Catalunya Contra el Càncer Girona signa un conveni de col·laboració amb l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret

Aquesta setmana s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Associació de Bars i Restaurants i el Gremi d’Hostaleria de Lloret i l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona. El conveni detalla la decisió de les tres parts de col·laborar, en el marc de l’article 25 de la Llei 49/2002, del 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

El conveni estipula que l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar i el Gremi d’Hostaleria es comprometen a participar en la campanya del menú de les XI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de l’Art donant 1€ per cada menú a l’AECC-Catalunya Contra el Càncer. Els diners recaptats es destinaran a la investigació del càncer.

L’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona es compromet a destinar l’ajut aportat a la Campanya d’Investigació i Prevenció contra el Càncer per a l’any 2011-2012 o qualsevol altra de les activitats derivades.

De l’1 al 31 del mes de maig, el Gremi d’Hostaleria i l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar, conjuntament amb Lloret Turisme i l’Ajuntament de Lloret de Mar, organitzaran les XI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de l’Art, que enguany compten amb la participació de 30 dels restaurants i hotels més prestigiosos del municipi.