L‘Ajuntament de Riudellots disposa d‘un centre d‘orientació laboral

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva disposa d’un centre d’orientació laboral. Concretament, el consistori obre l’Espai Jove d’aquesta població cada dimarts de nou del matí a una del migdia per atendre persones de totes les edats en procés de recerca de feina.

Així, el centre d’orientació laboral disposa d’una dinamitzadora que atén setmanalment les consultes, orienta i assessora laboralment tots aquells veïns i veïnes que volen fer ús de l’espai. Aquest espai està preparat perquè els veïns i veïnes que ho vulguin es puguin apuntar a la borsa de treball municipal, puguin consultar les ofertes del poble i de la comarca, i tinguin accés mitjançant set ordinadors a pàgines web especialitzades, entre altres. La dinamitzadora també els dona suport per a la redacció del currículum i una carta de presentació amb ordinador.

En aquest centre també s’hi organitzen tallers d’orientació laboral en funció de les necessitats i també s’hi poden consultar els cursos formatius de la comarca i voltants.

Aquelles persones que vulguin disposar de més informació sobre aquest centre només cal que s’adrecen al centre d’orientació laboral els dimarts, de nou del matí a una del migdia ó bé facin arribar un correu a riudellotsjove@gmail.com .