Nou accident d’un jove turista en un hotel de Lloret

Un nou turista s’ha precipitat aquesta nit passada en un hotel de Lloret, en concert al Palm Beach, a l’avinguda Vila de Blanes. En aquest cas, però, el jove, de nacionalitat polonesa i de 17 anys, ha sobreviscut i està ingressat a l’hospital Josep Trueta de Girona amb el diagnòstic reservat estable.

Els fets van passar ahir al voltant de les onze de la nit, quan els monitors van castigar el jove i el van tancar amb clau a l’habitació, del primer pis. Tot seguit, el noi va intentar escapar pel balcó, que no tenia desnivell, sinó que donava directament al sostre de la cuina. Al saltar-hi, va caminar per sobre el sostre, però va acabar caient a un passadís interior de l’hotel, a uns tres metres d’altura.

Els responsables del grup van tardar gairebé cinc hores a trobar-lo. La víctima estava de peu, recolzada a la paret i amb el cap i el nas sagnant. L’hospital haurà de confirmar si el noi havia ingerit alcohol.

Tot i així, segons el cap de la policia local, Joaquím Martín, els monitors de l’adolescent podrien tenir conseqüències per haver deixat el noi tancat sense vigilar-lo. De totes maneres, haurà de ser el jutge qui determini si cal imposar algun tipus de sanció. De moment, els Mossos d’Esquadra s’encarreguen de la investigació.

Un home cau a Cala Canyelles

D’altra banda, un home de 63 anys ha caigut des d’un segon pis mentre arreglava el mur de casa seva, a la urbanització de Cala Canyelles. En un primer moment, l’accident ha semblat més greu del que era realment. L’home, finalment, només s’ha trencat alguns ossos, sobretot del braç. En aquest cas, l’home l’han traslladat a l’hospital comarcal de Blanes.

Text: Nova Ràdio Lloret