La coalició ICV-EUiA-Pirates de Blanes ha presentat ja 10 vídeos explicant el seu programa

ICV-EUiA-Pirates continua aquesta campanya a un ritme frenètic, tant al carrer com a la xarxa. La coalició continua presentant puntualment un dels seus vídeos cada dia des del passat 1 de maig, quan van presentar el primer. De moment van ja 10 vídeos presentats, xifra que continuarà creixent fins al dia 22 de maig, quan acabi la campanya.

Els vídeos, de poc més d’un minut de durada, pretenen presentar de forma breu els eixos bàsics del programa de la formació, amb un format en què militants, candidats i simpatitzants surten en pantalla explicant les propostes de la formació en vídeos temátics. Aquest format, molt més “amable” però que no permet profunditzar i explicar-ho tot, pretén incitar a les persones que vegin els vídeos a llegir el programa complet, disponible a la seva web.

videos_A hores d’ara els vídeos que han sortit a la llum parlen de les principals apostes d’ICV-EUiA-Pirates en matèria de promoció econòmica, participació i transparència, seguretat ciutadana, urbanisme, medi ambient, administració local, ensenyament, igualtat, habitatge i serveis socials.

La coalició, potser degut a la gran quantitat de gent jove amb què compta tant a la seva candidatura com entre la seva militància, ha fet en aquesta campanya electoral una aposta molt clara pel material audiovisual i las xarxes socials com a instrument de difusió de les seves propostes.

Tots aquests vídeos els podeu trobar al canal que han creat al seu perfil de Youtube. També estan disponibles a la seva web (www.recuperemblanes.cat) i als seus perfils de Facebook i Twitter.