La Generalitat destina 4,1 M€ a reparar els danys causats pel temporal Gloria als ports de Blanes i Sant Feliu de Guíxols

El director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, acompanyat de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa i el primer tinent d’alcalde Jordi Urgell, ha visitat avui les obres de reparació dels danys estructurals ocasionats pel temporal Gloria al port de Blanes. Després, tots dos han posat en servei el punt de recàrrega de vehicles elèctrics a Blanes. Posteriorment, el director de Ports ha visitat les obres del port de Sant Feliu de Guíxols, acompanyat de l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas.

Continua llegint

Denunciado un conductor que conducía borracho y causó tres accidentes el Palafrugell y Begur

Mossos d’Esquadra

Agentes de Mossos d’Esquadra del Área Regional de Tráfico de Girona, con la colaboración de la Policía Local de Begur y de Palafrugell, denunciaron penalmente el día 24 de julio un hombre de 31 años, de nacionalidad española y vecino de Vic, como presunto autor de un delito contra la seguridad vial, por conducir con una tasa de alcohol penalmente punible tras provocar tres accidentes.

Continua llegint

Palamós aprova destinar 295.000 € a les empreses i autònoms del municipi per la crisi de la COVID-19

Ajuntament de Palamós

L’Ajuntament de Palamós destinarà un total de 295.000 € a les empreses i autònoms del municipi (uns 350) que hagin estat afectats per la crisi de la COVID-19. Així ho va determinar el ple municipal celebrat el passat dimart 21 de juliol, que va obtenir el suport unànime de totes les forces polítiques representades al consistori, aprovant les bases d’aquestes subvencions.

Continua llegint

L’Ajuntament de Palafrugell habilita quasi 200 noves places d’aparcament gratuïtes a Llafranc

Ajuntament de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell ha habilitat un nou aparcament gratuït al carrer Ciceró, núm. 16, situat a Llafranc. L’espai disposa de 75 places i està situat a 10 minuts a peu de la platja. Aquestes s’afegeixen al centenar de places d’aparcament creades al carrer Paraguai, a la zona del Far de Sant Sebastià.

Continua llegint

El conseller Calvet visita el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, ha visitat avui el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter que ha estat distingit amb II Premi Experiències Inspiradores del Programa Societat i àrees protegides, impulsat conjuntament per la Federació EUROPARC i Fundació Fernando González Bernáldez.

Continua llegint

La 7a edició del festival Rumb(A)Palamós arriba demà divendres

Ajuntament de Palamós

Demà divendres 3 de juliol arriba a Palamós la 7a edició del festival Rumb(A)Palamós, el primer festival de la rumba catalana de la Costa Brava. Durant tots els divendres del mes de juliol, a les 22 h, el parc de l’Arbreda acollirà les cinc formacions que enguany hi participen: Diego Cortés, Mabel Flores, Acorde a Ti, Joan Garriga i Rumba(A)ndPalamós.

Continua llegint

Arden tres embarcaciones en el Port Esportiu Marina de Palamós

Este mediodía se ha producido un violento incendio en el Port Esportiu Marina de Palamós que ha afectado a tres embarcaciones de entre 8 y 12 metros de eslora. Según informó el Servicio de Emergencias de Cataluña hay dos personas heridas, una de ellas en estado crítico con quemaduras graves, que han sido trasladadas al Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Continua llegint

Alliberades 17 tortugues d’estany al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Departament de Territori i Sostenibilitat

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter va alliberar ahir 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu àmbit, amb l’objectiu de consolidar una població natural viable que garanteixi la seva conservació a llarg termini.

Continua llegint

Los empadronados en Palafrugell recibirán una ayuda económica para gastar en el comercio local

Ayuntamiento de Palafrugell

El Ayuntamiento de Palafrugell dará una ayuda económica a todos sus vecinos y vecinas empadronados en el municipio. Los importes pueden llegar hasta los 80 euros, en caso de familias con personas en situación de paro, ERTE o pensión no contributiva. El dinero se podrán gastar en el comercio local.

Continua llegint