Presentació dels actes de Carnaval a Blanes, Lloret i Tossa

Carnaval_14Els alcaldes de Blanes i Lloret i l’alcaldessa de Tossa, Josep Marigó, Romà Codina i Gisela Saladich, acompanyats per les regidores Lara Torres, Idoia Saraíbar i Ester Olivé han presentat avui a prop de la platja de Sa Palomera el III Carnaval de la Costa Brava Sud, que tindrà lloc a les tres poblacions del 28 de febrer al 15 de març.

El Carnaval de la Costa Brava Sud és un projecte que es va posar en marxa l’any 2012 com una iniciativa per promocionar conjuntament els actes de carnaval dels tres municipis. En aquest sentit, una de les principals novetats de la tercera edició d’aquest 2014 és que s’ha triplicat i unificat la difusió dels actes que es faran durant aquest cicle festiu. Com ha succeït en anys anteriors les desfilades de corrosses es faran en dies diferents a cada població.

Durant els propers dies es repartiran un total de 35.000 programes que inclouen els actes que se celebraran a tots tres municipis. Amb un mateix exemplar es donaran a conèixer de manera unificada les activitats que es podran anar a gaudir tant a Blanes com a Lloret i Tossa.

L’any passat cada Ajuntament es va encarregar de fer difusió de les seves respectives activitats per separat, tot i que sota la mateixa línia gràfica que ha caracteritzat el Carnaval de la Costa Brava Sud des de la seva primera edició.

A banda de fer-se arribar als ciutadans i ciutadanes de les tres poblacions, la distribució dels programes d’activitats farà una especial incidència als municipis situats al nord del Maresme i a la Selva interior. Això és perquè els seus habitants són els que majoritàriament assisteixen als actes de Carnaval de les tres poblacions selvatanes.

Un altre dels elements de promoció que també serà novetat aquest 2014 serà la campanya d’espots publicitaris que s’ha contractat per emetre a través de TV3, a les desconnexions de l’àrea de comarques gironines. Concretament, està previst que es facin 7 insercions de 20 segons durant la setmana vinent, del 24 al 28 de febrer.

Les Rues de Carnaval, l’acte més destacat a cada població

Foto: JFG

Foto: JFG

En la línia de les dues anteriors edicions, s’ha incidit especialment en coordinar les rues de carrosses i comparses perquè els habitants de tots tres municipis puguin gaudir-les. Per aquest motiu a Lloret de Mar la desfilada de corrosses i comparses es farà el dissabte 1 de març a les quatre de la tarda i el diumenge 2 de març a les dotze del migdia; Blanes la farà el diumenge 2 de març a les cinc de la tarda i Tossa de Mar el dissabte 15 de març a les cinc de la tarda.

Això és perquè es vol aprofitar el potencial que tenen Blanes, Lloret i Tossa unides perquè, a través del cicle festiu del Carnaval, es pugui donar a conèixer el magnífic entorn de la Costa Brava Sud i, per afegit, els seus atractius d’allotjament, comerç, cultura i restauració que ofereixen les tres viles.