Blanes aprova noves tarifes per a les escoles bressol municipals basades en els ingressos familiars

Llar d'infants de Ca la Guidó

Llar d’infants de Ca la Guidó

L’Ajuntament de Blanes ha aprovat per unanimitat una proposta de millora de la tarifació de les escoles bressol municipals. La mesura parteix d’una proposta elaborada per la regidoria d’Educació, que gestiona Albert Sanz (ERC) i es basa en l’aplicació de diferents tarifes en funció dels ingressos familiars.

La nova escala manté la tarifa general de 195 euros i s’afegeix una quota reduïda de 130 euros. Per poder accedir a aquesta tarifa s’hauran de complir amb els requisits d’una taula elaborada pel consistori que recull els ingressos mensuals màxims per unitat familiar en funció de la quantitat dels membres que la formen.

El regidor d’Educació, Albert Sanz, explica que «era una mesura que tots plegats consideràvem molt important i, per aquest fet, l’hem negociat i consensuat amb totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament». Sanz valora molt positivament «haver pogut aprovar per unanimitat les noves tarifes de les escoles bressol municipals».

La proposta, aprovada pel ple de l’Ajuntament de Blanes, també inclou que la taxa de la matrícula esdevé un pagament únic de 100 euros el primer any. Però a partir del segon passa a ser gratuïta quan fins ara es pagaven 100 euros cada curs.