Reunió de treball de la Junta de l’Associació de Turisme «La Selva, Comarca de l’Aigua»

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Com ja és habitual, i continuant amb la dinàmica de treball dels membres de la junta de l’Associació de Turisme «La Selva, Comarca de l’Aigua», el dimecres 30 d’abril es va celebrar una sessió de treball.

En el transcurs de la reunió, que es va dur a terme al Consell Comarcal de la Selva, es van tractar diversos temes, entre els quals hi havia la contractació de diversos serveis. Cal destacar que s’ha contractat el suport professional a l’estratègia de promoció turística i per a la creació i comercialització de productes i serveis turístics.

També, l’edició de vídeos-web per a la promoció turística comarcal i municipal i la redacció del pla de desenvolupament del producte turístic Vescomtat de Cabrera. Finalment, també s’ha fet la preparació de la candidatura i partenariat per convocatòria de fons europeus (Europa Creativa).

La sessió de la junta també va servir per donar a conèixer la proposta de gestió del tram comarcal de la taxa turística. En el torn de precs i preguntes, els membres de la junta varen poder intercanviar opinions i proposar noves iniciatives i projectes per a l’Associació.