La Policia Local d’Arbúcies troba dues persones perdudes al municipi

Vehicles de la Policia Local d'Arbúcies / Ajuntament d'Arbúcies

Vehicles de la Policia Local d’Arbúcies / Ajuntament d’Arbúcies

La Policia Local d’Arbúcies va coordinar el dispositiu d’emergència per tal de trobar dues persones perdudes al terme municipal. Va ser cap a les 16:50 del dissabte 7 de novembre quan una persona es va adreçar a les dependències policials per informar de la desaparició d’una dona d’avançada edat (84 anys) i veïna d’Arbúcies, a la zona de Can Riera.

En només cinc minuts dues patrulles de la Policia Local ja estaven buscant la dona per la zona boscosa, i minuts més tard es van activar bombers, protecció civil i Mossos d’Esquadra. Per altra banda, també es va comunicar l’incident a l’associació de caçadors per col·laborar en la cerca pel seu coneixement del territori.

Després d’una hora va ser la unitat canina de protecció civil qui va trobar a la veïna en bon estat de salut estirada al terra al capdamunt d’unes feixes molt a prop de la zona on es va perdre.

Paral·lelament, la Policia Local va rebre una trucada del 112 informant que una altra persona, un home d’uns 55 anys i veí d’Esparraguera, s’havia perdut per la zona del castell de Montsoriu. La Policia Local va enviar-hi dues patrulles.

Finalment l’home va ser localitzat en bon estat de salut deambulant i desorientat per la carretera d’accés al castell de Montsoriu. Amb aquestes dues actuacions es pot veure que els serveis d’emergència d’Arbúcies funcionen a ple rendiment i coordinats.