anuncio_erc

Unes 4.000 persones desfilaran a les rues del Carnaval de Blanes, Lloret i Tossa

Ajuntament de Blanes

Pel que fa les dades de participació de comparses i carrosses als tres municipis: A Blanes participaran 16 colles que sumen més de 1.000 participants; a Lloret la participació serà d’unes 20 colles, amb un aproximat de 1.500 participants; i a Tossa s’espera la participació d’una vintena de colles amb unes 1.500 persones, tot i que encara no es pot saber del tot perquè les inscripcions estan obertes fins el 7 de març.

Continua llegint

Riudellots de la Selva acull aquest cap de setmana una nova edició de FIPORC

Amb el porc com a principal protagonista, Riudellots de la Selva ho té tot a punt per acollir demà dissabte dia 16 i el diumenge 17 de febrer la sisena edició de FIPORC (Fira del Porc). Durant tot el cap de setmana es duran a terme degustacions, exposicions, presentacions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d’embotits, entre d’altres activitats relacionades amb el món del porc.

Continua llegint

Els usuaris de Lloret Bus puntuen amb un 9,5 el servei de transport urbà

Presentació del nou servei de transport urbà el mes de maig de 2018

Aquesta setmana s’ha fet divulgat el resultat de l’auditoria de qualitat per valorar el servei de transport urbà de Lloret. L’estudi, realitzat per l’empresa d’investigació sociològica i de mercats CERES es va dur a terme a petició de l’Ajuntament de Lloret de Mar i es va fer els mesos de novembre i desembre a un total de 301 usuaris escollits de forma aleatòria en dies i hores diferents.

Continua llegint

Ciutadans aconsegueix que el Parlament aprovi que el CAP de Tossa de Mar torni a obrir les 24 hores

El diputat de Ciutadans (Cs) per Girona i membre de la comissió de Salut, Alfonso Sánchez, ha celebrat que el Parlament de Catalunya hagi aprovat la seva proposta de resolució en la qual sol·licita que el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Tossa pugui obrir les 24 hores del dia i no de vuit del matí a vuit de la nit com fins ara. «El que volem és que el CAP de Tossa recuperi l’horari ininterromput com ja tenia fins que el govern va aplicar les retallades salvatges en sanitat», ha explicat.

Continua llegint

El Consell Comarcal de la Selva assumeix la gestió integral de residus de Tossa de Mar

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha assumit la gestió integral de residus de la població de Tossa de Mar. Si bé, la gestió dels residus en aquesta població s’havia anat ampliant no ha estat fins l’1 de gener d’enguany que s’ha arribat a la gestió integral de tots els residus: la neteja viària i la neteja de platges.

Continua llegint