Activitats a Blanes els dies 12, 13 i 14 d’agost

Divendres 12 d’agost

A les 19 hores, a la Cooperativa la Blandense, ubicada al C. de la Muralla, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural: Anunciació de l’inici de la Festa Major Petita 2011.

A les 20,45 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya: Visites guiades nocturnes per Blanes.

De les 23 a l’1 hores: Al jardí botànic Marimurtra,  amb accés per la porta del C. de l’Ermita, i sense transport públic: Nits de Lluna Plena Soul Night: Cançons de les acaballes del segle XX a càrrec de The Soul Bug.

Dissabte 13 d’agost

 

A les 8 hores, a la platja de S’Abanell, davant de la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural: Tirada a l’Art.
A les 9 hores, a la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural: Sardinada Popular.

De les 10 a les 19 hores, a la platja i al Pg. de Mar, davant del Monument a la Sardana, i organitzada pel Club Rem Treumal.
segona Jornada de Rem i Kayak Blanenc.

De les 17 a les 23 hores, al Pg. de la Mestrança: Fira d’artesania.

A les 18,30 hores, des del Frare fins a la Pl. de l’Església, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural: Preàmbul i Cursa de Córrer el Cos.

A les 20,45 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya: Visites guiades nocturnes per Blanes.

A les 22 hores, amb sortida des de la Cooperativa la Blandense, ubicada al C. de la Muralla, per diferents places i carrers de Dintre Vila, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural: Cercavila.

A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Festival de flamenc a càrrec de l’”Asociación Cultural Romero Verde”.

A les 22 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Concert de Taima Tesao (Laura Guiteras i Toni Xuclà).

De les 23 a l’1 hores, al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, amb accés per la porta del C. de l’Ermita, i sense transport públic. Nits de Lluna Plena. The Voice. Susanna del Saz presenta una tria de cançons del seu darrer disc “Fantasia”.

Diumenge 14 d’agost

 

De les 8 a les 15 hores, al camp de futbol de terra dels Pins, ubicat al C. d’A. Gaudí, s/núm. i organitzat pel Club Petanca Blanes.
Torneig de Petanca Vila de Blanes.

A les 10 hores, i des de Sa Palomera: 69a Travessia Popular del Port de Blanes.

De les 10 a les 13 hores: Visita lliure a l’ermita de Sant Joan.

A les 11 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per Es Viver, Acció Cultural.: Ball de plaça amb la Colla Gegantera, l’Esbart Joaquim Ruyra i la Colla Sardanista Sa Palomera.

A les 12 hores, sota l’Arc dels Copatrons, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural: Vermutada popular.

A les 14 hores, al C. de la Muralla, davant la Cooperativa la Blandense, i organitzat per Es Viver, Acció Cultural. Dinar popular.

A les 16 hores, al C. de la Muralla, davant la Cooperativa la Blandense, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural: Quina popular.

A les 19 hores, al C. de la Muralla, davant la Cooperativa la Blandense, i organitzat per Es Viver, Acció Cultural: Concert de fi de festa amb balls tradicionals amb el grup Se’n Fa Una.

A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Baix Empordà.

De les 23 a l’1 hores, al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, amb accés per la porta del C. de l’Ermita, i sense transport públic. Nits de Lluna Plena. Cançons de Rem i de Vela. Recital de cançons de Toni Subirana sobre poemes de Josep Mª de Segarra inspirats en la Costa Brava.