La policia de Blanes ha controlat 1.128 vehicles i ha fet 64 actes COVID el cap de setmana previ al pont

Ajuntament de Blanes

Una vegada més, aquest passat cap de setmana la Policia Local de Blanes ha efectuat els ja habituals controls a peu de carretera per comprovar el compliment de dues de les mesures de prevenció de l’expansió de la COVID. Es tracta de mantenir el confinament municipal des del divendres a les 6 del matí fins al dilluns a la mateixa hora, i els confinaments nocturns diaris.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Per comprovar el compliment de les mesures sanitàries per combatre la COVID s’efectuen controls aleatoris en diferents punts del municipi, i el cap de setmana el cos municipal es coordina amb els Mossos d’Esquadra per abastar tots els possibles punts d’entrada i sortida a Blanes. En aquesta ocasió, aquest cap de setmana ha estat el què ha precedit el pont d’avui dilluns, ja que demà dimarts és festiu.

Ajuntament de Blanes

64 actes aixecades i 1.128 vehicles controlats el cap de setmana

Durant el passat cap de setmana, des de divendres a les sis del matí fins aquest dilluns a la mateixa hora, la Policia Local de Blanes ha aixecat un total de 64 actes per l’incompliment d’algun dels dos confinaments: nocturn i municipal. D’altra banda, s’han identificat els ocupants d’un total de 1.128 vehicles.

De tots tres dies, el què ha registrat una major activitat ha estat el divendres pel que fa al nombre de vehicles controlats, mentre que en canvi va ser aquest passat diumenge quan es van haver d’aixecar un nombre major d’actes-denúncia per haver incomplert al confinament municipal i/o nocturn. Divendres es van identificar 668 vehicles i es van aixecar 19 actes; dissabte 329 vehicles i 13 actes, i aquest passat diumenge 131 vehicles i 32 actes.

Un total de 3.947 vehicles controlats i 504 actes aixecades

Fins al moment, sumant les xifres d’aquest passat cap de setmana a les que ja es porten comptabilitzades des de finals d’octubre, el total d’actes aixecades per la Policia Local de Blanes per l’incompliment del tancament municipal i el confinament nocturn és de 504 actes. Per la seva banda, des del 30 d’octubre fins al 22 de novembre s’han identificat els ocupants d’un total de 3.947 vehicles.