Ingressa a presó un atracador que va robar en un supermercat de Lloret

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de  Blanes van detenir el dia 2 de desembre, a Lloret de Mar, un home, de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació.

El dia 19 de novembre, els mossos van tenir coneixement que s’havia produït un atracament en un supermercat de la localitat de Lloret de Mar. El lladre, que anava amb un passamuntanyes, ulleres de sol i guants, va amenaçar amb una arma de foc als treballadors.

L’home va accedir pel pàrquing subterrani, i a l’hora de tancar el supermercat,  va amenaçar amb una arma de foc a les treballadores que hi havia a la zona del mostrador d’informació per tal d’accedir a la caixa forta.

Amb molta perícia, una de les treballadores es va tancar en un despatx i va poder activar l’alarma.

L’atracador en adornar-se’n va agafar dues bosses amb diners que hi havia en el mostrador i va fugir. El lladre es va endur un botí de 2.000 euros en efectiu.

Arran els fets els mossos van iniciar una investigació que, gràcies als indicis i vestigis localitzats en el lloc dels fets, va donar fruit el dia 2 de desembre amb la detenció de l’autor del robatori.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 4 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.