Inaugurat el nou local de l’ADF Guilleries-Montseny d’Arbúcies

Ajuntament d'Arbúcies

Ajuntament d’Arbúcies

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Guilleries-Montseny d’Arbúcies va inaugurar les noves instal·lacions en un acte que va comptar amb el president del secretariat dels ADF de Catalunya, Xavier Jovés, juntament amb diferents membres dels cossos d’emergència i seguretat de la vila com Protecció Civil, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local i els Bombers.

La inauguració va estar presidida per l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, que va agrair tota la feina feta des de que el 1987 es va fundar l’ADF al municipi i va destacar la rellevància de la seva tasca, sobretot, pel coneixement dels camins de bosc i espais naturals del poble que, en ocasions, poden ser de vital importància a l’hora d’emergències produïdes fora de l’entorn urbà.

Per la seva banda, el regidor de Governació, Martí Pastells, va assenyalar que des de l’Ajuntament es donarà tot el suport institucional a l’agrupació i, també, a tots els cossos d’emergència i seguretat perquè «el seu treball conjunt és imprescindible en les actuacions en què participin».

En aquest sentit, el president de l’ADF Guilleries-Montseny, Josep Riera, també va assegurar que “tots hem d’anar a una” i, per això, també va assenyalar que era un encert que tres dels cossos que hi ha a Arbúcies (SEM, Bombers i ADF) estiguessin situats en un mateix espai, al Molí de Fogueres, per a una millor coordinació de les accions comunes.

Finalment, l’últim a intervenir a l’acte va ser el president del secretariat de Catalunya dels ADF que va assegurar que «la força són els ADF del territori i que la gent confia en aquesta agrupació». Jovés també va emfatitzar la importància de treballar conjuntament perquè «serà la manera de fer bé la feina i de tirar endavant». La inauguració va acabar amb una visita a l’interior del local i amb un petit refrigeri per a tots els assistents.