Commemoració dels 50 anys de la posada en servei de l’embassament de Susqueda

Enguany se celebren els 50 anys de l’entrada en servei, de forma total i completa, de la central i de l’embassament de Susqueda. Tot i que els primers kilowatts es van generar a les acaballes de 1967, l’embassament es va acabar d’emplenar, de manera progressiva, l’any 1968.

Continua llegint

Santa Coloma de Farners ja disposa d’una estació de càrrega de vehicles elèctrics

David Rueda

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha instal·lat a la plaça de l’Ajuntament la primera estació de càrrega elèctrica de vehicles del municipi. Permet la càrrega simultània de dos vehicles, amb un connector de tipus 2 a 22kW i un altre de tipus Schuko a 3,7kW, que preveu la possibilitat de carregar la bateria en aproximadament dues hores depenent del vehicle.

Continua llegint

El Teatre La Societat de Maçanet de la Selva acollirà la Primera Mostra de Curtmetratges

El teatre La Societat de Maçanet de la Selva acollirà la Primera Mostra de Curtmetratges del projecte #itutambé de la comarca. Aquesta mostra, que es presentarà el dia 2 de febrer a les set de la tarda, té com a objectiu presentar els treballs audiovisuals que han realitzat els joves de les urbanitzacions de Riuclar (Massanes), Aiguaviva (Vidreres), Vallcanera (Sils), Santa Coloma Residencial (Santa Coloma de Farners), Montbarbat (Maçanet de La Selva), Can Fornaca (Riudarenes) i Can Solà (Caldes de Malavella).

Continua llegint

Lloret celebra aquest diumenge 7 de gener La Festa del Traginer a l’Ermita de les Alegries

Ajuntament de Lloret de Mar

Tal com mana la tradició, aquest diumenge 7 de gener l’ermita de la Mare de Déu de les Alegries de Lloret acollirà la Festa del Traginer. Una celebració que tindrà lloc durant el matí i que té com a plat fort, tal i com el seu nom indica, la representació de la llegenda del Traginer.

Continua llegint

Vidreres construirà una canonada de 14 quilòmetres per portar l’aigua

L’Ajuntament de Vidreres segueix amb els passos per municipalitzar el servei d’abastament d’aigua al municipi i no dependre de les infraestructures de les empreses Rec Madral i Riera de Cabanyes, que gestionen el subministrament a les urbanitzacions d’Aiguaviva Park, La Goba, Terrafortuna, Puigventós i el polígon industrial. / Aquesta notícia es pot llegir a www.diaridegirona.cat  .

Nous seients en el camp de futbol de Tossa de Mar

Ajuntament de Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa continua posant al dia les instal·lacions esportives municipals. En aquest cas, s’han renovat els més de 300 seients de les graderies del camp municipal de futbol. Concretament, s’han comprat 189 seients per a la tribuna principal, 112 per les graderies de la zona de vestidors i 20 per a les banquetes. Totes de vermell i blanc, els colors de la Unió Esportiva Tossa. El cost de la inversió ha estat d’un 6.400 euros.

Obres de millora de la pista del Casal de Joves de Tossa de Mar

Ajuntament de Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa està portant a terme una nova actuació de millora del Casal de Joves. Si en un primer moment es va actuar dins l’edifici amb el canvi de mobiliari, es van pintar les aules, es va millorar la calefacció, es va col·locar parquet i miralls a diverses sales, es van renovar els ordinadors i es van col·locar reixes de ferro a les portes de l’edifici per millorar la seguretat; ara s’ha optat per una actuació a la pista poliesportiva exterior i l’enjardinament.

Continua llegint