La militància de CiU proclama Josep Trias candidat a l’alcaldia de Blanes

En l’assemblea local de CiU celebrada la tarda del passat divendres s’ha comptat amb la presència del Delegat del Govern a Girona i president de la federació de CiU de comarques gironines, Eudald Casadesús, el president local i comarcal de CiU, Jaume Sagrera, el president local i comarcal de la JNC, Oriol Comas, i els exalcaldes Fèlix Bota i Ramon Ramos.

L’alcalde Josep Trias, abans de ser ratificat com a candidat a l’alcaldia, ha manifestat que volia tornar a encapçalar el projecte de CiU de Blanes per responsabilitat, ja que considera que seria de covards si davant l’actual crisi econòmica que afecta a les famílies blanenques abandonés el lideratge del vaixell.

Trias ha volgut destacar algunes de les paraules que formen part del full de ruta de l’acció del govern que presideix i que permeten treballar per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania blanenca.

“Esperança, il·lusió, esforç, humilitat… són algunes de les paraules que formen part del full de ruta de l’acció de govern. Esperança, perquè us puc ben assegurar que les persones de Convergència i Unió no hem perdut ni una espurna del compromís que vam adquirir amb la vila ara ja fa més de tres anys i que ens permet fer avançar Blanes”.

“Il·lusió, perquè tenim projecte i creiem que ens permetrà assolir positivament els reptes de futur. Esforç, per seguir treballant per millorar el municipi, els seus serveis i, en definitiva, el benestar dels blanencs i de les blanenques. Humilitat, perquè els polítics som els servidors de la ciutadania i això no ho podem oblidar mai”.

Finalment, l’alcalde Trias s’ha mostrat agraït pel suport imprescindible dels militants i simpatitzants de CiU, així com els ha encoratjat a treballar amb humilitat per tal d’aconseguir una àmplia majoria a les eleccions municipals del proper 22 de maig que permeti seguir treballant per consolidar un futur amb projecte clar de municipi, el projecte i la manera de fer de Convergència i Unió.

Edició: José Fernández – Fotos: CiU