El PSC de Blanes estrena nova web

L’Agrupació del PSC de Blanes ha estrenat una nova pàgina web, www.pscblanes.cat. Tal com s’indica en la presentació de la mateixa, aquesta web té dos objectius: explicar les activitats de l’Agrupació i del Grup Municipal, així com les propostes socialistes per a Blanes, i alhora recollir les demandes, inquietuds, opinions i propostes dels blanencs i blanenques.

Amb aquesta finalitat s’han creat diferents eines de comunicació i opinió per als ciutadans: via correu electrònic, a través del Fòrum i blogs o enquestes periòdiques. També hi tenen un espai propi les Joventuts Socialistes locals.

A la nova web, a més de notícies, ja s’hi pot trobar informació sobre els integrants de la candidatura socialista a les eleccions municipals del 22 de maig, i en breu també el programa, i s’obriran fòrums de discussió sobre el mateix. Però els socialistes blanencs volen que aquest canal de comunicació no sigui un mer instrument electoral, sinó una eina de transparència i de proximitat amb la ciutadania: un punt de trobada i de relació, de reflexió política des de l’esquerra, amb l’objectiu de construir, entre tots, un Blanes millor.