Orobitg (ERC): «Tenim l’índex d’atur més baix dels últims 15 anys»

El número 4 de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per Girona a les eleccions del Parlament, Jordi Orobitg, va reivindicar ahir, en un acte a Blanes, la bona feina feta pel Govern Aragonès en matèria d’economia a les comarques gironines. Va dir que «tenim l’índex d’atur més baix dels últims 15 anys i és el moment en què hi ha més població ocupada que mai».

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Acompanyat pel conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i per l’alcaldessa de Susqueda i membre de la candidatura republicana per Girona, Eva Viñolas, Orobitg ha destacat algunes de les fites assolides en l’àmbit econòmic a la demarcació de Girona com l’impuls de la taula de la Formació Professional, la promoció de l’Aeroport de Girona o els 22 milions d’euros injectats a comarques gironines per a la reindustrialització.

«Volem i seguim treballant per un model turístic basat en la qualitat, on els turistes gaudeixin del patrimoni cultural, natural, paisatgístic, però també de les ciutats i pobles on hi hagi vida i activitat. Un turisme de tot l’any, no només d’estiu», ha remarcat.

Així mateix ha explicat que projectes com «la Taula d’impuls a la FP són claus perquè les empreses gironines puguin incorporar els professionals qualificats que necessiten, a la vegada que la ciutadania té oficis i oportunitats laborals ben remunerades».

Per la seva banda, Campuzano ha explicat la importància d’aconseguir un bon sistema de finançament: «Els socialistes diuen que no cal incrementar el finançament de Catalunya, perquè saben que això molestaria a l’Estat Espanyol i a Madrid, i com que tots plegats són els mateixos, no ho faran. Catalunya necessita un finançament singular ja».

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ i activa les notificacions