Joaquim Vivas, nou president de l’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua

Consell Comarcal de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

L’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua, ha escollit Joaquim Vivas com a nou president d’aquest ens per a la legislatura 2015-2019 en la sessió que s’ha celebrat recentment a l’ens comarcal.

Vivas, que actualment és el conseller de Turisme del Consell Comarcal, estarà acompanyat de M. Àngels Pujals (regidora de l’Ajuntament de Tossa de Mar) i d’Ernest Vilà (Associació de Turisme Rural) com a vicepresidents.

La resta de membres que integraran la nova junta són: Maria Artigas (regidora de l’Ajuntament de Vidreres) com a secretària, Joan Martí (alcalde de Santa Coloma de Farners), Ramon Veciana (alcalde de Sant Hilari Sacalm), Oriol Amargant ( regidor de la Cellera de Ter), Antoni Creus (Associació d’Hostaleria de la Selva), Josep Franch ( Gremi Hostaleria de Lloret) i Montserrat Pujolràs (Federació de Comerç de la Selva) com a vocals.

En el transcurs de la sessió de renovació de la junta, el nou president de l’ens es va comprometre a donar un nou impuls a aquesta associació. En aquest sentit, Vivas va assegurar que té la voluntat que aquesta junta treballi de forma més participativa i d’acord amb els interessos dels associats.

Així mateix, el nou president va explicar que ja s’han iniciat converses amb alguns dels municipis que actualment no en formen part per tal que s’hi integrin i, segons ha explicat, han obtingut una molt amb molt bona resposta i interès per part de tots ells. En principi, el nou president ha avançat que municipis com el d’Arbúcies i Sant Julià de Llor i Bonmatí ja han mostrat interès en adherir-s’hi pròximament. En els propers mesos ja s’anirà definint quina ha de ser la línia que cal seguir des de l’Assoicació i de la manera com caldrà que sumem sumar esforços en la promoció turística de la comarca.

El nou president, Joaquim Vivas, ha assegurat: “De moment s’intentarà fer el màxim d’accions possibles amb els recursos econòmics dels que es disposa actualment”.Amb tot, s’espera que en els propers mesos s’hi vagin incorporant nous municipis de la comarca i això generi més recursos econòmics a l’hora de poder engegar nous projectes.

Reunió de regidors de Turisme de la Selva: 24 de novembre

D’altra banda, ja s’ha confirmat la data de la primera reunió de la nova junta que servirà per parlar del Pla d’acció 2016: serà el proper dia 24 de novembre a les cinc de la tarda. Seguidament es farà una reunió a la qual s’han convocat tots els regidors de Turisme de la comarca de la Selva. Aquesta reunió té com a objectiu conèixer de primera mà quins són els serveis que els agradaria que oferís el Consell Comarcal en l’àmbit del turisme als municipis de la Selva.