Quatre detinguts per fets contra el patrimoni i 169 identificats en un nou dispositiu policial a Blanes

Foto: Vídeo TV3 - Arxiu

Foto: Vídeo TV3 – Arxiu

Agents de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial Selva Litoral, juntament amb agents de la Policia Local Blanes i els Vigilants d’Adif, durant la nit del 9 al 10 de maig, van establir un nou dispositiu de vigilància i control a la zona de l’estació de tren de Blanes per tal de controlar l’accés de persones a la zona d’oci nocturn de la població i prevenir  il·lícits penals i conductes incíviques.

Les accions policials que es van dur a terme durant la nit s’emmarquen dins el dispositiu VIA que es porta a terme a la zona de l’estació de forma habitual.

El resultat d’aquest dispositiu ha estat:

4 joves detinguts: Dos dels quals com a presumptes autors d’un robatori amb violència, un tercer com a presumpte autor d’un delicte de receptació i un últim per un robatori amb força. Tots eren buscats per la Unitat d’Investigació de Blanes per la seva implicació en els il·lícits.

– 169 joves identificats
– 1 acta per tinença de substàncies estupefaents
– 5 actes per infracció a les ordenances municipals per consumir alcohol a la via pública

Cal destacar que es van recuperar 2 telèfons mòbils que constaven com a sostrets i es va imputar una menor com a presumpte autora d’una falta de furt.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona de l’estació de Blanes com en d’altres carrers de la població.