Vidreres desenvoluparà un pla d’accessibilitat i mobilitat al municipi

L’eliminació de barreres arquitectòniques, la millora dels accessos i de la mobilitat era un dels objectius que es va marcar l’equip de govern de l’Ajuntament de Vidreres (PSC) en la darrera campanya electoral. Ara, aquest pla s’anirà executant per fases, per poder afrontar la despesa econòmica que representa la seva implantació.

El document, que determina els punts de Vidreres que s’han de millorar i rectificar, ha estat redactat per la Diputació de Girona, que el finançarà conjuntament amb L’ONCE i l’IMSERSO. L’acció més immediata que es durà a terme serà la d’adaptar aquest estudi a tota l’obra nova que es dugui a terme a Vidreres a partir d’ara.

L’alcaldessa de Vidreres, Ruth Rosique ha manifestat que «l’accessibilitat és una eina imprescindible per aconseguir una transformació que equilibri Vidreres en aquest àmbit. Aquest estudi s’ha fet pensant en els problemes d’avui i preveient els del futur. És evident que els usuaris del poble són tots els que resideixen en ell o el visiten, des dels infants i joves fins als adults i la gent d’edat avançada, pateixin o no alguna discapacitat. Per tant, amb aquestes actuacions estem pensant en tothom».