anuncio_erc

La Diputació de Girona subvenciona 23 guarderías de la Selva con 945.000 euros

Archivo

La Diputació de Girona ayudará a financiar con más de 5,33 millones de euros los gastos de funcionamiento del curso 2017-2018 de 138 centros de primer ciclo de educación infantil, que son titularidad de 111 ayuntamientos gerundenses. En concreto, son 134 guarderías municipales y el primer ciclo de educación infantil de cuatro escuelas rurales. En total, se beneficiarán de estas ayudas 6.097 niños.

Continua llegint

Santa Coloma de Farners acull aquest cap de setmana la 37a Festa de la Ratafia

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners es prepara per rebre durant aquest cap de setmana uns 35.000 visitants amb motiu de la celebració de la 37a Festa de la Ratafia, una festa tradicional molt arrelada a la població i que té el punt culminant ara, a la tardor, però que els colomencs celebren al llarg de tot l’any.

Continua llegint

Comencen les Jornades de Tardor de Vidreres

Tres dels quatre dijous de novembre, la Llar de Jubilats i Pensionistes de Vidreres, acollirà les Jornades de Tardor on es duran a terme xerrades per la promoció de la salut. Aquestes xerrades seran presentades per un professional o especialista en matèria, i es tractaran temes d’interès com el bon ús dels medicaments, què cal saber del dolor i també, amb motiu de la Marató de TV3, la Marató contra el càncer. 

Continua llegint

La empresa Nora inicia el camino para ser 100% pública al anunciar CESPA que quiere vender sus acciones

Nora

La empresa CESPA, que posee el 40% de las acciones de la sociedad Nora Serveis Mediambientals de la Selva SA, comunicó en el último consejo administración su voluntad de marchar de la sociedad. Esta decisión de CESPA, filial de Ferrovial, se produce después de que el Ministerio de Administraciones Públicas tipifique a Nora como empresa pública.

Continua llegint

Nou servei comarcal per defensar els drets del col·lectiu LGTBI

Salvador Balliu i Mireia Mata, durant la signatura del conveni / Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva i la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies han signat aquesta setmana un conveni per a impulsar un nou Servei d’Atenció Integral (SAI) per a defensar els drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI).

Continua llegint

La plataforma SOS Costa Brava recela de la candidatura de Reserva de la Biosfera mentre s’explota el litoral

Platja de Montgó, a L’Escala / Xavier Pou

La plataforma SOS Costa Brava, constituïda el passat 4 d’agost amb la finalitat d’ impulsar actuacions en defensa del medi ambient, la sostenibilitat i el paisatge de la Costa Brava i denunciar els nombrosos projectes urbanístics que l’amenacen, ha aconseguit aglutinar la major part de les Associacions i de les Entitats de Defensa del territori i del litoral gironí. 

Continua llegint

El conseller Josep Bargalló anuncia que Lloret de Mar tindrà un nou Institut escola

Ajuntament de Lloret de Mar

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha anunciat aquest matí que Lloret de Mar disposarà en un futur d’un nou Institut escola. Ho ha manifestat durant la seva estada avui al municipi, on conjuntament amb l’alcalde Jaume Dulsat ha visitat l’Escola Pere Torrent i l’Institut Escola de Lloret.

Continua llegint

L’Ajuntament de Lloret de Mar signa convenis de col·laboració amb sis entitats socials

Ajuntament de Lloret de Mar

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, juntament amb el regidor de Benestar i Família, Cristian Fernández, es van reunir ahir amb els representants locals de diferents entitats socials per signar un conveni de col·laboració econòmica i de suport en les activitats que realitzen i en serveis d’atenció pels familiars afectats per aquestes malalties.

Continua llegint