José Antonio Rodríguez, designat cap de llista d’ICV – Entesa de Riells i Viabrea per a les eleccions municipals

José Antonio Rodríguez

José Antonio Rodríguez

L’agrupació local d’ICV – Entesa de Riells i Viabrea ha nomenat José Antonio Rodríguez Gragera cap de llista de la formació per a les properes eleccions municipals.

Rodríguez és regidor de l’Entesa des de fa tres anys, al costat de Jordi Palau, i des de en fa deu està vinculat a la política municipal de Riells i Viabrea.

Fins a la moció de censura que va apartar l’Entesa del govern de Riells, el desembre de 2012, en José Antonio havia exercit les funcions de 2on tinent d’alcalde. Al llarg d’aquest any 2014 ha assumit el relleu de Josep Romaguera al Consell Comarcal de La Selva, el mes de març, i també la presidència de l’agrupació local, el passat mes d’abril.

José Antonio Rodríguez ha manifestat la voluntat d’ICV – Entesa de Riells i Viabrea “d’impulsar un projecte que construeixi alternatives des de l’ajuntament i també a la comarca i per això convidem tots els vilatans i vilatanes i a les entitats i moviments socials a que treballem plegats per construir un futur millor”.

El president d’ICV a les comarques gironines i diputat al Parlament, Marc Vidal, ha mostrat el seu suport i el de la formació al candidat “i tenint clar que s’obriran a la ciutadania i a d’altres entitats i formacions polítiques per ampliar la base social de l’esquerra alternativa, i aconsegueixin així governar a Riells i Viabrea des de l’ideari de la justícia i la igualtat socials”