Lloret obre una nova Escola d’Hostaleria municipal per impartir tres Cicles Formatius de Grau Mitjà

Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament i l’hotel BPM de Lloret han signat un conveni pel qual el consistori lloga les instal·lacions d’escola d’hostaleria que té aquest establiment hoteler ubicat a l’Avinguda Roca Grossa,2. Es tracta d’una superfície de més de 1.000m2 amb capacitat per a 200 alumnes.

Continua llegint

La Generalitat adquireix 35 imatges inèdites de la fotògrafa Dora Maar, algunes d’elles fetes a Tossa de Mar

Generalitat de Catalunya

L’Arxiu Nacional de Catalunya ha adquirit, per un preu de 24.700 euros, un total de 16 lots amb 35 imatges originals de la fotògrafa Dora Maar, en el curs de la subhasta de 750 peces de la seva obra, celebrada els dies 27 i 28 de juny a la sala Artcurial de París. Fins ara, les fotografies eren a mans dels hereus de l’artista.

Continua llegint

Inaugurada la ampliación de la depuradora de Maçanet de la Selva, que duplica su capacidad

Ayuntamiento de Maçanet de la Selva

El director de la Agencia Catalana del Agua (ACA), Samuel Reyes, y la alcaldesa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, acompañados por el presidente del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, entre otras autoridades, han inaugurado hoy las obras de ampliación de la depuradora de Maçanet de la Selva, que han supuesto una inversión de 6,4 millones de euros.

Continua llegint

Comunicat de Lloret en Comú sobre els talls de subministrament d’aigua a Lloret Residencial i Mont Lloret

Ajuntament de Lloret de Mar

Com cada any en aquesta època els veïns i veïnes de Lloret Residencial i Mont Lloret pateixen talls en el subministrament d’aigua. Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües SA n’és la responsable i cal recordar que ja ha creat problemes a Maçanet de la Selva i Vidreres mitjançant l’empresa germana Rec Madral.

Continua llegint