La policia de Lloret deté a dos individus per robatori

Sobre les 13.00 hores del dia d’avui, la Policia Local de Lloret de Mar, va ser alertada per un ciutadà, que havia vist com dos homes saltaven des d’un balcó d’una segona planta d’un edifici proper al Barri dels Pescadors, facilitant la descripció dels individus i la direcció que aquests havien agafat, així com que un d’ells semblava ferit. Tot seguit, la policia va iniciar la recerca dels individus, fins a localitzar-los per la zona del passeig marítim, podent comprovar que un d’ells presentava ferides greus a una cama i al cap.

Quan es va procedir al seu escorcoll, se’ls va trobar diners, joies i una col·lecció de monedes, així com guants i estris per forçar les portes de les vivendes. Un cop realitzada la inspecció per la zona on s’havia observat saltar als dos homes, es va localitzar la vivenda presumptament assaltada, així com el seu propietari, qui va reconèixer les joies i la col·lecció de monedes.

Per aquest motiu, la policia local va procedir a la detenció dels dos individus, identificats com Mindia M. De 32 anys i Dabi G. de 25 anys, tots dos nascuts a Geòrgia i amb domicili a Barcelona, als quals se’ls imputa un delicte contra el patrimoni. El detingut ferit va haver de ser traslladat al Hospital Comarcal de Blanes, on va ser ingressat degut a la gravetat de les lesions.

Edició: José Fernández