Conveni entre Club de Vela Blanes i el Club Esportiu el Vilar d’Aspronis

El Club de Vela Blanes i el Club Esportiu El Vilar ( depenent d’Aspronis), ha signat avui un conveni de prestació de serveis, el contingut del qual estableix que els membres del grup de vela del CE El Vilar (set persones més un monitor) rebran formació teòrica bàsica i pràctica de la vela adaptada per a persones amb discapacitats un cop per setmana en sessions de dues hores.

Aquest conveni, que se signa per a un any, consolida una situació que ja es venia donant de fet des del 2009, moment en què les dues entitats van començar a col·laborar per difondre la vela cap a nous col·lectius reprenent algunes iniciatives que ja s’havien donat als anys 90. L’acte de signatura del conveni s’ha realitzat a les instal·lacions del Club de Vela Blanes. Han assistit directius d’ambdues entitats i els alumnes del centre que participen a les sessions de formació de vela.

Per al Club de Vela Blanes, la signatura d’aquest conveni és un fet molt important, doncs consolida l’experiència amb discapacitats psíquics i físics iniciada al 2009 i evidencia la qualitat humana de les persones que conformen el col·lectiu i que els diferents estaments (directius i tècnics) consideren molt necessària en temps com els que estem vivint actualment.

Així, donar suport a entitats que treballen en la integració de les persones discapacitades és més que un reconeixement per la pròpia entitat i en realitat es valora molt més tot allò que es pot rebre a nivell humà que no pas allò que s’aporta a nivell material.

Edició: José Fernández – Fotos: Club de Vela Blanes