Censats i regularitzats a Blanes 56 colònies de gats i ha autoritzat 64 alimentadors en un any i mig

Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha renovat el compromís de col·laboració de l’entitat ‘Sa Gatonera’ per tres anys més: del 2021 al 2023, després de la positiva experiència del primer any i mig. La signatura del nou conveni es va fer ahir dimecres, en un acte que va tenir lloc al Despatx d’Alcaldia encapçalat per l’alcalde, Àngel Canosa, la presidenta de l’entitat, Montserrat López, i la tinenta d’alcalde de Protecció i Benestar dels Animals, Marina Vall·llosada.

Continua llegint

Ahora toca renovar

Sergio Atalaya, concejal de Cs en el Ayuntamiento de Blanes

Ciudadanos irrumpió en la política catalana en el año 2006, con la clara vocación de regenerar la política alejándose de la línea y los vicios de los partidos mal llamados «tradicionales y de sus maneras de hacer».

Nació para luchar contra el separatismo asfixiante que había impuesto el tripartito de Montilla y sus socios. El nacimiento de Cs era necesario ya que entonces había una parte importante del electorado que se sentía huérfano políticamente hablando.

Continua llegint

El PSC gana las elecciones al Parlament en Blanes, seguido por ERC y Junts per Catalunya

Ayuntamiento de Blanes

El PSC se impuso ayer en Blanes en las elecciones al Parlament de Catalunya al haber logrado 3.500 votos, el 26,81% del total. En segunda posición se situó ERC con 2.670 papeletas (20,45%), seguido por Junts per Catalunya con 2.243 (17,18%). La participación fue muy baja, pues solo acudieron a votar 13.313 personas (47,9%), renunciando a ejercer su derecho al voto muchas más, 14.459, el 52,06%.

Continua llegint

En Blanes a las 18 horas habían votado el 41,3% del censo, un 25,25% menos que en las de 2017

La participación en las Elecciones al Parlament de Catalunya en Blanes ha sido a las 18 horas del 43,31%, un 25,25% menos que en las celebradas en diciembre de 2017. Según informa la Generalitat de Catalunya, a esa hora habían votado 11.473 personas de un censo de 27.772 electores. En el primer avance, a las 13 horas, habían votado 5.634 personas, el 20,29% del censo, un 14,02% menos que en 2017. 

Continua llegint

Constituïdes les 40 meses electorals distribuïdes als 16 centres de votació de Blanes

Ajuntament de Blanes

Les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 ja estan en marxa a Blanes. Finalment, malgrat la temença que potser hi hauria problemes en la constitució de les taula, a Blanes s’han pogut constituir els 16 Col·legis Electorals repartits arreu de la població, on es distribueixen les 40 meses electorals de què consta el municipi.

Continua llegint

Blanes estrena avui 5 col·legis electorals que substitueixen 7 seus que s’han hagut de descartar

Ajuntament de Blanes

Aquest diumenge alguns blanencs i blanenques votaran per primera vegada en una nova seu electoral. Es tracta dels nous locals que s’han hagut d’habilitar perquè acullin la comtessa electoral d’avui, ja que els anteriors que ho havien fet fins ara no reunien les condicions adequades per respectar les mesures de contenció per evitar la propagació de la Covid-19.

Continua llegint

Comienzan en Blanes los preparativos para las elecciones del 14F

Hoy han comenzado en Blanes los peprativos para tener a punto los colegios electarales de las elecciones al Parlament de Catalunya que se celebrarán el próximo domingo. De la logística previa a los comicios se encarga un equipo de técnicos y concejales de diversos departamentos del Ayuntamiento de Blanes que llevan semanas ultimando los detalles de estas primeras elecciones en el contexto de la pandemia.

Continua llegint

Dos incendios destruyen en Blanes cinco contenedores y causan daños en dos vehículos

Ayuntamiento de Blanes

Varias dotaciones de Bomberos intervinieron pasadas las 3;30 horas de ayer sábado en el barrio de Mas Enlaire de Blanes, al producirse el incendio de varios contenedores en dos lugares del barrio. A raíz de estos hechos, la Policía Local ha abierto una investigación ya que se considera que los incendios han sido provocados.

Continua llegint

Blanes obrirà dilluns vinent la circulació del 95% del Pla Parcial Costa Brava

Aquests dies s’han ultimat els darrers preparatius preliminars de cara de la obertura a la circulació del trànsit rodat d’una nova part del Pla Parcial Costa Brava, la nova zona d’expansió del municipi. En principi la previsió és que l’obertura tingui lloc dilluns vinent, 8 de febrer, coincidint amb l’inici d’una nova setmana.

Continua llegint

L’Ajuntament i l’Arxiu Municipal de Blanes editen el número 23 de la revista Blanda

Foto de grup de les persones que han treballat en l’últim número de Blanda / Ajuntament de Blanes

Una de les ‘tradicions’ que ha anat perdurant amb el temps a Blanes és que cada principis d’any l’Ajuntament i l’Arxiu Municipal de Blanes realitzen la presentació a la sala de plens d’una nova edició de ‘Blanda’, la revista que edita una vegada a l’any l’arxiu. Però, en l’actual context de la pàndemia, no es pot aplegar la gentada de persones que assisteix a aquest acte cultural.

Continua llegint