Episodis de conflictivitat a Santa Coloma de Farners generats per ocupacions il·legals d’habitatges

Carrer Palamós de Santa Coloma de Farners

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Policia Local i Mossos d’Esquadra està treballant conjuntament des de fa mesos contra el frau de subministrament d’energia elèctrica i d’aigua i d’ocupacions il·legals que es fan en una desena d’immobles de blocs del carrer Palamós confluent amb el del Castanyet.

Continua llegint

Invierten 680.000 euros en mejorar la potabilizadora de Lloret de Mar y Tossa de Mar

Construcción del nuevo edificio de control / Diputació de Girona

El Consorci d’Aigues Costa Brava Girona ha decidido ejecutar tres actuaciones en la estación de tratamiento de agua potable (ETAP) de Lloret de Mar – Tossa de Mar por un importe ligeramente superior a 680.000 euros, con el objetivo de mejorar su funcionalidad. 

Continua llegint

L’Institut Rocagrossa de Lloret de Mar s’adhereix al programa Magnet en aliança amb el Centre d’Estudis Avançats de Blanes

L’Institut Rocagrossa de Lloret de Mar s’adhereix al programa Magnet en aliança amb el Centre d’Estudis Avançats de Blanes del CSIC. Així ho han presentat avui el director general d’Innovació, Digitalització i Recerca Educativa del Departament d’Educació, Joan Cuevas; l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat; el director de l’Institut Rocagrossa, Quique Molina; i el director del CEAB-CSIC, Emilio Ortega Casamayor.

Continua llegint

Los jóvenes de Lloret de 14 a 17 años pueden sustituir las multas por trabajos comunitarios

El Ayuntamiento de Lloret de Mar, a través de la concejalía de Bienestar y Familia, ha creado el programa “Reconcíliate”, que permite la sustitución de una sanción administrativa (multa económica) por otra medida de carácter socioeducativa y / o de salud que permite dar una respuesta más individualizada para cada caso concreto.

Continua llegint

L’Ajuntament de Tossa destina més de mig milió d’euros en dos anys a la zona escolar

L’Ajuntament de Tossa ha destinat més de 500.000 euros en dos anys en mantenir en les millors condicions possibles les instal·lacions de les escoles. Les principals inversions han estat l’adquisició de la finca del Mas Padró per incorporar-la a la zona escolar i totes les reformes impulsades a l’edifici blau de l’escola Ignasi Melé i Ferré.

Continua llegint

Denunciado el conductor de un camión que volcó en una carretera de Riudarenes por la que no debía circular

Agentes de Mossos d’Esquadra del Área Regional de Tráfico de Girona denunciaron administrativamente el pasado 25 de agosto al conductor de un camión, de 57 años, de nacionalidad búlgara y vecino de Palencia, por no respetar la señalización vertical de prohibición de vehículos de mercancías y por no respetar el descanso bisemanal.

Continua llegint