Activitats a Blanes els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol

Divendres 29 de juny

A les 22 hores, a l’Esplanada del Port, i organitzada pel Restaurant Marisqueria el Port, dins dels actes de celebració de les Festes de Sant Pere Pescador 2012: Gran Revetlla de Sant Pere.

Dissabte 30 de juny

De les 8 a les 14 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Rítmica Blanes: Festival d’Estiu de Gimnàstica Rítmica.

A la llotja nova del peix, a l’Esplanada del Port: 60è Homenatge a la Vellesa dels Pescadors, dins dels actes de celebració de les Festes de Sant Pere Pescador 2012.
– A les 11 hores. Trobada dels pensionistes i jubilats pescadors, i convidats.
– A les 11,30 hores. Celebració de la Santa Missa.
– A les 12,15 hores. Lliurament de trofeus (5a. edició)
– A les 14,30 hores. Al Restaurant Mont-Ferrant, ubicat al C. de l’Abat Oliba, 3. Dinar de germanor.

A les 17 hores, a la sala polivalent del Club de Vela Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port, s/núm. Conferència-xerrada: “Com és el fons marí prop del canó de Blanes” a càrrec de Carolina Campillo i del Dr. Carlo Tidu, biòlegs del CESC, Núria Feu, presidenta del CESC, i del Dr. Joan Mora, president de S’Agulla Entitat Ambiental.

De les 19 a les 24 hores, a la placeta existent entre els carrers de F. Macià i d’I. Albéniz, i organitzat per la Parròquia de la Sagrada Família de Blanes. Sopar solidari per Dapaong.

Diumenge 1 de juliol

De les 10 a les 20 hores, al Camp de Futbol de Can Borell, ubicat a la confluència de la Ctra. de Malgrat amb el C. de Rubén Darío, i organitzada pel FC Ràcing Blanenc. Diada del FC Ràcing Blanenc.

De les 17 a les 19,30 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzat pel Casal de la Gent Gran Benet Ribas. Ball de final de temporada amb música en viu.