Vota ERC: Som la força del canvi

El Tribunal Suprem condemna un banc a retornar 800.000 € a l’Ajuntament de Tossa

El Tribunal Suprem ha donat definitivament la raó a l’Ajuntament de Tossa i ha obligat a Catalunya Banc SA (en l’actualitat, formant part del grup BBVA) a tornar més de 800.000 euros nets a l’Ajuntament per col·locar-li un producte financer d’alt risc sense que el consistori ho sabés. L’import és aproximat, ja que s’està a l’espera de la determinació exacte dels costos del procediment per part del Tribunal.

Continua llegint

Mor un home mentre treballava a les obres d’un edifici a Lloret de Mar

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria  de Blanes han rebut l’avís aquesta tarda que un home que estava treballant a la teulada d’un edifici havia caigut. Els fets han passat pels vols de les 15 hores quan l’operari estava treballant en una casa, on s’hi realitzaven obres, i ha caigut accidentalment d’uns 9 metres d’altura.

Continua llegint

Lloret de Mar acollirà el festival Birrasana de cervesa artesana els dies 3, 4 i 5 de maig

Ajuntament de Lloret de Mar

El festival Birrasana, l’esdeveniment de referència de cervesa artesana a la Costa Brava, enguany se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de maig. Un any més, l’associació Birrasana i Cervesa Marina organitzen aquest festival amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava i amb la col·laboració de la Diputació de Girona, Simply Hops, bodega Sa Xarxa i el Consell Comarcal de la Selva.

Continua llegint

Tossa de Mar estrena nou servei de recollida de residus

Ajuntament de Tossa de Mar

Tossa té des d’aquesta setmana nou servei de recollida d’escombraries a càrrer de l’empresa Nora. El principal motiu del canvi és l’obligació que té la població, com la resta de municipis catalans, de donar compliment a les directives europees i catalanes que obliguen cada municipi a incrementar les seves ràtios de reciclatge.

Continua llegint

Jaume Dulsat aspira a un segon mandat per liderar la transformació de Lloret de Mar

Junts per Lloret

L’actual alcalde de Lloret de Mar i candidat a l’alcaldia per Junts per Lloret, Jaume Dulsat, va presentar ahir a la nit al Teatre municipal de Lloret de Mar la llista amb la que pretén renovar el mandat. Una llista que combina continuïtat i renovació, amb la incorporació d’Ana Garcia-Castany, Marina Nicolàs, Xavi Flores i Susana Riera en els primers llocs que complementen els actuals regidors Albert Robert i Jordi Sais, a més del propi Dulsat.

Continua llegint

Tossa instal·larà sis càmeres de seguretat a diferents punts del poble abans de l’estiu

Com a conseqüència dels bons resultats obtinguts amb l’ambiciós projecte de seguretat iniciat l’any 2017 amb la instal·lació de diferents punts de videovigilància equipats amb tecnologia de lectura de matrícules, l’Ajuntament de Tossa està ampliant el projecte amb més càmeres que reforcen la vigilància a diferents zones sensibles del municipi.

Continua llegint