anuncio_erc

El govern de Blanes presentarà el proper dimarts el pressupost de 2018 en un acte públic

A la dreta Nicolás Laguna, regidor d’Hisenda / Ajuntament de Blanes

L’equip de govern de Blanes ha convocat de cara al dimarts de la setmana vinent una audiència pública a la sala de plens amb la finalitat d’informar a la ciutadania dels grans eixos del pressupost de 2018, que es portarà al ple ordinari del mes d’abril el dijous dia 26. Després del ple, si s’aproven, s’obrirà el preceptiu període d’exposició pública.

Continua llegint

Incendi en la cuina de un bar del centre de Blanes

Ajuntament de Blanes

La nit d’aquest passat dimecres efectius de diversos cossos d’emergència van intervenir en l’extinció d’un incendi que va tenir lloc en un bar del centre de Blanes. Pels volts de les 10 de la nit, la Policia Local de Blanes va rebre diverses trucades alertant del foc que s’estava produint en un establiment de restauració situat al Passeig de Dintre cantonada amb el Carrer Ample, al centre del municipi.

Continua llegint

Blanes viurà la Diada de Sant Jordi amb una vintena d’activitats culturals del 20 al 23 d’abril

A partir d’aquest dijous i fins el proper dilluns, coincidint amb la data central de la celebració, Blanes viurà la Diada de Sant Jordi amb molta intensitat –potser més que mai-, a través d’una vintena d’activitats principalment culturals, però també educatives i lúdiques. Una de les més destacades ha depassat ja les tres dècades de vida: el 31è Concurs de Murals al Carrer que es farà dissabte al matí al Passeig de la Mestrança.

Continua llegint

Comença la implantació del nou model de recollida selectiva a Blanes amb nous contenidors i maquinària

L’Ajuntament de Blanes ja ha començat la implantació del nou sistema de recollida selectiva que suposarà diverses millores en relació al què ha estat funcionant aquests darrers anys. Ho està fent a través de l’empresa de neteja Nora, coordinada per l’Àrea d’Enginyeria municipal i la responsable del Servei de Neteja i Recollida de Residus, comptant amb el suport de les Brigades Municipals i la Policia Local de Blanes.

Continua llegint

Blanes ha celebrat el 87è aniversari de la II República amb diverses activitats

Ofrena d’ICV-EUiA i Batega per Blanes davant el Monument als Represaliats pel Franquisme

Amb motiu de la commemoració del 87è aniversari de la proclamació de la II República, la ciutat de Blanes ha acollit diverses activitats. Una d’elles ha estat que durant tot el cap de setmana ha onejat a la façana principal de l’Ajuntament de Blanes la bandera republicana.

Continua llegint

El Club Vela Blanes acull el I Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva

Aquest dissabte Blanes ha acollit una experiència pionera arreu de Catalunya, que fins el moment no s’havia fet enlloc d’arreu del territori català. Es tractava del 1er Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, allotjat a les instal·lacions del Club de Vela Blanes coincidint amb l’any en què celebra el seu 75è aniversari.

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 13, 14 i 15 d’abril

Divendres 13 d’abril

§ A les 17 hores, a l’audiotiri del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins dels actes de commemoració de l’11 d’abril, Dia Mundial del Parkinson. Conferència i col·loqui: Parkinson entre parella i relació, a càrrec de la Dra. Àngels Bayés, neuròloga especialista en Parkinson de la Clínica Teknon de Barcelona.

§ A les 19 hores, a la sala García – Tornel (C. Ample, 11): inauguració de l’exposició Ets culpable, de Joel Ristol. 

Continua llegint

Tres impactants imatges del Camí de Ronda de Blanes, guanyadores del concurs d’Instagram

Autor: @fhmparets

El Concurs d’Instagram organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb el suport de la galeria @cat_imatges per promocionar la reobertura del primer tram del Camí de Ronda de Blanes, ja té les seves tres imatges guanyadores. Es tracta de sengles fotografies signades pels instagramers @ll.bellapart, @alexgw4 i @fhmparets.

Continua llegint

Clam unànime de dol i condemna contra la violència de gènere per l’assassinat d’una veïna de Blanes

L’Ajuntament i la ciutadania de Blanes ha expressat el vespre d’aquest dilluns un clam unànime de dol i condemna contra la violència de gènere per l’assassinat ahir de Patricia, de 40 anys, veïna del municipi, presumptament a mans de la seva parella, amb qui estava en tràmits de separació.

Continua llegint