En funcionament l’àrea de raqueta de la zona esportiva de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

Des de l’1 de juliol passat l’Ajuntament de Lloret de Mar ha posat en funcionament l’àrea de raqueta de la zona esportiva. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que «es va obrir per donar cabuda a l’estada del Club de Tennis Lloret i complementar el casal de la Piscina de Lloret i des d’aquesta setmana també l’hem obert al públic en general.

Continua llegint

La Policia Local de Lloret incorpora dos turismes i quatre motos elèctriques

Ajuntament de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar ha renovat el seu parc mòbil de vehicles amb la incorporació de dos turismes model Seat Ateca i quatre motos elèctriques. Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana explica que «amb aquests nous vehicles podrem disposar de millors eines per garantir la seguretat del nostre municipi ja que són vehicles que s’ajusten millor a les necessitats de les actuacions policials que es porten a terme a la via pública».

Continua llegint

El Consell Comarcal de la Selva aprova el cartipàs per al mandat 2019-2023

Consell Comarcal de la Selva

El Ple del Consell Comarcal de la Selva ha aprovat aquest dimarts 16 de juliol el nou cartipàs d’aquest ens per al mandat 2019-2023. Amb aquesta aprovació el nou govern del Consell, format per Junts per Cataluny, Independentes de la Selva i PSC, s’han distribuït els serveis en vuit grans àrees polítiques, quan en l’anterior mandat eren sis.

Continua llegint

Els Comuns de Tordera, Blanes i Lloret amb la plataforma Aturem la C-32

Blanes en Comú Podem

El passat dimecres 10 de juliol els Comuns van sumar-se a la plataforma Aturem la C-32 per demanar l’aturament definitiu de les obres. Després de 50 dies de màquines pesants destrossant els paratges naturals del Santuari del Vilar i Sant Pere del Bosc, el comuns veiem l’aturament cautelar com una possibilitat perquè el TSJC paralitzi l’obra definitivament.
Continua llegint

El TSJC paraliza de forma cautelar las obras de prolongación de la C-32

Plataforma Aturem la C-32

La sala de lo Contencioso Administrativo del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emitido un auto [ver aquí en formato PDF] de 31 folios mediante el cual acuerda de forma cautelar la paralización de las obras para construir la prolongación de la C-32 entre Tordera y Lloret de Mar, atravesando parajes naturales de gran valor medioambiental y paisajístico de Blanes. 

Continua llegint

Tossa ja té nou cartipàs municipal

Ajuntament de Tossa de Mar

El nou equip de govern de Tossa, format per Junts per Tossa (JxT), Endavant Tossa (ET) i Esquerra Republicana (ERC), ha organitzat l’estructura funcional político-administrativa de l’ajuntament sobre una base d’àrees de treball dirigides per un o diversos regidors/es encarregat de relacionar-se amb els ciutadans, vigilar el compliment dels objectius marcats i proposar i definir les actuacions pertinents.

Continua llegint

El Consell Comarcal de la Selva s’adhereix a la Setmana de l’Energia 2019

Caldera de biomasa

El Consell Comarcal de la Selva s’ha adherit a la Setmana de l’Energia 2019, que se celebra del 17 al 23 de juny,coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Durant tota aquesta setmana, s’organitzen activitats relacionades amb l’eficiència energètica i les energies renovables amb l’objectiu de conscienciar el paper de la ciutadania en la transició energètica.

Continua llegint

Imma Colom (Junts per Tossa) es la nueva alcaldesa de la población

Imma Colom, a la derecha de imagen, nueva alcaldesa de Tossa de Mar / Ayuntamiento de Tossa de Mar

Ayer se ha constituyó la nueva Corporación de Tossa de Mar, para el periodo 2019 – 2023. Resultó elegida nueva alcaldesa de la población Imma Colom, de Junts per Tossa, que fue el segundo partido más votado en las pasadas elecciones municipales.

Continua llegint

Fomento expropiará terrenos para mejorar 7,3 km de la N-II entre Tordera y Maçanet

Tramo de la N-II, en el término municipal de Tordera

El Consejo de Ministros celebrado el pasado viernes acordó la declaración de urgente ocupación en el procedimiento expropiatorio de las obras de “Acondicionamiento de la carretera N-II. Tramo: Tordera-Maçanet de la Selva”, en los términos municipales de Tordera y Maçanet de la Selva. La licitación del contrato de obras se publicó en el BOE de 15 de enero de 2019.

Continua llegint

Tossa Unida gana las elecciones municipales pero pierde tres concejales y la mayoría absoluta

Tossa Unida – Independents de la Selva (TU), el partido hegemónico en Tossa de Mar, sufrió en las elecciones municipales del pasado domingo un severo castigo a pesar de ser el ganador de los comicios, pues ha pasado de tener la mayoría absoluta con 7 concejales a solo 4 ediles, lo cual complica que la alcaldesa en funciones Gisela Saladich renueve el mandato.

Continua llegint