Lloret de Mar es torna a convertir en la capital del motor amb el Lloret Formula Weekend

Ajuntament de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

Lloret de Mar es va omplir aquest cap de setmana de persones que es varen acostar per gaudir del Lloret Formula Weekend, un cap de setmana temàtic que va tenir el lloc el passat cap de setmana coincidint amb el Fórmula 1 Gran Premio de España Pirelli 2015 del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Durant els tres dies l’espai Fórmula Village, ubicat a la Plaça Pere Torrent, amb un espectacular circuit de karting, els simuladors i els foodtrucks va atreure nombrós públic que es va anar incrementant al vespre a mesura que arribava l’hora de les exhibicions del Motorshow fins a omplir de gom a gom l’Avinguda Just Marlès d’assistents pendents de les acrobàcies de pilots professionals al volant dels vehicles d’alta gamma i del laser show musical que acompanyava l’espectacle.

El Formula Kids, dedicat als més petits amb inflables, circuit de vehicles amb pedals i
altres atraccions infantils també va ser un èxit.

El regidor de turisme, Jordi Orobitg, explica: «El fet que el Circuit de Barcelona – Catalunya hagi prorrogat per tres anys més el seu contracte amb la F1 assegura la continuïtat d’aquest esdeveniment en futures edicions. Lloret de Mar ja era una referència com a destinació pels fans del F1 i ara amb el Lloret Formula Weekend l’hem acabat de consolidar com una destinació de referència pels amants del motor«.

El divendres Lloret de Mar també va celebrar una nova edició de la Lloret Night Shopping amb
nombroses propostes comercials i activitats lleure que varen omplir el centre de la població i
dissabte, el Fórmula Clàssics, activitat inclosa al Lloret Formula Weekend, va portar més de 200
participants i els seus vehicles clàssics provinents d’arreu al món.