anuncio_erc

Tossa tindrà un espai de 1.850 m2 dedicat a l’estacionament d’autocaravanes

Ajuntament de Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa ha iniciat els tràmits per crear el servei municipal d’estacionament d’autocaravanes. Es tracta d’un tràmit previ a la licitació i les empreses interessades hauran de transformar un terreny de 1.850 m2 situat a l’Avinguda Catalunya, al costat del parc dels bombers, en el nou aparcament d’autocaravanes de Tossa.

Continua llegint

El Consell Comarcal de la Selva signa un conveni de col·laboració amb La Selva TV

Salvador Balliu, David Molero i Miquel Tomàs / Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha signat un conveni de col•laboració amb La Selva TV aquest dijous al matí. La signatura ha anat a càrrec del mateix president de l’ens selvatà, Salvador Balliu i dels gerents de La Selva TV, David Molero i Miquel Tomàs. D’aquesta manera, el canal digital es consolida com el mitjà audiovisual de referència a la comarca.

Continua llegint

Un total de 24.208 alumnes inicien el curs escolar a la comarca de la Selva

Les xifres d’aquest curs són lleugerament inferiors a les del 2017-2018

Autobús escolar / Consell Comarcal de la Selva

Un total de 24.208 alumnes han iniciat el curs escolar 2018/2019 aquest dimecres, 13 de setembre, a la comarca de la Selva. Aquests alumnes estan repartits en un total de 1.057 grups entre educació infantil, primària, secundària, batxillerat, cicles de grau mitjà i cicles de grau superior.

Continua llegint

El centre gastronòmic Domus Sent Soví d’Hostalric programa quatre tallers de cuina per a la propera tardor

En el centre gastronòmic Domus Sent Soví, ubicat a Hostalric, enceta els últims mesos de l’any cuinant! Aquest últim cicle de tallers l’enfoquem amb un doble objectiu: aprendre sobre alimentació, tècniques de cuina i salut, i preservar, posar en valor i promocionar les tradicions i costums gastronòmics de Catalunya.

Continua llegint

Entra en funcionament el nou dipòsit de vehicles de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

Aquest estiu ha entrat en funcionament el nou dipòsit de vehicles que es troba ubicat al costat de la caserna de la Policia Local, a l’avinguda de les Alegries 32. El nou dipòsit de vehicles té una cabuda per 60 vehicles i s’hi porten els vehicles en rotació retirats de la via pública. L’actuació ha tingut un cost aproximat de 120.000 euros.

Continua llegint

Lloret de Mar reduce a la mitad la prostitución en la zona de ocio

No llevan armas, chalecos antibalas ni esposas. Sólo un walkie-talkie y un chaleco fosforito que los identifica como agentes cívicos, pero su presencia este verano en la avenida Just Marlès, la vía que concentra el ocio nocturno de Lloret de Mar, ha permitido reducir a más de la mitad el número de prostitutas en la vía pública. / Esta noticia se puede leer en www.lavanguardia.com.

Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Vidreres analitzen millores en l’accessibilitat i la funcionalitat de la C-63

Generalitat de Catalunya

El director d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, s’ha reunit amb l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, per analitzar millores en l’accessibilitat, la funcionalitat i la seguretat de la C-63 al seu pas per aquest municipi, en especial en l’accés a diverses urbanitzacions.

Continua llegint

Informe desfavorable de la Generalitat sobre el ramal de la MAT entre Santa Coloma i Riudarenes

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, ha emès un informe desfavorable sobre la sol·licitud d’aprovació del projecte i la declaració d’utilitat pública del ramal elèctric de 17 quilòmetres entre Santa Coloma de Farners i Riudarenes, cursada per Red Eléctrica de España (REE). Aquest projecte és un ramal de la línea de Molt Alta Tensió (MAT), que fa temps va aixecar molta polèmica en el territori.

Continua llegint

Lloret de Mar estrena dos bancs amb els colors del col·lectiu LGTBI

L’Ajuntament de Lloret ha incorporat dos nous bancs en el mobiliari públic amb els colors de la bandera irisada, emblema de la lluita dels col·lectius LGBTI, per garantir la plenitud dels seus drets com a ciutadania. S’han instal·lat a l’avinguda de Blanes en la seva confluència amb l’avinguda de Vidreres i s’han inaugurat en un acte públic celebrat avui al migdia.

Continua llegint

Tossa és pionera en la instal·lació d’esferes reflectants de vidre Swarovski a les rotondes

Ajuntament de Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa de Mar ha instal·lat 54 esferes de vidre tallat Swarovski anomenades SwaroCircle a diverses rotondes d’entrada al municipi que donen un angle de reflexió idoni perquè s’il·luminin quan els vehicles s’hi apropin i així indiquin la forma i a quina distància està la rotonda.

Continua llegint

El conseller de Territori Damià Calvet diu que l’allargament de la C-32 és ‘irrenunciable’

Damià Calvet / Wikipedia

El conseller de Territori, Damià Calvet, assegura que el perllongament de la C-32 entre Blanes i Lloret de Mar és una obra «irrenunciable. Ha de permetre connectar bé la Selva marítima amb l’inici de la Costa Brava i acabar amb el col·lapse d’altres vies locals», diu el conseller, en referència a l’allargament de l’autopista.

Continua llegint

Independents de la Selva fitxa els regidors no adscrits de Lloret de Mar i Massanes

El regidor de Lloret de Mar Enric Martínez

La junta de Govern de la formació Independents de la Selva (IS) va acordar en la darrera reunió celebrada a Santa Coloma de Farners, incorporar a la formació els regidors Enric Martínez de Lloret de Mar, i Pere Fernández, de Massanes, que estaven en situació regidors no adscrtis a cap grup municipal.

Continua llegint