anuncio_erc

El Consell Comarcal de la Selva provarà el funcionament d’un vehicle elèctric durant tres setmanes

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva provarà el funcionament d’un vehicle 100 % elèctric, durant tres setmanes, concretament fins al proper dia 23 d’abril. La cessió es fruit d’un conveni entre el CILMA amb els concessionaris Nissan i Renault per a la sessió de vehicles elèctrics de prova per a diferents ens locals.

Continua llegint

I Jornada de Política Municipal d’Independents de la Selva amb l’objectiu de créixer a Blanes i Lloret

Independents de la Selva

Representants de 16 municipis de la comarca de la Selva van participar ahir a Tossa de Mar a la “I Jornada de política municipal de grups independents de la comarca”, organitzada per Independents de la Selva (ISelva). La presentació de l’acte va anar a càrrec de les alcaldesses de Vilobí d’Onyar i Tossa de Mar, Cristina Mundet i Gisela Saladich respectivament.

Continua llegint

Finalitzen les obres de restauració de la muralla de la vila vella de Tossa de Mar

Fotografia de la muralla / Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha finalitzat, en data 16 de març, les obres derestauració d’un tram de la muralla de la vila vella de Tossa de Mar. Els promotors del projecte han estat el Departament de Cultura, l’INCASÒL i l’Ajuntament de Tossa de Mar i ha tingut un cost de 120.000 euros.

Continua llegint

Podemos agrupa sus Círculos de Blanes, Lloret y Tossa y constituye una Coordinadora Comarcal

Facebook Podem Costa Brava

Podemos y sus militantes se encuentran en la actualidad en Catalunya en fase de reorganización, pues deben elegir a una nueva dirección y decidir si finalmente se integran en Catalunya en Comú, marca electoral en la que se integraron en las elecciones al Parlament del pasado 21-D después de la dimisión del secretario general Albano Dante Fachín.

El Círculo de Blanes de Podemos se ha fusionado hace pocos días con el de Lloret de Mar y Tossa de Mar, a la vez que se ha constituido una Coordinadora Comarcal.

Continua llegint

El Aeropuerto de Girona se ampliará y tendrá una estación de AVE para llegar a Barcelona

Aeropuerto de Girona / Aena

El ministro de Fomento, Íñigo de la Serna anunció ayer en Barcelona una serie de inversiones en los aeropuertos de Barcelona y Girona-Costa Brava que para 2026 transformarán de forma muy significativa el sistema aeroportuario de Cataluña. Porque el aeródromo gerundense pasará a realizar funciones de cuarta pista del aeropuerto barcelonés.

Continua llegint

La recollida d’oli usat es va incrementar a Lloret en un 40% durant l’any 2017

Ajuntament de Lloret

El passat 2017, coincidint amb el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Lloret de Mar va iniciar una prova pilot per incidir en el reciclatge de l’oli vegetal usat, un dels residus domèstics més contaminants de les aigües residuals urbanes i, a la vegada, un dels que registra un menor percentatge de recollida selectiva.

Continua llegint