A finals d’abril els militants de CDC a Blanes elegiran un nou president local

Jaume Sagrera, durant el Congrés de CDC a Reus

Després de la celebració a Reus el passat cap de setmana passat del 16è Congrés Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) durant el proper mes d’abril es desenvoluparà el procés de renovació dels càrrecs del partit a nivell comarcal i local.

Segons ha manifestat Jaume Sagrega, president de CDC a la comarca de la Selva i a Blanes, entorn del 20 d’abril es preveu l’elecció d’un nou president comarcal, càrrec que ostenta des de fa set anys i al que es presentarà per ser reelegit.

Pel que es refereix a Blanes, el nomenament del president local de CDC es podria produir una setmana després.

Els membres de la delegació blanenca que van assistir al congrés / Foto: Facebook CiU Blanes

Sagrega, que porta 25 anys exercint aquest càrrec, abandonarà la direcció del partit a la ciutat. Per tant, s’obre un procés de renovació a la ciutat, gairebé un any després que CiU perdés les eleccions municipals que es van celebrar el 22 de maig de 2011.

Segons va explicar Sagrega a Blanesaldia, els propers dies enviarà cartes als 160 afiliats que CDC té a Blanes, per comunicar-los l’inici del procés. El candidat o candidats a president local hauran de disposar de l’aval d’almenys 25 companys. En cas de presentar-se dos o més candidats, es produiria una votació. Tant el nou president comarcal com a local tindran després la responsabilitat de conformar la junta local del partit.