Es presenta el Centre d’Interpretació del Vescomtat de Cabrera al castell de Montsoriu

Consell Comarcal de la Selva

El castell de Montsoriu ha acollit l’acte de presentació del Centre d’Interpretació del Vescomtat de Cabrera, aquest dijous al matí. En el transcurs de l’acte, dirigit als alcaldes i regidors dels municipis adherits en aquest projecte i els mitjans de comunicació, també s’ha presentat el portal web de La Ruta dels Cabrera.

Continua llegint

Tossa enceta els actes d’homenatge als 70 anys de l’estrena de la pel·lícula ‘Pandora y el Holandés Errante’

La Platja Gran de Tossa va ser l’escenari ahir de la primera de les activitats previstes per homenatjar els 70 anys de l’estrena de la pel·lícula Pandora y el Holandés Errante. Precisament, totes les persones que es van aplegar a la platja, amb els protocols anticovid-19 activitats, van poder gaudir de la projecció de la pel·lícula en versió original.

Continua llegint

Arrenca l’exposició “Artistes i artesanes de Tossa” al Museu de la Dona

Ajuntament de Tossa de Mar

A partir d’avui diumenge 25 de juliol, 12 dones de Tossa exposen la seva obra a la tercera planta del Museu de la Dona (Can Ganga). L’àrea d’Igualtat, que gestiona el museu, ha cedit aquest espai per donar visibilitat a la inquietud creativa de dones que aprofiten el seu temps lliure per desenvolupar la seva habilitat en diferents disciplines artístiques i d’artesania.

Continua llegint

Lloret de Mar presenta un nou bus urbà que s’incorpora a la flota municipal de LloretBus

Ajuntament de Lloret de Mar

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat i el regidor de Mobilitat, Cristian Fernàndez acompanyants de Pedro Muntaner, Director General d’Expansió de Sagalés i el Cap d’Explotació de la base de Lloret, Narcís Sala, han presentat avui el nou bus urbà que s’incorpora a la flota municipal que actualment ja comptava amb cinc vehicles.

Continua llegint

Un incendi entre Lloret de Mar i Tossa de Mar crema 6 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 11.18h en un incendi forestal entre Lloret de Mar i Tossa de Mar (Selva), que s’ha iniciat per una furgoneta cremada a la carretera GI-682 (km. 16). Arran de l’incendi d’aquest vehicle, les flames s’han estès pel voral de la carretera i han entrat en zona forestal. Segons el Cos d’Agents Rurals, la superfície afectada és d’unes 6 hectàrees, de les quals 1,85 hectàrees són terreny forestal.

Continua llegint

Lloret de Mar incorpora a una aplicació per ajudar les persones amb mobilitat reduïda a trobar places reservades d’estacionament

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat; el promotor de la iniciativa Park4Dis, Carlo Castellano i el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández van presentar ahr¡ir l’adhesió de Lloret de Mar a la nova aplicació “Park4dis” que ajuda les persones amb mobilitat reduïda a conèixer la ubicació de les places reservades i la normativa d’altres zones d’estacionament permeses per a aquest col·lectiu.

Continua llegint

L’equip de govern del Consell Comarcal de la Selva fa un balanç positiu dels dos primers anys de mandat

D’esquerra a dreta Pere Garriga, Salvador Balliu i Jesús Becerra / Consell Comarcal de la Selva

L’equip de govern del Consell Comarcal de la Selva, format per Junts per Catalunya, Independents de la Selva i el PSC, ha fet un balanç positiu dels dos primers anys de mandat en el marc d’una roda de premsa que es va fer el passat divendres 2 de juliol a Santa Coloma de Farners.

Continua llegint

El Consell Comarcal de la Selva assumeix la gestió de residus a la capital de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva assumeix la gestió de residus de Santa Coloma de Farners aquest dijous, dia 1 de juliol. El consistori colomenc ha delegat aquest servei a l’ens selvatà amb l’objectiu que aquest nou servei s’adapti a les necessitats reals de la ciutadania i millori les mancances actuals.

Continua llegint