Actes a Blanes els dies 1, 2 i 3 d’abril

Divendres 1 d’abril
§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Recital poètic a càrrec de Mireia Vidal-Conte, Tomàs Aria i Jordi Vintró, de La Breu Edicions. 

§ A les 21,30 hores, al Centre Cultural els Padrets (C. de Sant Bonós, 5), i organitzat per la Plataforma de Dones de Blanes, dins del cicle de cinema Dona i Interculturalitat. Video Fòrum: Flor del desierto, de Sherry Hormann, Alemanya/Àustria/França, 2009. 

Dissabte 2 d’abril

§ A les 22 hores, al Centre Cultural els Padrets (C. de Sant Bonós, 5): Espectacle còmico-poètic «El Recital» a càrrec de la Cia. “Vivir del Bolo”, amb Danilo Facelli.

§ De les 18 a les 3 hores de la matinada, a la pista núm. 2 de l’antic Pavelló d’Esports (C. de J. Tarrradellas, 2), Concert final de campanya de Blanes Decideix amb els grups locals Eskassa Llibertat, Funk Manchu, Electric Fly Killers, La Bici de Juan, Skandal Band, Kontra-Band i Wantun. Hi haurà servei de bar i botifarrada a preus populars. Durant l’acte, es podrà fer vot anticipat per a la consulta del 10 d’abril. Entrada gratuïta.

Diumenge 3 d’abril
§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ De les 10 a les 13 hores, al solar existent darrera del CAP II (al barri de La Plantera), i dins del marc del projecte d’Implantació de la Fracció Orgànica al Municipi de Blanes: Festa de l’Orgànica (tallers ambientals, jocs, xocolatada, concert per a la mainada) i presència d’un punt informatiu on, qui no el tingui, podrà recollir el Kit de l’Orgànica. L’objectiu és sensibilitzar sobre la importància de fer el reciclatge de la fracció orgànica.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Posta en escena de l’espectacle Joan Maragall, el ciutada, dirigit i interpretat per Rosa Novell. En l’espectacle Joan Maragall, el ciutad, Rosa Novell recita poemes com «Paternal», «Les roses franques», «Avui el mar té vint-i-vuit colors» i «Goig a la Verge de Núria». A més a més, la representació al Teatre de Blanes inclou una selecció de poesies que fan referència a la nostra vila i als indrets de Blanes on Joan Maragall estiuejava.

EXPOSICIONS I ALTRES

Fins al 3 d’abril 
§ A la Sala Municipal d’Exposicions María Luisa García-Tornel, (C. Ample, 11), i organitzada pel Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes. Exposició: Canvi Climàtic a la Comarca de la Selva. Biodiversitat en les Zones Humides. Horari: Cada dia, d’11 a 13 i de 17 a 20 hores.