Els pescadors de Cap de Creus s’associen en una Organització de Productors Pesquers

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, mitjançant la Direcció General de Política Marítima i Pesca Sostenible, ha aprovat el reconeixement d’una nova Organització de Productors/es Pesquers/es (OPP) del sector de la pesca i d’àmbit català, l’Organització de Productors Pesquers del Cap de Creus.

Continua llegint

Avui s’inaugura a Sant Feliu de Guixols l’exposició ‘Ricard Mur. Un fotògraf de postal’

Ricard Mur – Museu d’Història de Sant Feliu de Guixols

Avui dimecres 25 de gener a les 18 hores, tindrà lloc al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (a l’Espai la Capella de l’Antic Hospital) la inauguració de l’exposició “Ricard Mur. Un fotògraf de postal” a càrrec de M. Àngels Suquet, Sheila Berrocal i Helena Ferrer. La mostra es podrà visitar fins el 10 d’abril de 2023

Continua llegint

Es detecta al Parc Natural de Cap de Creus una elevada presència de ducs

Generalitat de Catalunya

El Parc Natural de Cap de Creus ha comptabilitzat un mínim de 17 territoris ocupats pel duc (Bubo bubo), una xifra superior a la comptabilitzada l’any passat, quan es van detectar 14 territoris segurs i tres de possibles. El Parc Natural de Cap de Creus es consolida així com un dels indrets amb més densitat de ducs de tot Catalunya.

Continua llegint

El TSJC confirma l’anul·lació de tres llicències d’obres del macroxalet del Golfet

SOS Costa Brava

L’Associació Salvem El Golfet i la Federació SOS Costa Brava comuniquen que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la sentència dictada pel Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Girona que va anul·lar les 3 llicències d’obres atorgades per l’Ajuntament de Palafrugell en relació a la construcció del gran edifici sobre el penya-segat de la platja del Golfet a Calella de Palafrugell, als murs de contenció i a la posterior legalització d’obres no ajustades a llicència.

Continua llegint