anuncio_erc

El conseller de Territori Damià Calvet diu que l’allargament de la C-32 és ‘irrenunciable’

Damià Calvet / Wikipedia

El conseller de Territori, Damià Calvet, assegura que el perllongament de la C-32 entre Blanes i Lloret de Mar és una obra «irrenunciable. Ha de permetre connectar bé la Selva marítima amb l’inici de la Costa Brava i acabar amb el col·lapse d’altres vies locals», diu el conseller, en referència a l’allargament de l’autopista.

Continua llegint

Independents de la Selva fitxa els regidors no adscrits de Lloret de Mar i Massanes

El regidor de Lloret de Mar Enric Martínez

La junta de Govern de la formació Independents de la Selva (IS) va acordar en la darrera reunió celebrada a Santa Coloma de Farners, incorporar a la formació els regidors Enric Martínez de Lloret de Mar, i Pere Fernández, de Massanes, que estaven en situació regidors no adscrtis a cap grup municipal.

Continua llegint

Blanes, Lloret i Tossa s’uneixen al pla integral d’Ecovidrio per incrementar el reciclatge a l’estiu

Aquest migdia s’ha presentat en una roda de premsa conjunta la campanya que impulsa ‘Ecovidrio’, l’entitat sense ànim de lucre encarregada del reciclatge dels envasos de vidre. Es tracta d’un pla integral per incrementar el reciclatge d’aquests residus en els establiments hotelers de la Costa Mediterrània.

Continua llegint

Un total de 16 productors, allotjaments, restaurants i entitats de la Selva participen a Benvinguts a Pagès

Consell Comarcal de la Selva

Un total de 16 establiments de la comarca de la Selva s’han sumat a la tercera edició de Benvinguts a Pagès, que se celebrarà el 9 i 10 de juny a tot Catalunya. Aquesta activitat consisteix en un cap de setmana en què explotacions agràries i ramaderes obren les portes de casa seva per ensenyar els seus camps, els seus ramats i els seus obradors.

Continua llegint

Aquest diumenge se celebra la Festa de les Flors a l’Ermita de les Alegries de Lloret de Mar

Ermita de les Alegries / Ajuntament de Lloret de Mar

Aquest diumenge les flors i el color ompliran l’ermita de les Alegries. L’organització explica: «Aquesta festa la fem amb molta il·lusió. Omplim l’ermita i el seu entorn de racons plens de flors, sobretot naturals, ajudats per les associacions, escoles, empreses i particulars de Lloret. Cadascú hi posa el seu granet de sorra per fer aquesta festa més gran cada any».

Continua llegint

Las obras de desdoblamiento del tramo Sils-Maçanet de la N-II finalizarán en otoño

Delegación del Gobierno en Cataluña

El delegado del Gobierno en Cataluña, Enric Millo, ha anunciado que las obras de desdoblamiento de la N-II en el tramo Sils-Maçanet de la Selva finalizarán en otoño. «Antes, sin embargo, casi con total seguridad se podrá abrir el tramo al tráfico y solo quedarán pendientes las obras de plantación de vegetación», ha especificado.

Continua llegint

Lloret contracta quatre informadors cívics a través del programa ‘Enfeina’t’ del Servei d’Ocupació de Catalunya

Ajuntament de Lloret de Mar

La Secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar, a través del Programa Enfeina’t del Servei d’Ocupació de Catalunya, ha contractat un total de quatre informadors cívics que des de principis de maig recorren la població amb l’objectiu de dur a terme tasques informatives a visitants i residents, i ajudar a combatre actituds incíviques que vagin en detriment del bon manteniment de les platges i l’espai públic.

Continua llegint

El proper 1 de maig Lloret de Mar estrenarà el nou servei de transport urbà

A partir del proper dimarts 1 de maig, Sagalés començarà a operar el nou servei urbà de Lloret de Mar. LloretBus compta amb 5 nou línies d’autobús per facilitar la mobilitat per la ciutat i per connectar els principals punts d’interès de Lloret de Mar (centres educatius, atractius turístics, centres mèdics, zones comercials, etc).

Continua llegint

El Consell Comarcal de la Selva provarà el funcionament d’un vehicle elèctric durant tres setmanes

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva provarà el funcionament d’un vehicle 100 % elèctric, durant tres setmanes, concretament fins al proper dia 23 d’abril. La cessió es fruit d’un conveni entre el CILMA amb els concessionaris Nissan i Renault per a la sessió de vehicles elèctrics de prova per a diferents ens locals.

Continua llegint