El MILLOR de Lloret presentarà una moció relacionada amb el «cas Crespo»

Xavier Crespo, exalcalde de LLoret

El partit polític lloretenc MILLOR presentarà una moció al ple d’aquest proper dilluns per demanar a l’alcalde Romà Codina que, com a representant de Lloret a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, entregui tots els documents relacionats amb els pagaments a Centres mèdics Selva Maresme a l’ex alcalde Xavier Crespo i també a la seva dona.

El portaveu del Millor, Marc Fuertes, afegeix que preguntaran a Romà Codina si estava al cas del que succeïa, perquè tots aquests fets van tenir lloc quan l’actual alcalde formava part de l’equip de govern amb Xavier Crespo. L’objectiu de Fuertes és, segons afirma ell mateix, informar a la població.

Per la seva banda el portaveu de l’actual equip de govern Josep Valls també s’ha pronunciat al respecte afirmant que no donaran suport a la moció que presentarà el MILLOR. Segons Valls són fets que ja es van jutjar i que es van desestimar pel Tribunal de Comptes de l’estat.

En aquest mateix sentit cal destacar que el primer secretari del PSC, Pere Navarro, reclama una comissió per investigar la gestió de la sanitat catalana i les “possibles irregularitats” que s’hagin pogut donar. L’objectiu, segons Navarro, és aconseguir retornar la confiança en el sistema de salut català després de citar noms d’entitats, entre ells el Consorci de Salut del Maresme i la Selva, gestionat per l’ex alcalde de Lloret de Mar Xavier Crespo.

Així doncs aquest proper dilluns el grup municipal del MILLOR presentarà aquesta moció per demanar a l’alcalde documentació relativa al cas Crespo i en el cas que no es disposi d’aquesta informació que certifiqui que l’ajuntament de Lloret no la té. Fuertes afirma que si no se’ls fa arribar aquests documents el seu grup demanarà a l’ajuntament que iniciï accions judicials contra Xavier Crespo i la seva esposa per aclarir les possibles responsabilitats.

Text: Nova Radio Lloret