Els populars de Malgrat aposten per la formació professional de les persones en situació d’atur

La número 2 del Partit Popular a Malgrat de Mar Rosa Maria Aubanell, ha anunciat la voluntat del seu grup d’apostar per aquelles polítiques que serveixin per a “formar professionalment a les persones en situació d’atur i dotar-les d’eines que els facilitin l’entrada i incorporació al món laboral”.

És per això, que com a regidoria d’Inserció i Orientació Laboral a l’Ajuntament, Rosa Maria Aubanell sol·licitarà al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) la implantació al municipi d’un curs d’anglès i un altre d’alemany, ambdós inclosos en els plans de Formació Ocupacionals, adreçats a les persones aturades. Aquests cursos serviran per a formar-los en matèria d’atenció al públic. Consten d’un total de 220 hores de durada cadascun.

També se sol·licitarà un curs d’Empleat d’Oficina, dividit en quatre mòduls i on les persones que rebin aquest tipus de formació podran aprendre tot allò que estigui relacionat amb les tècniques administratives d’oficina, els aspectes administratius de la gestió empresarial, l’informàtica i l’ofimàtica bàsica i les aplicacions informàtiques avançades en la gestió empresarial. El cursos
s’impartiran en 470 hores.

Cal assenyalar que la resposta a la sol·licitud d’aquests cursos de formació es coneixerà a finals del mes de setembre de 2011.
Aquesta acció s’emmarca dins les línies estratègiques del Partit Popular de Malgrat de Mar de cara als pròxims quatre anys de mandat, incloses en el seu programa electoral.