L’aeroport de Girona estrena 22 noves rutes respecte l’estiu 2011

Foto: Xavier Pou

L’aeroport de Girona-Costa Brava estrenarà durant la propera temporada d’estiu 22 noves rutes en comparació amb l’estiu passat. Una vintena de les noves destinacions corresponen a vols regulars de la companyia Ryanair a les següents ciutats: Eivissa i Madrid, Cagliari i Perugia (Itàlia), Doncaster i Manchester (Regne Unit), Colònia i Düsseldorf (Alemanya), Estocolm Vasteras i Malmö (Suècia), Bydgoszcz, Cracòvia i Gdansk (Polònia), Poitiers (França), Aarhus (Dinamarca), Nador (Marroc), Cork i Knock (Irlanda), Turku (Finlàndia) i Salònica (Grècia).

 

A més, la ruta a Dole, operada per Danube Wings, i a Kiev, de Wizz Air Ukraine, són novetat com a noves companyies aèries i, al mateix temps, com a noves destinacions de l’aeroport gironí per la temporada d’estiu. LOT Polish Airlines és la tercera companyia que operarà aquest any a Girona i no ho feia durant la temporada d’estiu 2011.

També cal destacar que, un any més, Transavia es posiciona com la segona companyia aèria de l’Aeroport de Girona-Costa Brava amb una mitjana de 34 operacions setmanals durant el juliol i l’agost i de 22 la resta de mesos entre l’abril i l’octubre. La temporada aeronàutica estival començarà diumenge 25 de març i durarà fins dissabte 27 d’octubre.

L’Aeroport de Girona-Costa Brava comptarà en total amb 69 destinacions diferents i una mitjana de 550 operacions setmanals, 106 més que durant l’estiu passat. Ryanair és la companyia més destacada amb 58 rutes i una mitjana de 472 vols per setmana entre arribades i sortides.