L’alcaldessa de Riudellots entrega les claus del local d’entitats

Membres de les entitats de Riudellots de la Selva

L’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, va entregar les claus del nou local d’entitats el passat divendres 27 de juliol. En el transcurs de l’acte, Roura va destacar la importància de les entitats i les associacions en la vida diària d’un municipi.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Riudellots va assenyalar que «des de l’equip de govern s’intenta col·laborar i donar-los el màxim suport perquè puguin desenvolupar la tasca del seu dia a dia de la millor manera possible». 

 

Per la seva banda, els responsables de les entitats i associacions del municipi de Riudellots de la Selva es van mostrar molt satisfets que el consistori els hagi cedit aquest nou espai.

Montserrat Roura, va explicar que des de fa temps l’equip de govern estava valorant la possibilitat d’adequar un nou espai destinat a les entitats i associacions del municipi. Per això, i atès que l’espai on s’ubicava el casal de la gent gran estava lliure, des de l’equip de govern es va creure oportú habilitar-lo per a les entitats i les associacions del municipi. D’aquesta manera, les entitats i associacions d’aquesta població disposaran d’un nou espai destinat a totes i cadascuna d’elles.