La Policia de Caldes de Malavella decomissa 15 plantes de marihuana

Policia Local de Caldes de Malavella

Policia Local de Caldes de Malavella

La Policia Local de Caldes de Malavella ha denunciat un veí de Caldes per un delicte contra la salut pública per possessió d’una plantació de marihuana a la urbanització Malavella Park del nostre municipi. En l’actuació s’han decomissat 15 plantes en forma d’arbust que tenien un pes aproximat de 40 kg.

Els fets van passar el dissabte 5 de setembre a un quart de nou del vespre al carrer Puigsacalm de la urbanització de Malavella Park. Dos agents de la Policia Local hi patrullaven i s’hi van trobar un cotxe aturat al mig del carrer i dos homes que sortien d’una parcel·la en direcció a l’esmentat vehicle.

Quan un dels agents va demanar la identificació als ocupants, el conductor va accelerar de cop el cotxe i se’n va anar amb temeritat cap a la sortida de la urbanització. Els agents van poder veure com a la part del darrera del vehicle hi havia tres persones amb plantes de marihuana i van veure restes de les plantes a terra que provenien de la parcel·la on havien sortit els homes. Encara hi havia 15 plantes que pesaven uns 40 kg. i que es van traslladar a la Comissaria de Caldes a l’espera de la resolució judicial.