Curs gratuït i bàsic de voluntariat oncològic a Blanes els dies 19 i 26 de setembre

La Fundació Oncolliga Girona ha organitzat un curs bàsic de voluntariat en l’àmbit oncològic dirigit a tots aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements en aquest camp, així com aprofundir en les diverses dimensions que entren en joc al conviure amb el càncer.

El curs es gratuït i es durà a terme a la delegació de Blanes de la Fundació (carrer Raval petit, 5) els dies 19 i 26 de setembre al matí.

En la primera jornada, el doctor Jordi Rubió, metge oncòleg de l’ICO-Girona i coordinador de la xarxa d’hospitals comarcals, oferirà la xerrada “Entenent la malaltia oncològica”. Després d’una pausa, el curs continuarà amb la ponència “Conviure amb el càncer”, a càrrec de Sònia Fuentes, psicooncòloga de la Unitat de l’Institut d’Oncologia (ICO-Badalona).

La segona jornada del curs tindrà lloc el dissabte 26 al matí i estarà destinada íntegrament a parlar de “Motivacions i competències”. La ponència anirà a càrrec de Mònica Aldegunde, formadora i coach ontològica i transformacional, facilitadora de processos de canvi.

Les inscripcions es poden fer trucant per telèfon al 972 22 49 63.