Un jabalí joven visitó Sa Palomera de Blanes y el barrio de Quatre Vents

La escasa actividad humana derivada del confinamiento motivado por la pandemia de covid-19 ha provocado en las últimas semanas una eclosión extraordinaria de la vida animal y vegetal. A llegada de la primavera se le suma, además, la escasa presencia humana tanto en la naturaleza como en las propias ciudades y pueblos, lo cual aprovechan los animales para moverse con casi total desinhibición.

Continua llegint

Trobat a la Ciutat Esportiva Blanes des d’un mussol fins a un eriçó

La recuperació dels espais naturals i urbans normalment ocupats per humans que s’ha detectat arreu, també s’ha fet present durant totes aquestes setmanes de confinament a la Ciutat Esportiva Blanes. Situada als afores del nucli urbà, a la zona de Mas Cuní, la instal·lació està rodejada de natura, boscos, prats i una riera just al seu costat.

Continua llegint

La Policia Local de Blanes ha aixecat 111 denúncies per incompliment de l’Estat d’Alarma aquest cap de setmana

Ajuntament de Blanes

Com és habitual des que va començar l’Estat d’Alarma per la COVID-19, la Policia Local de Blanes incrementa especialment els controls a peu de carretera coincidint amb el cap de setmana. Els controls es fan coordinats amb els Mossos d’Esquadra, acordant-se en la Mesa Operativa que se sol celebrar els dijous per planificar el cap de setmana.

Continua llegint

L’Ajuntament de Blanes lliurarà 4.000 mascaretes la setmana vinent arreu del municipi

Ajuntament de Blanes

Durant aquesta propera setmana, de l’11 al 15 de maig, l’Ajuntament de Blanes continuarà el repartiment de mascaretes quirúrgiques de protecció per la Covid-19. L’objectiu és lliurar-ne un total de 4.000. Així serà després que els darrers dies s’han estat lliurant als usuaris del transport públic i a persones vulnerables, a partir d’ara s’ampliarà arreu del municipi, anant barri per barri.

Continua llegint

En Blanes 60 personas participan en el estudio estatal sobre la presencia del coronavirus en la población

Ayuntamiento de Blanes

Unas 60 personas de participan en el estudio que realiza el Ministerio de Sanidad en toda España para conocer el alcance del coronavirus SARS-CoV-2entre la población. La institrución encargada de realizar el estudio y centralizar los resultados es el Instituto Carlos III. Las personas que participan en el estudio lo hacer de forma voluntario y deberán someterse hasta finales de junio a otros dos conjuntos de tests. 

Continua llegint

La Policia Local de Blanes deté un home que intentava agredir-ne un altre amb una catana

Zona on el detingut té el seu domicili / Ajuntament de Blanes

La ràpida, contundent i valenta actuació d’un agent de la Policia Local de Blanes ha permès aquest cap de setmana poder reduir i detenir un home que intentava agredir-ne un altre amb una catana i una barra de ferro. Els fets van tenir lloc aquest passat divendres al migdia al barri de La Plantera. Un pare i un fill estaven jugant amb un frisbee que s’anaven tirant l’un a l’altre.

Continua llegint