La Costa Brava es promociona a Moscou davant de 120 professionals de les agències de viatges

Van gaudir del sopar temàtic «Sopar Costa Brava»

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turístic de la Diputació de Girona, participa des l’estand de Catalunya a la MITT 2012 de Moscou presentant el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona juntament amb els municipis turístics de Blanes, Lloret de Mar i Castell-Platja d’Aro i amb diverses empreses turístiques gironines.

Es preveu que la fira internacional de turisme per excel·lència de Rússia sigui visitada per més de 80.000 russos.

Coincidint amb la MITT, ahir dijous 22 de març, a les 19 h, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme van organitzar un acte de relacions públiques entorn un sopar temàtic, «Sopar Costa Brava», al restaurant Setebello de Moscou amb l’objectiu de presentar l’oferta turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona davant de 120 professionals de les agències de viatges, representants de companyies aèries, periodistes i autoritats russes.

L’acte va iniciar-se amb una presentació de la destinació Costa Brava i Catalunya a càrrec de Joan Giraut, vicepresident de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i una intervenció del conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena. L’esdeveniment va comptar amb la presència d’altres autoritats com la directora general de Turisme, Marian Muro, el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, l’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, la primera tinent d’alcalde de Blanes, Lourdes Fàbrega, i també de l’ambaixador espanyol, Luis Felipe Fernández de la Peña, i diversos representants russos de l’Agència Federal de Turisme, la Unió Russa d’Indústria Turística i la Cambra de Comerç de la Federació Russa, entre d’altres. Van assistir a l’acte promocional dirigents de les principals operadores turístiques del país —Natalie Tours, Coral Travel, Tez Tours, Pegas Touristik, Russian Express, Neva Travel, Rusiber, etc.

Enguany, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, reforça el seu pla d’accions promocionals i comercials al mercat rus amb la voluntat de captar i incrementar l’afluència de turisme rus a les destinacions gironines.

La MITT i la recent obertura del vol directe entre Girona Costa Brava i Moscou, de la companyia Transaero, motiva aquesta acció directa al mercat rus, amb la voluntat de generar noves oportunitats de negoci per al sector turístic gironí.

Properament, també, se celebraran les convencions anuals dels turoperadors russos Coral Travel i Tez Tours a la destinació Costa Brava amb la voluntat donar a conèixer de primera mà la destinació als venedors de viatges i, alhora, incrementar la programació de la destinació amb altres productes turístics. Aquesta primavera prop de 400 agents de viatges dels operadors turístics Coral Travel i Tez Tours coneixeran la destinació amb programes intensíssims de descoberta del territori i de l’oferta turística de la destinació.