Lloret de Mar posa en funcionament un nou servei pels esportistes

El darrer servei que s’ha posat en funcionament, i que ja està en ple rendiment, és la nova zona de vestidors i serveis annexes al camp de futbol municipal. L’edifici, ubicat en plena zona esportiva, consta de diferents plantes: a la planta soterrani -1 hi ha instal·lacions i accés al camp de futbol i en el soterrani -2 s’hi troben 6 vestidors i el vestidor pels arbitres així com una zona de gimnàs. A la planta baixa hi ha el bar, del qual properament es realitzarà el plec de condicions per procedir al concurs de gestió, i a la planta primera una zona d’oficines.

 

Aquest nou equipament permetrà millorar significativament els serveis pels esportistes que venen a jugar al camp de futbol municipal a la vegada que suposa un valor afegit per la resta d’instal·lacions esportives que es troben a la mateixa zona i que permeten els trasllats a peu entre equipaments.

Lloret de Mar continua reforça així la seva aposta per la millora i la incorporació de noves instal·lacions esportives que permetin cobrir la demanda dels nombrosos clubs i associacions esportives de la vila així com per promoure la captació de turisme esportiu. Actualment el municipi compta amb més de 60 entitats i clubs esportius, amb nombrosos equips de futbol que juguen habitualment en els diferents camps de la població. Per altra banda la vila acull anualment més de 237 esdeveniments, que suposen més de 30.000 esportistes, que venen per competicions oficials o estades de diferents modalitats esportives, sent el futbol una de les més demandades.