i el president feliciten al blanenc Joaquim Illas pel seu 110è aniversari

Joaquim Illas amb el president Joaquim Torra / Ajuntament de Blanes

L’home més longeu de Catalunya, Joaquim Illas i Illas, més conegut a Blanes com ‘Falet’, va celebrar ahir el seu 110 aniversari amb les màximes autoritats de la ciutat de Blanes i Cartalunya. Aquest passat divendres, 26 de juliol, va fer la doble celebració que fa cada any: el seu aniversari i el seu sant, ja que ahir era Santa Anna i Sant Joaquim.

Continua llegint