L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, encapçalarà la candidatura del PDeCAT per Girona

Jaume Dulsat

Els associats i associades del Partit Demòcrata a les comarques de Girona han ratificat l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, com a cap de llista de la formació per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel diumenge 14 de febrer de 2021.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Durant la jornada celebrada avui, que s’ha desenvolupat de forma telemàtica de 10 del matí a les 7 de la tarda, Dulsat ha obtingut el recolzament d’un 91,2% dels associats, mentre que els vots negatius i abstencions han representat un 1,8% i 7%, respectivament. Dulsat ha destacat que “estic molt agraït pel suport i confiança de totes les persones associades al Partit Demòcrata a les comarques gironines. Tenim al davant el repte d’articular una candidatura centrada a donar resposta a les necessitats presents i futures dels gironins i gironines”.

En conèixer els resultats, la candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, ha volgut congratular en Jaume Dulsat dient: “Enhorabona Jaume. Un plaer compartir aquest objectiu amb tu a les Terres de Girona. Estic convençuda de que, amb tu, aquest projecte que iniciem no farà més que créixer”.

Nascut a Lloret de Mar el 5 de desembre de 1980, Jaume Dulsat és diplomat en Turisme per la Universitat de Girona (UdG) i té un màster en Direcció i Organització d’Empreses, també de la UdG. Ha treballat com a directiu turístic i com a professor a l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar (centre adscrit a la UdG).

Des del 13 de juny de 2015 és alcalde de Lloret de Mar i diputat provincial a la Diputació de Girona, on exerceix com a vicepresident del Patronat de turisme Girona – Costa Brava.