Més de 50 representants de llistes independents assisteixen a una jornada municipalista a Lloret de Mar

Independents de la Selva

La Sala polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar, ha estat l’escenari aquest cap de setmana de la Jornada municipalista organitzada per les formacions Independents de la Selva/Independents de Catalunya.

Més de 50 persones, han assistit a les activitats programades mostrant el seu interès en aquest moviment que cada vegada aglutina la sensibilitat de més persones. Així en aquesta jornada hi van haver representants de les comarques de:Alt i Baix Empordà, Gironès,Ripollès,Valles Occidental, Cerdanya,Maresme, Pla de l’Urgell i la Selva.

La jornada va estar centrada en dues parts la primera més tècnica de com s’ha d’elaborar una llista electoral i quins requisits es necessiten, la xerrada va anar a càrrec dels advocats Alex Serrahima i Xavier Lòpez.

La segona va consistir en una taula d’experiències on hi varen participar l’alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet, la Diputada dels independents a la Diputació de Girona, Gisela Saladich i l’alcalde d’Arbúcies i President d’Independents de la Selva, Pere Garriga.

Independents: un model d’èxit i molt futur

Pere Garriga, va destacar en el seu parlament, que, “el model independent s’ha demostrat amb aquesta trobada que es d’èxit i de molt de futur”. “Cadascú sap quines són les necessitats i les prioritats al seu municipi”, va afegir Garriga. “I això és el que treballem de manera real des dels independents”, va sentenciar.

Per la seva banda la portaveu de la formació independents +Lloret, Lara Torres amb 4 regidors a l’Ajuntament va agrair el fet que Lloret fos la seu escollida per la celebració d’aquestes jornades, manifestant que “a dia d’avui i davant la convulsiu política que estan patint diferents partits la nostra fórmula és la més apropiada”.

Per Lara Torres, des de sumem Lloret “es governarà de forma real i efectiva des de la ciutadania i per la ciutadania, amb una escolta activa de la ciutadania”.

Independents de la Selva va obtenir 9215 vots les darreres eleccions municipals 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.