Presentat el cupó de l’ONCE dedicat a Lloret de Mar

Avui ha tingut lloc al Pati de Ses Escoues, espai de la parròquia de Sant Romà, la presentació del cupó que l’ONCE, el proper 30 d’octubre, dedica a Lloret de Mar. En total, cinc milions de cupons portaran la imatge de les cúpules modernistes de l’església de Sant Romà a tot l’Estat.
Durant la presentació, el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Sr. Xavier Grau, ha destacat “els esforços de Lloret de Mar en matèria de turisme accessible i la seva aposta per potenciar tots els seus atractius turístics”.

Durant la presentació, l’alcalde de Lloret, Sr. Romà Codina i Maseras, ha presentat la guia de braile que l’Ajuntament ha editat de l’equipament del Museu del Mar, en català i castellà, i ha afegit que “en un futur proper disposarem també de guies en braile en català i castellà dels Jardins de Santa Clotilde”.
Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les accions de comunicació programades amb motiu de les XXIII Jornades de Convivència de UP ONCE, que tindran lloc a Lloret del 28 al 30 d’octubre i que atrauran més de dos mil treballadors i persones afiliades a l’ONCE.