La policia local de Blanes lliura bicicletes a cinc alumnes de primària que han fet el Curs de Mobilitat Segura

Els instructors del curs i les bicicletes

Els instructors del curs i les bicicletes

La policia local de Blanes ha lliurat a cinc alumnes de primària del municipi sengles bicicletes Mountain Bike com a cloenda del Curs de Mobilitat Segura, que s’ha impartit durant aquest curs escolar.

Les bicicletes, així com els cascs de seguretat per conduir-les, han estat cedides gratuïtament per l’empresa SABA, que ha volgut col·laborar així amb la tasca que des de fa 21 anys està duent a terme aquest cos de seguretat municipal.

A l’hora de decidir quin dels 500 alumnes que ha tingut enguany el curs era premiat amb aquests obsequis, els instructors del Curs de Mobilitat Segura –Josep Algar i Juan B. Pérez- van efectuar un sorteig que va tenir dues fases. En primer lloc es van escollir per sorteig cinc dels nou centres escolars on han estat impartint les classes s’enduria el premi. Després van fer el sorteig amb les paperetes de tots els alumnes dels cinc centres escolars escollits.

Els cinc alumnes de cinquè de primària que finalment han rebut la bicicleta i el casc estudien als següents centres escolars: Escola Carles Faust, Escola Napoleó Soliva, Escola Sa Forcanera, Escola Quatre Vents i Escola Pinya de Rosa.

El Curs de Mobilitat Segura ha comptat primer amb 8 hores de teòrica a les respectives aules dels centres escolars i després s’han fet les pràctiques amb sortides en bicicleta i una sessió amb conducció de karts al circuit tancat que està situat als afores de Blanes, al costat de l’estació de tren.