Vilobí d’Onyar incrementa la vigilància davant els darrers robatoris al municipi

Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Ajuntament de Vilobí d’Onyar

Des de fa unes setmanes el municipi de Vilobí d’Onyar ha viscut diversos robatoris, així com alguns intents, fet pel qual els Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament, a través de la Guàrdia Municipal, estan treballant conjuntament en la investigació dels casos que s’han detectat fins al moment per tal de poder determinar la possible relació entre ells i trobar-ne els autors.

Així mateix, també s’ha incrementat la vigilància per tal d’evitar noves accions delictives. Malgrat aquesta situació, les dades mostren que el percentatge global d’incidents anual se situa per sota del de 2015.

L’alcaldessa de Vilobí d’Onyar i regidora de Seguretat, Cristina Mundet, assegura que «la millor arma que tenim és la col·laboració ciutadana», i que gràcies a aquesta col·laboració «la Guàrdia Municipal comprova les matrícules i accions sospitoses, moltes de les quals no tenen cap transcendència, però en altres casos ha estat molt útil per prevenir sostraccions».

«Malauradament els pobles han perdut part de la seguretat que tenien anys enrere i això fa que no ens puguem refiar com abans i hàgim de prendre mesures i invertir en seguretat per tal de poder estar tranquils a casa nostra» indica Mundet.