Los jóvenes de Lloret de 14 a 17 años pueden sustituir las multas por trabajos comunitarios

El Ayuntamiento de Lloret de Mar, a través de la concejalía de Bienestar y Familia, ha creado el programa “Reconcíliate”, que permite la sustitución de una sanción administrativa (multa económica) por otra medida de carácter socioeducativa y / o de salud que permite dar una respuesta más individualizada para cada caso concreto.

Continua llegint

L’Ajuntament de Tossa destina més de mig milió d’euros en dos anys a la zona escolar

L’Ajuntament de Tossa ha destinat més de 500.000 euros en dos anys en mantenir en les millors condicions possibles les instal·lacions de les escoles. Les principals inversions han estat l’adquisició de la finca del Mas Padró per incorporar-la a la zona escolar i totes les reformes impulsades a l’edifici blau de l’escola Ignasi Melé i Ferré.

Continua llegint

Denunciado el conductor de un camión que volcó en una carretera de Riudarenes por la que no debía circular

Agentes de Mossos d’Esquadra del Área Regional de Tráfico de Girona denunciaron administrativamente el pasado 25 de agosto al conductor de un camión, de 57 años, de nacionalidad búlgara y vecino de Palencia, por no respetar la señalización vertical de prohibición de vehículos de mercancías y por no respetar el descanso bisemanal.

Continua llegint

Detienen a un hombre por causar un pequeño incendio y poner obstáculos en la C-25 en Brunyola

Agentes de Mossos d’Esquadra del Área Regional de Tráfico de Girona detuvieron ayer 25 de agosto a un hombre de 24 años, de nacionalidad francesa y residente en Francia, como presunto autor de un delito contra la seguridad vial por colocar obstáculos en la carretera y ocasionar un grave riesgo para los usuarios de la vía y por un delito de incendio forestal.

Continua llegint

Lloret de Mar estrena el ‘Lloret Drone Festival’, un innovador espectacle de llums

Ajuntament de LLoret de Mar

Lloret de Mar ha donat el tret de sortida al primer espectacle de llum amb tecnologia dron. Es tracta del Lloret Drone Festival, una proposa impulsada per l’Ajuntament de Lloret de Mar que durant els divendres d’aquest mes d’agost permetrà gaudir d’una coreografia conjunta de drons, acompanyada de música.

Continua llegint

Es presenta el Centre d’Interpretació del Vescomtat de Cabrera al castell de Montsoriu

Consell Comarcal de la Selva

El castell de Montsoriu ha acollit l’acte de presentació del Centre d’Interpretació del Vescomtat de Cabrera, aquest dijous al matí. En el transcurs de l’acte, dirigit als alcaldes i regidors dels municipis adherits en aquest projecte i els mitjans de comunicació, també s’ha presentat el portal web de La Ruta dels Cabrera.

Continua llegint

Tossa enceta els actes d’homenatge als 70 anys de l’estrena de la pel·lícula ‘Pandora y el Holandés Errante’

La Platja Gran de Tossa va ser l’escenari ahir de la primera de les activitats previstes per homenatjar els 70 anys de l’estrena de la pel·lícula Pandora y el Holandés Errante. Precisament, totes les persones que es van aplegar a la platja, amb els protocols anticovid-19 activitats, van poder gaudir de la projecció de la pel·lícula en versió original.

Continua llegint