Nou macro operatiu policial a les zones d’oci de Lloret de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes (Selva Litoral), de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona (ARRO), de la Unitat Regional de Policia Administrativa de Girona, la Policia Local de Lloret de Mar i efectius del Cos Nacional de Policia es van coordinar la nit del dimecres 24 al dijous 25 d’agost, en un macro operatiu a les zones d’oci de Lloret de Mar.

Aquesta actuació conjunta s’emmarca dins d’un dispositiu que es realitza periòdicament durant la nit a les zones d’oci de la població per tal de prevenir els delictes contra el patrimoni, salut pública (tràfic de substàncies), venda ambulant, així com la prostitució i el control pel compliment de les lleis d’estrangeria.

En aquest darrer operatiu es van identificar un total de 42 persones, de les quals set per prostitució. Es van fer sis detinguts, d’aquests, tres per robatoris a interior de vehicle (enxampats in fraganti a la zona de la riera), un per salut pública i una dona per un delicte de lesions.

La policia local va aixecar un total de dues actes, una per venda ambulant i una altra per consumir alcohol a la via pública tot i la prohibició.

A més, per part del Cos Nacional de Policia es van controlar i traslladar a les seves dependències un total de 26 persones en el marc de la llei d’estrangeria estatal. Allà es van obrir cinq expedients de tramitació d’expulsió.

D’altra banda, la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) dels mossos d’esquadra de Girona, va inspeccionar un total de 13 locals d’oci nocturn (bars i discoteques), on les irregularitats més destacables que presentaven eren per manca de personal de vigilància.

Durant tot l’estiu els tres cossos policials es continuaran coordinant  setmanalment per tal de detectar les diferents conductes delictives que es puguin produir.