Lloret millora la seva connexió amb l’aeroport de Barcelona amb trajectes directes

Foto: Xavier Pou

Lloret de Mar, una de les principals destinacionsturístiques de Catalunya i de l’Estat espanyol, disposa per aquests mesos de juliol, agost i setembre, d’un servei directe de connexió entre el municipi i l’aeroport de Barcelona.

D’aquesta manera, des de les 07 .45 h fins a les 23.30 h, per un preu de 11,60 euros per a l’anada i 22.30 euros per a l’anada i tornada, els turistes i vilatans podran arribar a l’aeroport en un temps estimat de dues hores. Fins ara, aquest servei directe no existia.

 

SARFA, empresa del grup Moventis, amb l’objectiu d’oferir encara més facilitats als seus usuaris, ha habilitat des del 25 de juliol d’enguany una nova parada a l’aeroport de Barcelona (T2), situada entre les terminals T2-B i T2C. Amb sis expedicions diàries
d’anada i tornada, la nova parada estarà operativa fins al 30 de setembre.

L’empresa SARFA, fundada l’any 1921, és una de les principals empreses concessionàries operadores de transport públic del nostre país, i opera amb més de 35 línies que connecten Barcelona i Llançà, passant per gairebé totes les poblacions de la
Girona i la Costa Brava, com Lloret de Mar.

Sobre Moventis

Moventis és la branca de transport de viatgers de Moventia, grup empresarial dedicat a la mobilitat que posseeix una oferta global i complementària de transports col·lectius, individuals i productes i serveis d’automoció. En total, Moventia transporta més de 90 milions de passatgers l’any i distribueix prop de 15.000 vehicles anuals (turismes i industrials), tant nous com d’ocasió. El grup Moventia compta amb una plantilla que supera els 2.100 empleats.