La 7a edició del festival Rumb(A)Palamós arriba demà divendres

Ajuntament de Palamós

Demà divendres 3 de juliol arriba a Palamós la 7a edició del festival Rumb(A)Palamós, el primer festival de la rumba catalana de la Costa Brava. Durant tots els divendres del mes de juliol, a les 22 h, el parc de l’Arbreda acollirà les cinc formacions que enguany hi participen: Diego Cortés, Mabel Flores, Acorde a Ti, Joan Garriga i Rumba(A)ndPalamós.

Continua llegint

Arden tres embarcaciones en el Port Esportiu Marina de Palamós

Este mediodía se ha producido un violento incendio en el Port Esportiu Marina de Palamós que ha afectado a tres embarcaciones de entre 8 y 12 metros de eslora. Según informó el Servicio de Emergencias de Cataluña hay dos personas heridas, una de ellas en estado crítico con quemaduras graves, que han sido trasladadas al Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Continua llegint

Alliberades 17 tortugues d’estany al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Departament de Territori i Sostenibilitat

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter va alliberar ahir 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu àmbit, amb l’objectiu de consolidar una població natural viable que garanteixi la seva conservació a llarg termini.

Continua llegint

Los empadronados en Palafrugell recibirán una ayuda económica para gastar en el comercio local

Ayuntamiento de Palafrugell

El Ayuntamiento de Palafrugell dará una ayuda económica a todos sus vecinos y vecinas empadronados en el municipio. Los importes pueden llegar hasta los 80 euros, en caso de familias con personas en situación de paro, ERTE o pensión no contributiva. El dinero se podrán gastar en el comercio local.

Continua llegint

Palamós recupera la totalitat de la platja de Pere Grau

platja de Pere Grau, amb tot el seu espai de sorra i còdols un cop retirats els blocs de formigó / Ajuntament de Palamós

Palamós ha recuperat la totalitat de l’espai de sorra i còdols de la petita platja de Pere Grau, situada en la zona exterior del port comercial “Fèlix Ribera Casamada”, concretament entre aquesta infraestructura i la zona de les roques del Giber, just sota el tram del camí de ronda que li dona accés i que també connecta amb el far, a la Punta del Molí.

Continua llegint