El Patronat de Turisme Costa Brava Girona nomena Ramon Ramos nou director

El consell d’administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, presidit per Jaume Torramadé, es va reunir ahir en sessió extraordinària, a la seu de la Diputació de Girona, per a acordar el cessament de la directora del Patronat de Turisme, Dolors Batallé i Tremoleda, i el nomenament de l’exalcalde de Blanes Ramon Ramos i Argimon, com a director del Patronat.

 

Ramon Ramos substituirà Dolors Batallé en la direcció del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Ramos actualment és conseller del Patronat de Turisme, d’acord amb el nomenament del passat 28 de juliol del consell d’administració del Patronat, a proposta del sector públic, com un dels membres del grup de persones idònies. Amb anterioritat, entre els anys 2003 i 2007, Ramos va ser president de la mateixa entitat de promoció turística, i també va ser alcalde de la població de Blanes.

Dolors Batallé ha estat directora del Patronat des de març de 2008. A principis de 2004 va assumir la direcció dels Serveis Territorials del departament de Comerç, Turisme i Consum, lloc que va deixar per ocupar  el càrrec de directora general de Comerç entre 2006 i 2008. La seva vinculació a l’àmbit del comerç i el turisme ha estat sempre des d’una vessant professional dedicada al sector públic.

El consell d’administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona és l’òrgan de govern de l’entitat. Està format per 40 membres, que representen el 50% dels sectors públic i privat. El 28 de juliol, dels vint representants del sector públic, el consell d’administració va renovar 15 membres corresponents a la representació de la Diputació de Girona, dels consells comarcals i al grup de persones idònies a proposta del sector públic.