El govern de Tossa acorda que l’oposició disposi de despatx propi

El nou equip de govern de Tossa, format per TU (Tossa Unida ) i PSC,  ha acordat en Junta de Govern Local posar a disposició de l’oposició (CiU) un despatx per a que desenvolupin la seva feina. Aquest despatx es podrà ubicar o a l’Ajuntament o a les dependències municipals de l’edifici de La Nau. Ara CiU haurà d’escollir l’emplaçament.

El despatix tindrà, entre d’altres coses, un ordinador per poder fer totes les consultes necessàries, tant del registre d’entrada com del registre de sortida de l’Ajuntament.

L’alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, afirma que “ja vam dir en el seu dia que nosaltres volem mirar endavant, oblidar les rencúnies del passat i aconseguir que tots els grups polítics treballin pel poble. La diferència entre la manera de fer d’ells i la nostra és clara. Nosaltres els facilitem un despatx per fer la feina, i quan nosaltres estàvem a l’oposició, ells no ens facilitaven ni la informació municipal”.

El despatx serà d’ús dels regidors de l’oposició en l’horari en què estiguin obertes les oficines de l’Ajuntament a l’edifici de La Nau.