ICV-EUiA de Lloret creu que es vol privatitzat l’aparcament de la piscina municipal

Foto: JFG - Blanesaldia.com

Aquests dies es fan obres de condicionament/ Foto: JFG – Blanesaldia.com

El passat mes de gener va entrar en funcionament la piscina municipal de Lloret de Mar. Al costat de l’equipament es va condicionar un aparcament per a més de 250 vehicles, d’ús exclusiu per als socis i clients de la piscina. La gestió d’aquests dos espais la realitza una empresa privada.


Fins ara la utilització de l’aparcament era gratuïta per a qualsevol usuari de la piscina o veí del poble. Però segons afirma el grup municipal d’ICV-EUiA a l’Ajuntament, «pròximament aquesta utilització serà exclusiva per als clients i socis de la piscina municipal».

Foto: JFG - Blanesaldia.com

Foto: JFG – Blanesaldia.com

«Aquest canvi suposarà un greu perjudici per al conjunt de la ciutadania, especialment per als veïns que tenen els seus fills matriculats en un dels centres escolars que hi ha al voltant, així com per als que utilitzen les instal·lacions esportives que també estan ubicades a la zona. A més, cal recordar que els dimarts es realitza el mercat setmanal, amb la consegüent disminució de places d’aparcament».

ICV-EUiA considera que restringir l’ús de l’aparcament equival a privatitzar-ho ja que el gestiona una empresa privada. El grup municipal reclama a l’equip de govern local, format per regidors de CiU i ERC que pari aquesta suposada privatització. De moment, l’empresa que gestiona l’equipament ja està fent obres per condicionar l’aparcament.